Danmark

20. juni 2010

SOM KATTEN OM DEN VARME GRØD


Det er sært som tingene udvikler sig skævt i mainstream-medierne, når spørgsmålet er masseindvandringens omkostninger

– det er især ubegribeligt, når alt er meddelt den samlede danske presse korrekt og bevist

Uddrag af http://jp.dk/morgenavisen/meninger/article2102341.ece?ncc=1

“…Derfor stor tak til Morten Uhrskov Jensen for kronikken i Jyllands-Posten 22/5, der sætter nogle ting på plads om den egentlige årsag til Danmarks økonomiske problemer, nemlig omkostningerne ved masseindvandringen, som økonomer anslår til mellem 100-150 mia. kr. årligt, men som forbigås af politikerne i larmende tavshed…”

……………………..

Information om Danmark

Det kunne være særdeles interessant at vide, hvilke økonomer, der skulle have meldt dette beløb 100-150 mia. kr. Men det fremgår ikke. Det skal mærkeligt nok ikke dokumenteres. Det kan vist ikke dokumenteres.

Morten Uhrskov Jensen er historiker og ikke specielt talminded, om psykolog Ruth Bering (jfr. linket til JP) er vides ikke. Nu er der også andet ved at henvise til “økonomers tal”. Spørgsmålet, der melder sig, om Morten Uhrskov Jensen og/eller Ruth Bering virkelig har refereret “disse angivelige økonomer” korrekt.

Sandheden er:

Én økonom har beregnet masseindvandringens omkostninger i 2001 og er kommet til 150 mia. kr. for året 2001. Samme økonom har atter beregnet nettoomkostningerne ved masseindvandringen for 2010, hvor både velfærdsbudgettet og antallet af ikke-vestlige indvandrere er betydeligt større end i 2001 plus at officielle kendsgerninger er eneste datamateriale (jfr. tabellen nedenfor). Denne seneste beregning bygger på statens velfærdsbudget, der udgør 751,892 mia. kr. samlet i Danmark i 2010. Dette er meddelt af Danmarks Statistik, og bygger derudover på den offentligt nedsatte Velfærdskommissions oplysninger om ikke-vestliges overforbrug af velfærd i forhold til danskernes med i gennemsnit på 3,47 gange mere, og endelig bygger den endelige fordeling på simpel forholdsregning. Forholdsregning er mere sikker end solopgangen.

Nu kan man vælge sig et udgiftsbeløb alt efter, hvor mange ikke-vestlige, som man forestiller sig eller mere eller mindre begrundet mener opholder sig med fast adresse og personnummer i Danmark. Antallet af indvandrere herunder de ikke-vestlige kan ikke længere opgøres eksakt efter 1991, hvilket vi har landets førende demograf professor Hans Oluf Hansens ord for i 2005 :

Førende demograf professor Hans Oluf Hansen gav udtryk for, at cpr-registeret og Danmarks Statistiks definitioner på indvandrere og efterkommere er uegnede grundlag for både en beskrivelse af den nuværende befolkning eller for udarbejdelser af prognoser om den fremtidige befolkning. Han anbefaler (rettere anbefalede i 2005) en egentlig folketælling, som kan give klarhed over blandt andet folks etniske tilhørsforhold.

Se de samlede konsekvenser af vi mangler et ordentligt retvisende befolkningsopgørelsessystem og et par af de central ansvarlige.

Indvandringen får velfærdssystemet til at bryde sammen om 2-4 år

2 kommentarer »

  1. […] nu konsumerer indvandrerne mindst 1/3 af velfærdsposterne på landsplan sammen med “deres danske herremænd”, uanset deres 11-13 pct. befolkningsandel i […]

    Pingback af CEPOS LEVERER IKKE VAREN – MED MINDRE RESULTATET ER BESTILT « Danmark — 11. august 2010 @ 21:43

  2. […] Hvorledes det samlede velfærdsbudget forventes fordelt på befolkningsgrupper i 2010 kan bl.a studeres her […]

    Pingback af Sociale Udgifter 2001-2009 Fordelt Paa Ældre Og Andre « Danmark — 27. december 2010 @ 17:09


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s