Danmark

21. juli 2010

HØJERE SKATTER OG MINDRE SERVICE OG SYGDOMSBEHANDLING P.G.A. INDVANDRINGEN


Når Claus Hjort Frederiksen hævder, at staten siden 2001 har brugt 66 mia. kr. mere på sundhed, børn, ældre og skoler er vi nødt til at gøre opmærksom på, at ikke-vestliges forbrug af offentlig velfærd alene er steget meget mere, med nærmere 80 mia. kr. siden 2001, hvor nettoudgifterne til de fremmede var 154,3 mia. kr.

Det er fortsat sært men helt forventeligt at tro at vor Finansminister med den velovervejede og helt forventede effekt kan slå på, at børn og ældre/syge o.s.v. sandelig er blevet 66 mia. kr. dyrere at finansiere, uden så meget som at nævne den regeringsskabte kæmpeindstrømning af immigranter fra ikke-vestlige lande/områder siden 2001 med ét ord.

Disse nye indbyggere kalder medierne og overdanmark straks for nydanskere, så snart de har sat fod på dansk jord. Faktum er at mediernes ansatte, medierne og overdanmark ikke kan finansiere de ikke-vestliges tilstedeværelse her, fordi disse i gennemsnit er 3,47 gange dyrere end danskerne i almindelighed.

Det er muligt det er bekvemt for de frelste med en sort au pair eller noget sort rengøring endog til lavløn. Desværre ender hovedparten af de importerede dog i kløerne på de offentlige og de privatiserede sagsbehandlere. Og det koster skillinger, både i udbetalinger og i service.

I alt ikke under 225,7 mia. kr. i 2010, når der tages hensyn til skattebetalingerne. Dette beløb behøver vi ikke at anslå længere, for det offentlige selv og det offentliges velfærdskommission har indirekte oplyst det sort på hvidt.

Vi kan således konstatere at finansministeren fortsat foretrækker immigranter for f.eks. sygdomsbehandling. De syge skal tilmed arbejde, hvilket også var en fiks ide fra Claus Hjort Frederiksen.

Man kan sige, det er ikke udpræget gennemtænkt, det der foregår:

Bruttonationalproduktet faldt med 68,4 mia. kr.

fra 2008 til 2009. De offentlige udgifter lod man

vokse sjovt nok med 68,4 mia. kr. samme år.

I 2009 øgedes de offentlige udgifter så igen med

43 mia. kr. i løbende priser

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s