Danmark

29. december 2010

MAN KAN SURFE CO2-NEUTRALT MENS VI HAR ISVINTER


Mon ikke den her menneskeskabte globalopvarmning er udsat til det bliver lidt varmere. Indtil det lune forår – hvis det kommer – kan man surfe CO2-neutralt på Nettet for en sikkerheds skyld. Så har de opfundet en plausibel forklaring på varme, der bliver til kulde; det er altså for koldt lige nu. For et par år siden skyldtes problemerne på Elfenbenskysten, i Sudan og i Somalia i følge FN klimaforandringerne. Nu hører vi medierne vrøvle om muhamedanere og kristne. Det samme i Nigeria. Vi holder således fast ved at klodevipperiet skyldes indvandringen (altså dermed befordret af tyngdekraften, “vel sagtens”), og d.v.s. der er en omvendt eller lissom en anderledes sammenhæng, som det er værd at være opmærksom på. Klodevipperiet har vi introduceret. Det går ud på at folkevandringen til Europa får kloden til at vippe. En såkaldt polvending for kloden efter de hidtidige naturlove skal indtræde hvert 29.000. år (sådan cirkus), men med vipperiet bliver polvendingen simpelthen fremskyndet, hævder vi, og det er bl.a. her vi skal finde en ikke ringe del af de her klimaforstyrrelserne. Med mere indvandring fra områder, hvor der er varmere end her, skal der tilmed rumopvarmes langt mere og dermed fører det til mere CO2.

Hvis man lige vil bemærke det, både klimaændringer og indvandringen er således efter vor teori (som det benævnes i dagligsprog af selv kagekoner) menneskeskabte. Det vi understreger er altså, at der skal mere til end CO2. Her er så pointen: Vi foreslår tyngdeloven ændret, når Folketinget måtte træde sammen igen. Det ville kunne give den ønskede effekt, flere undersåtter og mere forbrug til de øverste, for de har travlt med at bane vejen for os.

Forleden passerede et par 68-modeller tæt på pensioneringsalderen forbi, mens jeg brugte sneskraberen (anno 1964) på fortovet. De var forsvarligt påklædt i pels og støvler og talte udpræget nyaffekteret. Der lød et spørgsmål fra den ene til den anden: “Åh, det er sådan en skøn lyd af den gamle sneskraber, kan du ikke huske den fra dengang”?  Og min bemærkning var helt uden for nummer, da bemærkningen fra overfruen afgjort ikke var henvendt til mig, men netop til veninden:

“Og havde du haft en slavepisker, kunne du have fået ordnet dit eget fortov, som loven foreskriver”. 

 

Men husk regimets hovedprincip:

DO WHAT I SAY, BUT DON’T DO WHAT I DO

omfatter også

DO WHAT I SAY, BUT I CERTAINLY DON’T DO WHAT I COMMAND YOU TO DO

 

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s