Danmark

26. april 2011

Volds- og svineri-sæsonen er der netop taget hul på i Århus


Solen og varmen lokker folk til parkerne i byen og langs stranden. Ballade, misbrug og overfald hører til dagens og især aftenens orden. Mølleparken ved biblioteket, der netop er blevet åbnet ned til åen, har fastholdt sit misbrugerklientel fra tidligere endog fået det suppleret med det, der er endnu værre. Normalbeboere gemmer sig bag gardinerne. Derfor fortsætter det naturligvis på femte år.

Kommunen har længe leveret træ til bålene ved stranden Bellevue i Risskov og indrettet bålpladser, så bl.a. de fremmede unge kan more sig. Villaejerne lige bag Strandparken, der ligger i front til Århusbugten, kan ikke længere færdes langs stranden, når de daglige fester er gået igang. Kast med tømte flasker i sandet, bål, øredøvende musik, vold og overfald hører nu til dagens orden. Mindeparken syd for byen og flere af de øvrige parker i byen tilsvines helt bevidst, altså med vilje, idet man sikrer sig, at affaldet, hvoraf en hel del er medbragt,  kastes lige netop ved siden af affaldsspandene. Sidste sommer opsatte kommunen sandelig også som supplement nogle latterligt små ekstra affaldsbeholdene op med en rulle “gratis” små – hvad siger du så? – lyserøde affaldsposer på, for at tale til tilsvinernes blodpumper. Tænk, det hjalp ikke.

Det giver jo ekstra beskæftigelse til parkvæsenets folk, og det er skønt, for så bliver allesammen så rige. I år gentages så Racet med veteranbiler i flere dage i træk, hvor Mindeparken først totalindhegnes, det samme med store dele af skoven og indfartsvejene til byen afspærres/omlægges, og så totalraseres parken, og de ikke deltagende, hverken som racere eller tilskuere i 1. eller 2. klasse, skal naturligvis som skatteydere skal betale for bl.a. Medium-upper-Århus’ champagnegilde i tilknytning til Racet og dermed totalarrangementets underskud.

Så får vi også snart igen (midt i maj) Sculptures By The Sea, et andet stærkt underskudsgivende arrangement sat igang af den i forvejen underskudsgivende kunstbygning Aros og den underskudsgivende kommune. En kæmpesucces, læser vi i sprøjterne, med ligeledes enorme forberedelser, d.v.s. med et hav af håndværkere og transportfirmaer i falsk beskæftigelse i ugerne forinden for at nå til underskuddet. Resultatet er underskuddet på mange millioner, som de, der brækker sig ved synet af fiduskunsten, skal betale. Hertil slæbes skole- og gymnasieungdom fra alle kanter af Riget til storstaden Århus, så lærerne kan få sig en ekstra fridag foruden de andre og ikke mindst få afklaret, hvilke af eleverne, der er JA-sigende til fiduskunsterne, og som studenter skal videre i systemet, og hvilke, der vel at mærke ikke skal videre: Adgangen til de videregående godkendelser.

Århus er virkelig kommet på frontlinien i et aktuelt internationalt anliggende, tilfældigt eller villet. Sigøjnerne skal pr. EU-diktat og ikke mindst George Soros fordeles overalt i Europa fastetableres i strid med deres tusindårige tradition og ikke kun koncenteres i sidstnævntes hjemland. Frankrig sendte dem hjem, hvorefter EU straks besluttede det modsatte skulle til at ske. Om det er et tilfældigt eller et velovervejet scoop fra det århusianske byråds venstre og/eller venstre side er svært at sige. En lille skøn, grøn plet på Fricksvej lige før Ringgadebroen over jernbaneterrænet og ved begyndelsen af stien rundt om Brabrandsøen og lige op til kolonihaveområde med fortrinsvis pensionister: To nye kommunale bålpladser og store kommunalt indkøbte brændestabler er netop etableret. Mon initiativtagerne til pladsen kan huske, at netop på dette sted havde sigøjnerne deres faste samlecentral,  inden ‘jagten tidligere gik ind’ i Århus’ gader og forretninger for en del år siden?

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s