Danmark

26. juli 2010

Voldtaegt og pædofili mener vi begaas af gerningsmænd uden kultur


Særlig sexuallivet synes at være største problem blandt

indvandrerne

Det var gruopvækkende i Oslo i 2001 med voldtægterne:

65 % af alle voldtægter i Norges hovedstad begås af indvandrere med en ikke-vestlig baggrund. I 80 % af tilfældene går det ud over kvinder med en norsk baggrund. Undersøgelsen er lavet i 2001, og viser, at antallet af voldtægter eksploderede med 40 pct. fra 1999 til 111 anmeldte voldtægter i 2000. I 2006 var tallet steget til 300 årligt. Risikoen for, at en ikke-vestlig mand begår voldtægt er 600 % højere end for norske mænd.

Det kunne blive værre i Oslo i 2009:

http://literally.wordpress.com/2010/01/20/norge-betaler-bitter-pris-for-immigration-fra-den-tredje-verden/
“Alle 21 rapporterede grove voldtægter – det højeste antal siden registreringer begyndte – i den norske hovedstad Oslo sidste år (2009) blev begået af “ikke-vestlige immigranter” og 90 procent af voldtægtsofrene var norske kvinder, erklærer politiet…”
[…]
“Rapporten konkluderede, at “ikke en eneste af gerningsmændene havde vestlig baggrund. Fire personer er anholdt. I alle andre tilfælde rapporterede ofrene, at gerningsmændene enten lignede ikke-vestlige immigranter eller talte et ikke-vestligt sprog. Ikke et tilfælde har været forbundet til en vestlig mand.

“Rapport fra det svenske BRÅ viser at antallet af voldtægter på 10 år fra 1996 til 2006 steg med 257 pct. – fra 1400 til 3600 pr. år. Det svarer til en stigning på 9,9 pct. pr. år. Drugrape er blevet inddraget i 2005 under voldtægter, men det ændrer ikke ved udviklingen.

Sverige er naturligvis værst ramt samlet set:

Mere end 5000 voldtægter rapporteres i Sverige pr. år medens der rapporteres om nogle få hundrede i lande med en sammenlignelig størrelse.

I de seneste år har man bevidst gjort statistikker om indvandrerkriminalitet svært tilgængelige, men der er tal fra 1996, som det nationale Kriminalpræventive Råd (BRÅ) har udarbejdet. På det tidspunkt registreres procent 56 i dømt for voldtægt (herunder forsøg) af personer med udenlandsk baggrund (formentlig i året før).

http://www.youtube.com/watch?v=ky8LfkglINU

En sidste rapport om kriminaliteten fordelt på svenske og fremmede (det er givet blevet værre siden 1997-2001):

Disse forbrydelser begås af gerningsmænd uden kultur med kun et sæt syge vaner, og Gud ved om ikke det er noget de har med hjemmefra? I perioden 1997-2001 undersøgte svenske BRÅ overkriminaliteten blandt udenlandsk fødte og indenlandsk fødte med indvandrerbaggrund og kom fra frem til at første gruppe begik voldtægt eller forsøgte at begå voldtægt 5 gange så hyppigt som svenske. Anden grupper begik forbrydelserne 1,8 gange hyppigere end svenskerne.

Danmark:

 93% mener, at indvandrere, der dømmes for vold, voldtægt o.lign., bør kunne udvises! [Observa, BT 10.09.1993]

Vor vurdering:

Vi kan sige at udvikligen mod nulpunktet er 8-10 år længere fremme i Sverige i sammenligning med Danmark – på næsten alle relevante felter. Og tilsvarende er Norge 8-10 år efter Danmark i udviklingen mod nulpunktet.

Det kunne være spændende, hvis et meningsmålingsinstitut havde turdet at binde an med det samme spørgsmål i dag som rejstes af Observa i 1993 (jvfr. ovenfor). Det skal vi nok ikke regne med sker. Vi vender os til det, synes sangen fra de øverste at være, i særdeleshed de små og de unge, der rent faktisk ikke kender til en periode uden masseindvandring.

Med EU’s Lissabon-traktaten synes reglerne for børnesex at bevæge sig i en helt forkert retning.

Så kan vi sige, det går som det skal i regimet


1 kommentar »

  1. Disse statistikker er lavet ud fra voldtægter som anmeldes til poiitiet.

    Spørgsmålet er så hvor mange voldtægter er der som ikke bliver anmeldt?

    En norsk statistik viser at det kun er mellem 7-14% som anmeldes så mørketallet for hvor mange voldtægter fremmede gæster beriger os med må siges at være langt højere.

    http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article1509543.ece

    Kommentar af kenneth — 28. juli 2010 @ 17:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s