Danmark

17. marts 2011

Et magtesløst velfærdssamfund, som ingen havde bedt om, slog Danmark ud sammen med masseindvandringen, som ingen havde bedt om


Kendsgerninger, der skal med i anklageskriftet

1-2 generationer kan ødelægge en nation, hvis den styrer efter det. Der har ikke været nogle fortilfælde i historien, hvor der har været en så markant nedgang i antallet af børnefødsler i Vesten som i de seneste 40 år.

Officielt forsøger man at skjule det værste ved at satse på en sammenblanding af Vestens børnefødsler med ikke-vestlige børnefødsler i de officielle opgørelser. Derfor skal vi heller ikke vide, at i Danmark føder udenlandske oprindelser mellem en tredjedel og halvdelen af en fødselsårgang.

Korrektionsmulighed findes nu: http://www.lilliput-information.com/index-population-account-corrections.pdf

Befolkningsrelateret forskning i Danmark: http://www.lilliput-information.com/Befolkningsrelateret-forskning-i-DK.pdf

Faldet i den vestlige fødselsrate kombineret med en øget gennemsnitlig levetid i Vesten har været beskrevet som fænomenet aldring. Problemet og dets løsning er ikke noget man har forstået rækkevidden af eller kan forhandle sig igennem til en løsning på inde på Christiansborg. Det vil du forstå, når du har læst illustrationseksemplet og et par procenttal til sidst:

Når en generations tilbøjelighed til at føde børn generelt bliver betydeligt mindre end 2,05-2,1 barn i gennemsnit pr. kvinde (0,05-0,1 for at sikre mod spædbørnsdødeligheden), så udvikler der sig et aldringsproblem. En generation på f.eks. 1000 individer, der præcis føder 2 børn pr. kvinde, efterlader en generation på præcis 1000 individer (uden ud- og indvandring). Der er tale om en stabil befolkning. Hvis fødselsraten falder til godt halvdelen, altså til kun godt 1,15 -1,4 barn pr. kvinde i gennemsnit, så vil den første generation efter en forældregeneration på 1000 kun bestå af 775 individer, og fortsætter det med den lave fødselsrate, vil børnebørnenes generation kun udgøre 601 individer. Konsekvensen er så, meget hurtigt, at generationen af bedsteforældre er 3 gange større end børnebørnenes generation.

Og her er det egentlige problem – når der bortses fra at sådanne befolkninger naturligvis uddør, når det fortsætter, er der et skarpt hjørne mere. Et velfærdssystem som det danske er mest truet, fordi det næsten udelukkende opbygger på skattefinansiering og en såkaldt, helt urealistisk påtvunget kollektiv kontrakt fra generation til generation. Tilmed bygger velfærdssystemet fra begyndelsen på underskud fra generation til generation p.g.a. myten om forbrug skaber vækst. Når den danske velfærd er næsten fuldstændig skattefinansierede overførsler og offentlige tjenesteydelser, d. v. s. ydelserne er en privat rettighed og finansieringen af overførslerne og ydelserne skattefinansieret kollektiv, så går det rigtig galt.

Danmark 2010: Mere end 51% af befolkningen lever af offentlige, skattefinansierede overførsler eller offentlig skattefinansieret løn. Og 58% af alle overførsler er til folk i de arbejdsdygtige aldre, og såkaldte sociale udgifter til disse folk i de arbejdsdygtige aldre udgør 63% af alle såkaldte sociale udgifter inklusive folkepension og andre alderdomsbetingede udgifter. Et sådant samfund er dømt til undergang, når de ledende tilmed for at udligne fødselsunderskuddet, som de selv har givet anledning til, har gennemtrumfet en indvandring oveni, af hvilken gennemsnitsindvandreren øger disse procental 3,3 gange hurtigere som individ end én fra stambefolkningen.

Undergangen sker i denne rækkefølge:

* Danmark underskriver de nye tillæg til EU’s stabilitetspagt (2011)

* Derefter styres alt i DK fra EU (også som kreditor) via bl.a budgetstyring uanset de såkaldte danske forbehold, der fra begyndelsen ikke havde andet end indenrigspolitisk betydning (2011 – 2014)

* EU holdes oppe uanset EU’s manglende strukturtilpasning til den internationale konkurrence via petro-euro (2014 – ca. 2020)

samtidig hermed:

* Europæisk-Arabisk alliance svækkes og opløses p.g.a. den politiske ustabilitet fra multikulturen i Europa – uanset de tre dominerende medlemslandes topledere (Kanzler, Premier Minister og Præsident) netop har sagt fra, er det ca. 15 år for sent.

* EU mod enden

18 kommentarer »

 1. Du mangler ødelæggelsen af arbejdsmarkedet, boligboblen og manglen på de almennyttige boliger der allerede var bygget og betalt til DANSKERNE.
  Foruden kriminaliteten og den ligegyldige ødelæggelse af vores ligegyldige kultur.

  Ellers fint

  Kommentar af kim — 19. marts 2011 @ 12:22

 2. Jeg skrev om konsekvenserne af vort velfærdssystem og indvandringen, og hvorledes afslutningen nu trækkes ind i EU-sammenhængen med diktater. Jeg skrev ikke om boligboblen eller boligmarkedet. Arbejdsmarkedets velfærdsnydere behandledes meget sigende ved overførslerne til modtagere i de arbejdsdygtige aldre med store bogstaver, boligboblen har jeg beskrevet i detaljer andet steds på blokken før nogen andre her i landet.

  Du skrev:
  “Foruden kriminaliteten og den ligegyldige ødelæggelse af vores ligegyldige kultur”
  Så vil du have kriminaliteten med under samme overskrift plus “en ligegyldig ødelæggelse af noget, som du opfatter som ligegyldigt”.
  Det er der ikke mening i.

  Jeg er i tvivl om din kommentar er seriøs.

  PS: Du skriver: “bygget og betalt til DANSKERNE”. Det er både sprogligt og indholdsmæssigt almindelig vrøvl. Om det er skrevet af en dansker kan jeg stærkt betvivle.

  Kommentar af Therese — 19. marts 2011 @ 16:17

 3. Vi er mange, der i årevis har kunnet se det her komme. Når man kigger på industriaktivitet i de danske byer uden for København (men også snart her), så er det slående, at de engang så virksomme byer, nu er omdannet til væresteder, hvor der ikke laves noget som helst, der kan sælges.

  I Århus, der engang var en af Danmarks driftigste industribyer, er der stort set intet tilbage. Kun et par virksomheder på offentlig støtte – Terma og Systematic i det man kunne kalde højteknologi. Ellers intet. Engang lavede Århus lokomotiver, skibsmotorer, skibe, radio og tv, radarudstyr, skibsteknologi så som ekkolod, landbrugsmaskiner, you name it, – alt. Afviklingen har stået på i mere end 50 år, anført af fagbevægelsen og venstrefløjen. Nu er den total, og vi skal købe alt ude.

  I stedet har Århus et kæmpe udueligt uddannelsessystem, hvorfra folk kommer ud som forskere og antropologer med speciale i eskimologi, og går direkte over i en eller anden form for evig bistand.

  Intet af værdi kan vi selv lave mere, og til overflod er folketinget med eu’s hånd oppe bag i, i færd med at lukke landbruget. Og ikke en dansker fatter, at det bliver slutningen, eller om man vil – begyndelsen på Nordkoreanske tilstande.

  Kommentar af Børge — 21. marts 2011 @ 11:53

 4. Århus har byggeprojekter til i alt 28 mia. kr. herunder en højbane af samme fuldstændig utidsvarende og energifråsende type, som kommu-erne havde fornøjelse af, men her nu kun mindelser om, fra de besøgte vennerne i Budapest, Prag i den gamle østblok.

  Rygterne siger at nogle af projekterne standses, nu ‘drengen’ også vil gøre karriere sammen med ‘Jeanne D’Arc’ på landsplan.
  For ikke at nævne en kommunegæld på en 5-6 tillige forud.

  Man har praktiseret forsøg med at spare på den kriminalitetshæmmende gadebelysning, inden discount-flyruten fra Gdansk- Tirstrup begynder til kr. 133 hver vej her i foråret.

  Kommentar af Therese — 22. marts 2011 @ 09:16

 5. […] Ingen havde bedt om det […]

  Pingback af HVOR LIDT DE HAR FATTET « Danmark — 10. maj 2011 @ 21:40

 6. […] https://danmark.wordpress.com/2011/03/17/et-magtesl%c3%b8st-velfaerdssamfund-som-ingen-havde-bedt-om-… Skriv en kommentar LikeBe the first to like this post.Skriv en kommentar » […]

  Pingback af Tvangsauktionerede boliger fyldes med afviste asylansøgere « Danmark — 30. juni 2011 @ 07:41

 7. […] samfundssystem, der i praksis har gjort over halvdelen af vælgerne til enten sine sociale klienter eller sine ansatte, har ikke nødig at finde andre […]

  Pingback af Noget særdeles drastisk skal der til for at forhindrede at folkestammen uddør « Danmark — 25. august 2011 @ 17:26

 8. […] De giver simpelthen landet væk (illustration) Kendsgerninger der skal med i anklageskriftet […]

  Pingback af Det går med raskere fjed end mange forestiller sig « Hodjanernes Blog — 27. juli 2012 @ 08:11

 9. […] De giver simpelthen landet væk (illustration)Kendsgerninger der skal med i anklageskriftet […]

  Pingback af I Danmark vil det aldrig ske | Xanthippe — 18. september 2012 @ 16:35

 10. […] De giver simpelthen landet væk (illustration) Kendsgerninger der skal med i anklageskriftet […]

  Pingback af Sådan ligger landet « Danmark — 1. december 2012 @ 18:44

 11. […] De giver simpelthen landet væk (illustration) Kendsgerninger der skal med i anklageskriftet […]

  Pingback af Danmark og fremtiden | transeurabia — 1. december 2012 @ 21:49

 12. […] De giver simpelthen landet væk (illustration) Kendsgerninger der skal med i anklageskriftet […]

  Pingback af DET MEST SKÆBNESVANGRE KOMMER DE IKKE TIL LØBE FRA | transeurabia — 10. oktober 2014 @ 17:45

 13. […] Kendsgerninger der skal med i anklageskriftet […]

  Pingback af I Danmark vil det aldrig ske | transeurabia — 8. november 2014 @ 13:51

 14. […] på de højeste poster (fra 68-generationen); de kaldes sig økonomer. Et opgør er nødvendigt: https://danmark.wordpress.com/2011/03/17/et-magteslost-velfaerdssamfund-som-ingen-havde-bedt-om-slog… Dette er idiotien det lykkedes bilde de fleste fastlandseuropæere ind … og […]

  Pingback af JO STØRRE PENGEUDSTEDELSE OG JO STØRRE DIGITALTAL DER REGNES MED DESTO RIGERE BLIVER VI | Danmark — 27. maj 2015 @ 15:38

 15. […] Vorstandvorsitzende des Deutschen Institut für Wirtschaftforschung (DIW) GERT WAGNER siger det også, ‘og så er rigtigt’. Desuden har han et stort antal eftersnakkere her til land på de højeste poster (fra 68-generationen); de kaldes sig økonomer. Et opgør er nødvendigt: https://danmark.wordpress.com/2011/03/17/et-magteslost-velfaerdssamfund-som-ingen-havde-bedt-om-slog… […]

  Pingback af 2,9 mill. ud af 5,6 mill. er på overførselsindkomst eller offentligt ansat | transeurabia — 27. maj 2015 @ 15:41

 16. […] Vorstandvorsitzende des Deutschen Institut für Wirtschaftforschung (DIW) GERT WAGNER siger det også, ‘og så er rigtigt’. Desuden har han et stort antal eftersnakkere her til land på de højeste poster (fra 68-generationen); de kaldes sig økonomer. Et opgør er nødvendigt: https://danmark.wordpress.com/2011/03/17/et-magteslost-velfaerdssamfund-som-ingen-havde-bedt-om-slog… […]

  Pingback af ‘Med mere pengeudstedelse bliver vi rigere’ | Danmark — 22. september 2018 @ 10:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: