Danmark

9. november 2010

DE TROR DE LØNPRESSER – MEN DE ØGER KRIMINALITETEN TIL DET UBÆRLIGE


EU er gået amok

http://jp.dk/udland/europa/article2239285.ece

Jyllands-Posten

“EU åbner grænserne for Balkanlande

Offentliggjort 08.11.10 kl. 13:50

Trods bekymringer i flere medlemslande godkender EU en ny visumaftale, som sikrer albanere og bosniere visumfri indrejse i EU.

EU’s medlemslande har godkendt en ny visumaftale med Albanien og Bosnien-Hercegovina. Dermed kan borgerne fra de to balkanlande allerede fra midten af december rejse ind i Schengen-området uden krav om visum…”

4 kommentarer »

 1. […] DE TROR DE LØNPRESSER – MEN DE ØGER KRIMINALITETEN TIL DET … […]

  Pingback af siapa yang bisa membantu saya, olah data statistik? | Indonesia Search Engine — 9. november 2010 @ 01:26

 2. Jubii. Så kan vi få flere albanske narkogangstere til Danmark.

  Hvis vi er rigtig heldige kan de jo gå i krig med andre bander og begå nogle flere mord også.

  EU er bare så fantastisk en opfindelse.

  Kommentar af Tage Holm — 9. november 2010 @ 17:54

 3. Albanien er vel Europas mest kriminelle land. Meget er kriminaliteten er bygget op i en slags mafiastruktur, som er meget svært for politiet at trænge ind I, pga at den er så etnisk koncentreret.

  Jeg så for noget tid siden en dokumentarudsendelse om hvordan den langsom fortrænger den italienske mafia i Italien. De er uhyggelig brutale og har rigtig mange blodige forbrydelser på samvittigheden.

  Praktisk taget alle som bliver dømt bliver placeret i et højsikkerhedsfængsel ved Milano, som pussigt nok kaldes “Operaen”. Her er man selvfølgelig nød til at lave en meget klar etnisk opdeling så der ikke kommer opgør med italienske mafiamedlemmer, som også afsoner der. Personalet er også meget udsatte og stort set alle ansættes identiteter er hemmelige. Betjentene omtaler aldrig hinanden med deres rigtige navn. Fængselsinspektører har bodyguards omkring sig overalt hvor han færdes, og det har hans kone og børn også!!!

  Sådan bliver virkeligheden også i lille engang så fredelige Danmark, når vi lukker disse fremmede kriminelle elementer ind i landet.

  Kommentar af kenneth — 9. november 2010 @ 21:29

 4. Det går som hønsene skraber: EU har lige netop åbnet for fri indrejse fra Balkan. Den tyske forhandler må have været på toilettet, da det blev besluttet, for tyskerne vil nu have genindført grænsekontrollen p.g.a. terror-situationen.
  Frankrig og andre lande var færd med at sende romaerne hjem, og tllmed DK fik en del til at rejse tilbage til hjemlandene på Balkan. Ja, Albanien er det mest kriminelle land i Europa. Menneskehandel, våbenhandel, narko og terror er i højsædet. Så er det lige til at EU giver fri indrejse uden visumbegrænsninger til folk i Balkanlandene. Det er virkelige genialt. Frankrig og Tyskland, har de meldt sig ud af EU, uden vi har hørt det??

  Kommentar af Therese — 18. november 2010 @ 13:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: