Danmark

25. juli 2010

Dengang og nu og forskelligheden aktualiseres til ideologiens endeligt


Når der sammenlignes mellem hvad medierne og politikerne på den ene side fandt det for godt at hævde og delagtiggøre offentligheden i dengang (1989) og nu og på den anden side hvad Ebbe Vig har skrevet om indvandringen og dens fremtidsperspektiv for nylig og for 21 år siden er der en slående forskel.

Sidstnævnte skriver i dag præcis det samme som for 21 år siden. Det er virkelig himmelråbende, som de officielle og de officiøse prognoser har slingret. Vi gider ikke engang henvise til vore gennemgange af vanviddet. Find det selv, hvis du er til noget. Ellers kan det være lige meget.

Bemærk tillige (jvfr. begyndelsen af 5. afsnit 3. kolonne i nedenstående artikel), hvorledes den nuværende regerings snedige trick med at tildele flere statsborgerskaber til de fremmede, end der strømmede ind landet, netop blev forudset i december 1989 ville blive brugt for at få den danske befolkning udskiftet. På netop denne måde ville det tage sig ud, som om de var begyndt at rejse hjem eller blive sendt hjem helt svarende til de falske toner fra det dominerende støtteparti – men det var bare flere naturalisationer, så de forsvandt ud af udlændingeopgørelserne.

Spørger vi Ebbe Vig, hvad forskellen er dengang og nu, får vi svaret at der valgtes et nyt smart mantra for at få de fremmede hurtigere ind i EU-landene, og det er tilmed sket samtidig med folk blev afskediget fra de flygtende arbejdspladser; det drejer sig om de midlertidige opholdstilladelse til uddannelse og arbejde. Herved forceres udviklingen yderligere i det skjulte ved, at midlertidigheden umærkeligt permanentgøres, såfremt immigranterne finder sig i skatterne og bureaukratiet omkring samme. Resten vil sole sig i velfærden på bekostning af danskerne. M.h.t. antallet af fremmede, ja, så er antallet vokset eksplosivt præcist som vi forudsagde det ville i 1989. Nu bryder velfærdssystemet så sammen om nogle ganske få år, og så skal der virkelig vælges mellem skolebørn, ældre og syge på den ene side og indvandrere på den anden side, mens skattegrundlaget fortsat og samtidig smulrer p.g.a. udflytningen af virksomhederne. Det samme er gældende i de øvrige vesteuropæiske lande. Her vil man måske se konfrontationen, når politikerne fortsat vælger indvandrerne. Det er også muligt at i hvert fald danskerne finder sig i det, som de har fundet sig i alt de seneste mange hundrede år. Holland og Frankrig er længst fremme i udviklingen mod nulpunktet sammen med det snart indkapslede Sverige.

2 kommentarer »

 1. Er der her på siden en oversigt over de lovændringer som har været omkring tildelingen af statsborgerskab herunder dem som får dem gennem indfødsretsudvalget?

  på den officielle hjemmeside står der: “Seneste aftale om indfødsret
  Den 22. september 2008 indgik regeringspartierne Venstre og Det Konservative Folkeparti med Dansk Folkeparti den seneste aftale om reglerne for indfødsrets meddelelse. Aftalen indebar en skærpelse af kravet om dokumentation for en ansøgers danskkundskaber og kendskab til danske samfundsforhold, dansk kultur og historie. Aftalen indebar desuden en skærpelse af kravet om selvforsørgelse.

  Det var så bare den seneste ændring. Det jeg er interesseret i er en samlet oversigt over samtlige ændringer som er blevet vedtaget siden indvandringen startede?

  Kommentar af kenneth — 28. juli 2010 @ 20:31

 2. Nej, jeg har ikke skrevet alt ned, men prøv selv her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0900.aspx?s21=Indfødsret&s22=%7c10%7c

  Kommentar af Therese — 28. juli 2010 @ 20:53


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s