Danmark

27. februar 2010

Lækket FN-dokument Afslører Grøn Centralistisk Verdensorden 2012


http://literally.wordpress.com/2010/02/27/lækket-fn-dokument-afslører-plan-for-”grøn-verdens-orden”-per-2012/

“Lækkede politik dokumenter afslører, at FN per 2012 planlægger at skabe en “grøn verdens orden”, der vil håndhæves gennem en struktur af globalt styre og financieret af den astronomiske pengesum af 45.000 milliarder dollars fra rige lande, da globalisternes lumske plan om at centralisere magt, knuse suverænitet mens økonomien smadres, igen afsløres.

Som vi i sin tid advarede, så betød fejlslaget i København i december ikke enden på den globale opvarmnings plyndringer, men blot en hindring i FN´s agenda om at skabe en verdensregering finansieret af skatter betalt af dig for selve den substans du udånder – kuldioxid.

Lækkede planlægningsdokumenter (PDF) kommet i hænde af Fox News løftede låget for FN´s plan om per 2012 World Summit on Sustainable Development i Rio at påtvinge globalt styre, der vil markere tyveårsdagen siden det bekendte “Earth Summit” afholdt i samme by.

“Det nye Rio topmøde vil ende, ifølge FN dokumenter kommet i hænde af Fox News, med et “fokuseret politisk dokument” antageligt udlæggende rammen og internationale forpligtelser for en ny “Grøn Verdens Orden”, rapporterer George Russell fra Fox News…”

Klima videnskabsmænd trækker påstand om stigende vandstande tilbage

“Undersøgelser i 2009 viste, at vandstanden i havene ved slutningen af århundredet ville stige med op til 82 cm – men rapportens forfattere siger nu, at de sande estimater stadig er ukendte.
Videnskabsmænd har været tvunget til at trække en undersøgelse tilbage om anslåede stigninger i havniveau grundet global opvarmning efter at finde fejl, der underminerede resultaterne.

Undersøgelsen publiceret i 2009 i Nature Geoscience, et af top tidsskrifterne på sit feldt, bekræftede konklusionerne fra 2007 rapporten fra Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). Den brugte data fra de seneste 22.000 år til at forudse, at hav niveauerne ved slutningen af århundredet ville stige mellem 7 cm og 82 cm…”

Papirerne med den såkaldte videnskabs resultater er trukket tilbage – det er yderst pinligt

Sådan begyndte det hele

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s