Danmark

18. maj 2011

Tyskland: Antal i alt, antal uønskede forholdsmæssigt cirka som her, men taksterne,…taksterne?!


Uddrag af: http://www.bild.de/news/inland/asylrecht/abschiebe-skandal-17748880.bild.html

Tyskland har som Danmark en mængde uønskede indvandrede, som de tyske ledere ikke kan eller vil af med. Det samlede antal indvandrere og deres børn født uden for Tyskland er chokerende. Dertil kommer de naturaliserede, der ikke er medregnede i følgende viste tabel ved klik på link. Opgørelse hentet fra Bild Zeitung: http://www.bild.de/media/tabelle-verweis-14748012/Download/1,contentContextId=14746178.bild.jpg?0 

Bemærk, tabellen under foregående link er opregnet uden at medtage børn af indvandrere født i Tyskland og naturaliserede.

Når refereres til Harz IV:  En reform vedtaget af Forbundsdagen 16. december 2003 med virkning fra 1. januar 2005. Herved blev arbejdsløshedsunderstøttelsen for langtidsarbejdsløse og socialhjælpen udlignet med det resultat niveauet blev fastsat til den tidligere socialhjælp. Niveauet er pr. september 2009 359 euro pr. måned plus omkostningern ved passende indhusning. Et par kan modtage hjælp hver især og til deres børn.

Er det ikke meget anderledes her rent antalmæssigt sammenlignet med i Tyskland (når vi vel at mærke, medregner de fødte og naturaliserede i Tyskland), så er taksterne her tårnhøje. Vi kan også se på det samlede antal i Danmark på førtidspension. Og her kan vi kun sige ‘de er godt repræsenterede‘. Du kan også få en indikator her. Her skal lige nævnes at mainstream-mediernes links fjernes hurtigt, når oplysningerne er graverende som her.

På bloggen Politically Incorrect, hvorfra vi fik ideen til det bragte, spørges : Hvem gavner indvandringen?

Her kan vi anbefale tyskerne at bruge udelukkelsesmetoden, eller at se på historien, f.eks. knyttende sig til andre ideologiske projekter.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s