Danmark

24. juli 2010

DET ER NEMT AT GENNEMSKUE PRIORITERINGEN I NORGE

Filed under: Demographics, Dhimmi, Dhimmitude, Immigrants, Immigration, Norge, Oil, skoler, Welfare — Jørn @ 14:51

Norske politikere skal nok sørge for at man er helt i front når det gælder udlandsbistand, overholdelse af samtlige FN-konventioner – koste hvad det vil. Så er man også vild efter den internationale prestige det giver at afholde topmøder og være mægler i diverse uløselige konflikter som fx palæstinaspørgsmålet.

Problemerne for egen befolkning har man ikke meget interesse for. Vejnettet er NOGENLUNDE i Oslo-området, men alle andre steder er det meget ringe og mangelfuldt.

Her er kun en indirekte sammenhæng med fremmedgørelsen. De penge man bruger på de fremmede kunne alternativt være brugt på at forbedre vejnettet. Der er lavet undersøgelser som indikerer at omkring 70% af alle ulykker skyldes dårlige veje. Det kræver mange dødsofre og svært tilskadekomne fordi man ikke vil prioritere dette område. På den måde betaler nordmændene vel også en høj pris for indvandringen.

Fx er der jo mange bjerge i Norge og vejene ligger ofte tæt op ad dem. Der kan her komme stenskred og lign. Vejene er smalle og fyldte med skarpe sving, som gør det svært for lastbiler at komme forbi hinanden og begge dele skaber ulykker i massevis.

Når det kommer til oliemilliarderne: Et af paradokserne er det at der i olieby nummer 1 – nemlig Stavanger – er mange ulykker netop forårsaget af lastbiler fra olieindustrien. Folk i området som staten tjener styrtende på, oplever ingen som helst velvilje hvad disse investeringer angår.

Kenneth

Supplement: Norge betaler en meget høj pris

1 kommentar »

  1. […] Det er nemt at gennemskue prioriteringen Skriv en kommentar […]

    Pingback af Veje, infrastruktur i Norge og politikernes bevaagenhed – en personlig vurdering « Danmark — 25. juli 2010 @ 08:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: