Danmark

22. marts 2011

Human trafficing tilrettelagt med alle kunstens midler


I stedet for at indsmugle de indvandrere til Libyen, der forleden dag meldtes var kommet for at arbejde i landet, skal vi nu forsøges tilpligtet at modtage dem som flygtninge i Europa. De kommer fra lande syd for Sahara, og de har betalt for at komme til Libyen med transport gennem forbryderområder med Tuaregstammer. De har søgt Libyen, meddeltes det, fordi det er det eneste land i Nordafrika, hvor de kan få arbejde. Sammenholdt med at Libyen ikke har anerkendt flygtningebegrebet, skal Europa, der indtil nu har bestukket Libyen for at undgå, at de derfra sendtes videre til Europa, nu alligevel modtage disse indvandrere, altså oprindelig indvandret til Libyen, melder Amnesti International og Institut for Mellemøststudier. Hvordan de kan opholde sig i Libyen, når man ikke taler om flygtninge i Libyen er mystisk. De er lukket ind i Libyen angiveligt for at arbejde eller måske nærmere for at være kanonføde for Omar Al-Khadafis børnebombe i Europa:

”Vi har beder jer alle arabiske kvinder og mænd, fjern enhver form for prævention for – Allah – vi må have en milliard mennesker – vi har ikke brug for en atombombe til Europas erobring – vi har børnebomben.” [citat: Libyens leder Omar Al-Khadafi i 1990]

Det ligner en international lovliggjort avanceret form for human trafficing. Bagmændene sidder dels ude i bushen dels i solide højtlønnede stillinger i Europa, hvor de sidstnævnte beskyttes af vestens love og tilsmiles med offentlige bevillinger. Vi skal simpelthen betale for at få afrikanere hertil og tilmed først drive dem hertil med bomber (det svarer lidt til trækket fra Bosnien i begyndelsen af 90erne). Nu forstår vi bedre at Enhedslisten og SF stemte ja til, at Danmark skulle deltage i koalitionen imod Khadafi-styret. Der er andre som har sagt fra: http://tenc.net/libya.htm

Vi er langt ude, og de internationale organer og EU styrer simpelthen befolkningsudviklingen og indvandrernes rettigheder i Vesten.

Alle internationale konventioner, der er på tværs af dansk lov, kan opsiges med 1 års varsel. Hertil kommer EU-indblandingen.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s