Danmark

8. august 2010

Det her med fødslerne, mange eller faa, op eller ned? Hvor mange alt i alt fordelt de paa de fødendes oprindelseslande er mere interessant! Men det er hemmeligt, ellers kan de ikke lyve om det, naar det maatte passe dem


Europa er den eneste verdensdel truet af faldende fødselstal og skrumpende arbejdstyrke. Europæiske kvinder vil fremover føde endnu færre børm, lyder advarslen fra danske og internationale eksperter, skriver Berlingske Tidende 8. august 2010.

Ham, den her fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, der nu lægger navn til i Berlingske Tidende, holdt grundigt sin kæft for et par uger siden, da medierne kørte den diametral modsatte kampagne med bl.a. “Nu føder ikke-vestlige kun 1,6 barn i gennemsnit, danskerne hævder de føder 1,9 barn”, skrev bl.a. Information og også Berlingske Tidende den 25. Juli 2010. D.v.s.: At nu føder danskerne angiveligt 1,9 barn pr. kvinde mod tidligere (for et par år siden) angiveligt 1,7 barn.

Det er imidlertid ikke muligt at få oplyst hos Danmarks Statistik det samlede absolutte antal børn født af ikke-vestlige. Den samlede fødselsårgang i alt opgjordes til 63.179 i 2009, men der findes absolut ingen tilgængelige oplysninger om antal levendefødte fordelt på oprindelsesnation i Danmarks Statistiks præsentationer. Så den nyeste påstand herom i Information og Berlingske Tidende er ikke alene udokumenteret, men også udokumenterbar for offentligheden, og det er jo smart.

Integrationsministeriet derimod har fået tilsendt disse informationer herom fra Danmarks Statistik, oplyser Berlingske-artiklen. Så sikrer man sig også at kritiske røster holdes væk. Det er set før. Sådan en slags hemmelighed mellem adminstrationens enkelte dele og en velvillig presse, der ikke går nogen af disse tværs. Propagandaen skal vi så have.

Nu tjener officielle og officiøse meldinger ofte et politisk korrekt højere mål, f.eks. at afskaffe effekten af noget, der ofte ikke har haft nogen betydning, for det var ene og alene et selvmål, der udelukkende er udsprunget af 68-generationens egne tåbelige påhit. Bemærk, det er også vigtigt for den politiske korrekte netop i almindelighed at angribe noget uafviseligt som f.eks. krisebekæmpelse og gældsafvikling, der igen alene skyldes tumperne selv. Det giver årsagen et touch af noget udefrakommende men samtidig noget afviseligt i stedet.

Det må da holde op på et tidspunkt

– danskerne bestemmer selv hvornår

Nu er det gudhjælpemig de manglende tilskud til børnefamilierne under krisebekæmpelsen, der skulle være skyld i de angiveligt færre børn rundtom i Europa. Ikke her i hvert fald. Der har kun været stigninger i alle disse tilskud, siden finanskrisen begyndte i efteråret 2008. Om vi i øvrigt beskæftiger os med fødselshyppighed eller fertilitet eller om børnene fødes af kvinder med dansk eller anden oprindelse er fløjtende ligegyldigt i den politisk korrekte verden, blot man har formålet for øje og ikke andet.

Supplement: https://danmark.wordpress.com/2010/08/04/nogle-kendsgerninger-om-forskellighed/

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: