Danmark

12. januar 2011

Lars Løkke Rasmussen er socialist – maaske uden at vide det


Vi mener at statsminister Lars Løkke Rasmussen er

socialist i sine udtalelser og sine handlinger

hvad han selv tror er ligegyldigt

Lige præcis som de andre socialister, når han holder fast ved at skatterne ikke skal nedsættes de næste 4-5 år. Når mere end 65% af befolkningen allerede lever af overførselsindkomst eller er ansat i det offentlige, der kun kan forbruge, hvad der kræves ind i skat, så er det lysende klart, at bøtten skal vendes uanset at det er ubehageligt.

Den indtægtsskabende sektor står simpelthen og skal levere midler uafbrudt til den udgiftskrævende/forbrugende sektor, der som sådan har et kvælertag netop om indtægtskilder, der skal tjene de samme midler ved frivillige betalinger for varer og ydelser. Man skal ikke undre sig over at virksomhederne flytter og eller lukker og afskediger de højtlønnede medarbejdere, der først og fremmest har krævet ind for at kunne betale skatterne. Dertil kommer alverdens bidrag på lønseddelen til utallige skumle fonde, der faktisk fordobler lønomkostningen i forhold til det, som lønmodtageren selv skal betale skat og afgifter af. Disse fonde gavner ikke arbejderne i andet end en rød teoribog. Det tror jeg de fleste i erhvervslivet giver mig ret i.

Når talen kommer op om der skal spares, fordi politikerne har tilladt større forbrug end de har lettet virksomhederne og deres ansatte for, så skal tingene kunne sættes i perspektiv, så størrelser kan sammenlignes:

Efterlønnen: 22 mia. kr. Folkepensionen: 88 mia. kr. Boligydelse og boligsikring: 12 mia. Kollektivt offentligt forbrug 141 mia. kr. Det var enkelte poster efter udgiftssarterne.

Hvilke modtager overførslerne i almindelighed og giver anledning til overførsler og offentligt forbrug af især arbejdstimer på det samlede offentlige velfærdsbudget på i alt 752 mia. kr. i 2010:

4,8 -4,9 mill. Danskere og vestlige: 499-526 mia. kr.

600.000-700.000 Ikke-vestlige: 226-253 mia.kr.

De sidstnævnte er simpelthen i gennemsnit 3,47 gange tungere på det offentlige driftsbudget, selv når deres skattebetalinger medinddrages i regnestykket. (Men det kan vi slet ikke tale om, for der er netop af regeringen nedsat ‘en overflødig syltekrukke’ til at opregne detail-beløbene, selvom Velfærdskommissionen gav det samlede resultat allerede i marts 2005; derfor ‘syltekrukke’, så eventuelle beslutninger desangående kan udskydes. Desuden berører emnet forskellighed, og så er det uetisk (= politisk ukorrekt) at beskæftige sig med, som tingene ser ud, d.v.s. den side forskelligheden hælder til. Man kunne med altoverskyggende ret hævde, at hvad et par af posterne angår, er der nogen, som har bidraget til deres formål gennem et langt liv via det forordnede velfærdssystem i dets højt besungne og skattefinansierede navn.

Vi kan supplerende oplyse, det er ikke udpræget gennemtænkt, det der foregår på borgen, med mindre socialismen er i højsædet:

Bruttonationalproduktet faldt med 68,4 mia. kr.

fra 2008 til 2009. De offentlige udgifter lod man

vokse sjovt nok med 68,4 mia. kr. samme år.

I 2009 øgedes de offentlige udgifter så igen med

43 mia. kr. i løbende priser

 

Reaktionstiden er utilgiveligt alt for lang til, at det borger for indsigt i andet end Karl Marx in fünf Minuten.

1 kommentar »

  1. […] bliver hverken Hjort, Jean Dar’c, Pia, Løkke eller Christen Sørensen der bringer […]

    Pingback af ADVARSEL FRA MIDT DECEMBER GENTAGES: INGEN INDVALGTE HAR FORSTAAET ALVOREN | Xanthippe — 7. februar 2011 @ 09:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s