Danmark

7. marts 2010

TOPPEN I 22 DAGE: UDEN DET STORE RYKIND. EN DEL AF VORT ANALYSE-ARBEJDE VAR UNIKT, MEN DESVÆRRE UINTERESSANT, USEXET OG UDEN EN FORDÆRVET NATUR FALSK BENÆVNT KULTUR


Disse afsløringer findes ingen andre steder

– alle indlæggene byggede på forholdsvis enkle, men tidskrævende analyser, der ikke kunne skrives af nogen andre steder.

Den vitale forståelse af det rænke- eller gækkespil, der drives med det danske folks skæbne, forudsætter viden, ikke tro, for at der kan kæmpes effektivt imod. Vi må erkende at danskernes interesse ligger ganske andre steder, medens landet går under.
Sådan var det også i 1930ernes slutning  – historien gentager sig, når vi ikke får lejlighed til at lære af den i tide. Derfor indledte de også med at afskaffe historieundervisningen.

At vi gik imod strømmen af misinformationer fra mainstream-medierne, fra officiøse- og fra officielle kanaler om disse emner betyder ikke noget væsentligt, når kun få har læst vore informationer, så de kan svare effektivt og (over)bevisende igen. Det eneste der netop skal til i et demokrati.

Sagen er nemlig, danskerne tør ikke svare igen, netop fordi de ikke har tilegnet tilstrækkeligt med viden om emnet. Det er blevet ubekvemt og ineffektivt at svare igen med en værdiladet indstilling, men det er hvad der er tilbage uden viden. Derfor ligger danskerne indtil videre bekvemt, netop som de selv har redt.

Danske politikeres niveau:

KEmal Atatürk forbød burkaer i Tyrkiet i1924. I Danmark derimod nedsatte man et burkaudvalg i 2009.


25.02.2010

INFORMATION OM DANMARKS NYHEDSBREV : Udenlandsk herkomst blev dansk herkomst i 1991

21.02.2010

HVOR KOMMER DE FRA – ANDRE PLANETER?

17.02.2010

Kriminalitet af udenlandsk herkomst i Kbh.

17.02.2010

Somalia, tildeling af statsborgerskaber, fødte børn her i landet

16.02.2010

Feministisk opgørelse af indvandrernes fødte

13.02.2010

DER FØDES FLEST OM ONSDAGEN

10.02.2010

INDVANDRINGEN i 2009 – EN IKKE-POLITISK KORREKT OPGØRELSE – SAND OG GANSKE UDEN MYSTIK

4.02.2010

UDEN EN SAND AFBILDING AF VOLDEN OG GERNINGSMÆNDENE LANDET OVER KAN DER IKKE SÆTTES IND FOR AT FORHINDRE VOLDEN ENDSIGE FOREBYGGES

3.02.2010

Mere end ti røverier om dagen og det ene er hjemmerøveri – i gennemsnit i 2009

31.01.2010

Vi er desvaerre ikke med – men det sker oftere og oftere i disse aar

I midten af halvfemserne, medens ordet ‘kulturberigelse’ fortsat blev brugt af de virkelighedsforskansede Christiansborg-politikere, havde vi ved en programoptagelse i DRTV’s daværende provinsafdeling i Århus lejlighed til at udbede os et svar med helt konkret indhold hos 9-10 repræsenterende næsten alle partierne i Folketinget.

Spørgsmålet var: Hvad forstår du helt konkret ved ‘kulturberigelsen’, som vi efter sigende har oplevet de senere år?

Svarene fra alle deltagende folketingsmedlemmer var det samme: Kolonihaver og grøntbutikker (de svarede simpelthen alle det samme som Keld Albrechtsen, der havde indledt svarrunden)

Hertil måtte vi naturligvis genreplicere, at kolonihaver og grøntbutikker havde vi i Danmark længe før masseindvandringen tog fart.

[Vi kunne ikke opfatte det passerede anderledes, end at det var blevet en simpel formastelighed at udbede sig svar på, hvad et ord, som de selv brugte hele tiden, betød. Det var simpelthen under en politikers værdighed at svare på noget så simpelt i en tid præget af form uden indhold; derfor det samme svar fra alle – ELLER?]

Vi må erkende at det hjalp på besøgsantallet, de vi skrev om ‘det nyeste kultur-forkvaklede stof’ nu omhandlende kvindens kønsorganer. Mainstream-medierne har måttet gå den vej. Vi behøver derimod ikke fortsætte, for vi skal ikke forsøge at overleve økonomisk det, der kommer.

6 kommentarer »

 1. Trøst Jer – I bliver læst måske mere end I selv tror !

  For godt nok svarer vi/de ikke, men dette betyder ikke at bloggen ikke læses!

  Jeg skal gøre mit til I bliver omtalt.

  Bedste hilsener
  og
  vær søde og rare at fortsætte Jeres ret så betydningsfulde arbejde !

  Kommentar af Vivi Andersen — 8. marts 2010 @ 00:22

 2. Nej, vi tror ikke. Vi ved på wordpress præcis hvor mange besøgende hvert indlæg har haft minus egne indgange og også fra hvilket steder på nettet besøget er kommet – altså sidste url inden besøget på danmark f.eks.

  Kommentar af Sonia — 8. marts 2010 @ 07:27

 3. Ikke engang udsigten til at blive behandlet af en kath tyggende somalier, med et købt lægecertifikat fra Ukraine, kan få folk op af lænestolen.
  Efter os syndfloden er den bærende filosofi. At syndfloden kan komme før end forventet, er utænkelig.

  Kommentar af Menig 442 — 8. marts 2010 @ 13:48

 4. Uvidenhed om de alvorlige sandheder, der florerer omkring os, foretrækker velfærdsdanskerne – fordi det er så bekvemt.
  Når nogen forstyrrer hyggen, opfører de sig som små børn, der bliver vækket af søvnen.

  Kommentar af Kirsten — 8. marts 2010 @ 14:03

 5. Intet kan få dem op af stolene, og de er forblevet uopdragede børn i den første generation, der igen har har fået børn, der også kører efter princippet:

  AL KASSE SKAL VÆK, OG DET SKAL VÆRE UDEN SIKKERHEDSNET OG SÅ ABSOLUT I DERES LEVETID.

  Styreformen: Al magt til toppen – bliver selvfølgelig resultatet.

  Om 40-50 år kan vi håbe på en generation, der vil noget andet og som er stærke nok som enkeltindivider, der har lært på en – paradoksalt nok – sund måde at hade deres forældre og bedsteforældre, men da er det for sent – FORMENTLIG. Dette sidste forudsætter – hvilket ikke engang er realistisk – at den kollektive erindring holdes nogenlunde intakt.

  Med en krig kan det hele gå hurtigere og mere sikkert, og det kan muligvis være at foretrække. Én ting er vist : Den starter ikke i DK. Vi skal vist holde med USA, for de andre vil os det ikke godt.

  Kommentar af Sonia — 8. marts 2010 @ 16:00

 6. […] Danskerne har valgt at tro på politikernes løgne, for de har ikke gidet at sætte sig ind i forskellen på løgn og sandhed i dette afgørende […]

  Pingback af HVAD KAN DET KALDES NAAR DEN MINDRE KLOGE NARRER DEN MERE KLOGE (?) – SAA MAA DER VEL VÆRE TALE OM LUSK – MEN FRA HVILKEN KANT? « Danmark — 1. april 2011 @ 21:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: