Danmark

7. april 2011

SVENSKAR FÖRSVINNAR


Personer med utländsk bakgrund definieras som personer som är utrikes födda, eller inrikes födda med två utrikes födda föräldrar. Personer med svensk bakgrund definieras som personer som är födda i Sverige med två inrikes födda föräldrar eller en inrikes född och en utrikes född förälder.

Det bemärkes at föräldra länk kombineret med geografiske länk er her som i resten af Vesteuropa upphört. Det sker nästan medan.

Når vi skal have alle med, mangler her bl.a. tredje generation, som er fødda i Sverige af barn af innvandrare. Svenska får ikke barn tillräkligt til at ökade i antal. Når ikke alle räknas med, tildelas (statistisk) en betydelig del af födelserne svenskerne, og det samma sker med brott, som ikke begås af svenska, men blir räknad upp som sådana (statistisk). Omkring 700 000 i alt gennem årene skal flyttes ifrån det svenska folkantal (ikke blot 35 107) og tilägges de officielle 1 800 000 totalt med utländsk bakgrunn/härkomst (så innvandrare-procenten totalt økas fra 19% til 26,5% af det totale folkantal). Da vi ikke får naturalisationerne (svenska medborgarskaper) längre tilbake än til år 2000 på Nettet, kan befolknings-redovisningen for Sverige vanskeligt korrigeres korrekt.

Den danska korrektion og perspektiv 1979-2072 har netop været brugt til forskningsformål. Uden korrektion blir al forskning relateret til befolkning uten giltighet, og denne minskas hvert år.

At det svenska folk skal ersättes skulle være ganska klart.

Med övenstående i minna kan uppdelan på län og kommuner ses her:

http://affes.wordpress.com/2011/04/06/befolkningsforandring-i-sverige/ (där diagram er hämtat)

2 kommentarer »

  1. […] Svenska försvinnar Kommentarer (2) LikeBe the first to like this post.2 kommentarer » […]

    Pingback af Lidt befolknings-facts om Sverige « Danmark — 7. april 2011 @ 19:06

  2. […] Ved årsskiftet 2002/2003 var der 8. 940. 788 svenskere (i det vi bruger Reinfeldt og Sahlins definition, at alle der opholder sig på svensk territorium er svenskere, pt. altså også undertegnede.) Den 28 februar 2011 var der 9. 422. 66. Hvem er de ? Se Affes statistik län for län på Befolkningsförändring i Sverige. Ændringerne er dramatiske på så få år, og de vil selvfølgelig accelerere for hvert år. (SVENSKAR FÖRSVINNAR.) […]

    Pingback af »Demografi er skæbne« « Snaphanen — 7. april 2011 @ 19:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s