Danmark

14. februar 2010

Indvandrernes og deres børns kriminalitet i Sverige tilsvarer helt den i Danmark


For 1 år siden:

iodpl

Indvandrernes og deres børns

kriminalitet i Sverige

Det officielle Sverige bekræfter nu, at Information om Danmarks metode er den, der skal bruges til at beskrive kriminalitetens samlede udbredelse og fordelingen heraf på grupper i befolkningen.

De danske myndigheder med Justitsministeriets Forskningsenhed og Rigsstatistiker Jan Plovsing har især koncenteret sig om kriminalitetstilbøjeligheden hos det enkelte individ. Danskerne og vi derimod interesserer os for den samlede mængde kriminalitet, som vi kommer ud for, og vi sikrer os denne målt meningsfyldt i forhold til de respektive grupper i befolkningen, der leverer kandidater til samme kriminelle adfærd. Det hænger sammen med, at vi bekymrer os om danskerne. I oktober 2005 havde Justitsministeriets Forskningsenhed opregnet sigtelserne i 2004 fordelt efter indvandrerbaggrund og oprindelsesland. Undersøgelsen fandtes dengang på dette link:

Click to access sigtelser_invandrerbaggrund.pdf

Nu er det en saga blot. Efter vor kritik af undersøgelsen var fremsendt til daværende Justitsminister Lene Espersen ændredes linket til den landsdækkende undersøgelse omfattende samtlige kriminelle sigtelser i året 2004 fordelt efter indvandrerbaggrund og oprindelsesland….

Men..

1 kommentar »


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s