Danmark

29. januar 2010

HVORNAAR FAAR DE NOK? – VIL DU HAVE SANDHEDEN? : ALDRIG!


30 procent af socialrådgiverne og de såkaldte sagsbehandlere har været truet eller overfaldet, så skal vi naturligvis have nogle flere udstødte at rådgive og sagsbehandle udsigtsløst.

Forbrydelser mod disse og andre udsatte grupper skal ikke registreres behørigt (læs halvt nede nede i indlægget under dette link)

Når politibetjentene i bandebyerne – de fem største – og et par til trues i deres hjem, deres biler og udhuse afbrændes, og deres færden begrænses, så skal vi naturligvis have nogle flere til banderne.

Når 40 procent af velfærdens ydelser gik til ikke-vestlige immigranter ultimo 2005, så skal vi naturligvis sikre os, at ikke under 50 procent af velfærden overføres til gruppen i 2010.

Når volden og antallet af drab og drabsforsøg stiger voldsomt, så skal disse forbrydelsers antal naturligvis stige eksplosivt. Hjemmerøverierne steg sådan i antal i perioden 2006-2009: 16-23-56-mere end 100, og så skal stigningen år for år naturligvis forøges yderligere.

Det blev i stedet til 364 hjemmerøverier i 2009, da den korekte opgørelse forelå. Om de netop anførte antal årene før så overhovedet er korrekte kan vi stærkt betvivle. Vi har hentet dem fra mainsteam-pressen, der åbenbart ikke er i stand til at aflæse en opgørelse eller optælle på egen hånd.

VI HAR IKKE HAFT EN CHANCE FØR NU FOR SÅVIDT ANGÅR HJEMMERØVERIERNE.

Men den nye kategoriinddeling ikke tilfredsstillende

5 gange flere manddrab og forsøg på manddrab over 20 årsperioden 1985 til 2005, selvom den etnisk danske befolkning i samme periode gik tilbage med henved 300.000. I samme periode er antallet af fremmede indvandrere derimod steget med en faktor 10. 1967-2005, d.v.s. på 38 år er antallet af manddrab og forsøg på manddrab steget med 644% eller 6,4 gange. Fra 1967-2008: steget 7,53 gange.

Børne- og ungdomskriminalitet:

Den personfarlige kriminalitet, som 10-14 årige er registreret mistænkt for: Der er en stigning på 261 procent over en 7 års perioden 2000-2007, altså mere end en fordobling, men mindre end en tredobling.
Den personfarlige kriminalitet, som 15-17 årige er registreret mistænkt for: Der er stigning på 179 procent over 6 års perioden 2000-2006, altså knap en fordobling.

Hvis tanken af en eller flere grunde skulle falde på f.eks. somaliere i Danmark, så skal du naturligvis vide, at 12.303 somaliere har fået tildelt dansk statsborgerskab i perioden 1979-2009, heraf 9.406 (76,5%) i perioden 2001-2009. De bliver selvsagt færre og færre, når der ikke kommer flere ved indvandring og fødsler, end der ved denne brevveksling og behørige betaling (kr.1000 pr. næse) forvandles til ‘danskere’. Og du skal samtidig vide, at disse antal naturligvis skal op de næste 7 år, for det drejer sig om vækst.

Når der var nogen, der kunne forudsige det, andre der ikke opdagede det de første 20 år trods behørig information herom i alle årene, og atter andre, der aldrig opdagede det, end ikke var modtagelige for information, så er det de sidste, der ved mest, har den fulde indsigt og overblikket og derfor kan og skal mest.


13.331 nye ikke-vestlige indvandrede i 2009

De styrer landet:

DR 9. februar 2009: “I alt 7 danskere er blevet dømt for terrorisme og ingen af de dømte eller sigtede er kommet udefra. Nogle er født i Danmark – andre er opvokset her i landet og har fået dansk statsborgerskab…”

DR: teori: “Resten er hverken fødte eller kommet udfra” er desværre vor logiske konklusion.

‘Dansk terror mod asylbørn – omvendt tortur – er udbredt i praksis’.

Danskerne har alene et teoretisk forhold til eller intet forhold til anden terror, og det præger selvfølgelig deres holdning til terror.

En af de velorienterede ved sin ultimativt sidste optræden på TV omkring 1991 bemærkede således om den typiske styringsmand (M/K):

“Selv med en krumkniv i bugen vil han fremstamme en sidste ideologisk kliché, fordi ideologien er hans liv.”

Et eksempel på en naiv dansker, hvis hjerne er ædt op af ideologi

Resten, der ikke interesserer sig for ideologi – inklusive deres egen ubevidste påvirkning heraf – har hørt om og set terror på TV eller måske læst om terror på en blog, i en bog eller en avis.

Når vi i dette indlæg fastholder, at det officielt drejer sig om vækst hele vejen rundt, er det fordi vi vil se sort på hvidt omkring den 12. februar, at tilstrømningen fortsætter helt vildt uden, at der i sandhed er tale om nogen omlægning af sammensætningen af immigrater, som vi ellers har hørt gentaget mange gange i første halvdel af 2009 – det er nemlig længe for sent.

Foreslå dette indlæg til dine kontakter

26 kommentarer »

 1. Vi kan åbenbart ikke gøre noget ved det.
  Næste fase må så være, hvordan kan vi, der er modstandere af multikultur finde sammen om, at sikre os selv mod galskaben og volden, når alderdommen begynder at svække os?

  Kommentar af Menig 442 — 29. januar 2010 @ 13:31

 2. Til menig 442.

  Hvis der ikke snarest og vedholdene rejser sig store og stærke modstandsgrupper i EU landene, tvivler jeg meget på, at det at sikre en tryghed fremover næppe er til stede for de oprindelige befolkninger. Jævnfør f. eks. Bosnien og Kosovo.

  Kommentar af Kirsten — 29. januar 2010 @ 20:24

 3. Drabet på en sagsbehandler i Holstebro er seneste eksempel, på danskere som har måttet lade livet pga en forrykt indvandring. Det er paradoksalt at hun netop har beskæftiget sig med “integration” i årevis, og været fortaler for “humanismen” i at give folk asyl. Disse personer som har gjort det skal ikke forvente nogen tak fra de fremmede. De er vantro hunde som os andre, og ikke andet end nyttige idioter. At håbe på at drabet ændrer noget som helst er næppe realistisk. Vi må nok forvente at skulle bløde meget mere før at danskerne skrider til handling. Vi går en usikker og voldelig fremtid i møde.

  Kommentar af kenneth — 31. januar 2010 @ 12:53

 4. Dette mord er en direkte følge af den masseindvandringspolitik, som Folketinget – med vælgernes accept – har fulgt siden 1983.
  Ofret blev 56 år. Hun var altså omkring 29 år gammel, da den katastrofale fremmedlov blev vedtaget. Den lov, der smækkede Danmarks døre op på vid gab for masseindvandringen. Og da hun ved sin død var socialdemokratisk byrådsmedlem er der god grund til at antage at  hun gennem hele sit tragisk forkortede liv har sluttet op om denne politik.
     Barsk løn som forskyldt

  Kommentar af P.H. Bering — 31. januar 2010 @ 15:55

 5. Ja P.H. Bering, man kan jo sige at hun som ansvarlig for integrationsindsatsen i Holstebro Kommune levede af indvandringen, men døde også pga indvandringen.

  Der bor ca. 2.000 somaliere i Holstebro. Mændene er præget af et middelalderlig kvindesyn, og det var sikkert derfor at det var totalt uacceptabelt for ham, at en dansk kvinde skulle bestemme, hvor han skulle aktiveres. (Er det mon derfor at der er så mange udenlandske mænd som får tildelt førtidspension?) At kalde mordet for en affekt handling er nok forkert. Han tog hjemmefra med en kniv og skiftetøj, og lå på lur efter hende på parkeringspladsen. Det er hvis det man kalder overlagt. Kan godt forstå hvorfor hendes kollegaer på jobcenteret har det rigtig skidt og måtte holde lukket i 2 dage. De ved at hvis en somalisk klient bliver sur på dem, så er de i risikogruppen for at blive det næste offer. Imens sidder kommunes ledere så og diskutere ekstra sikkerhedsforanstaltninger for deres medarbejdere. Fx, overfaldsalarmer, metaldetektorer, vagter og videokamaeraer. Ynkeligt når det eneste som virkeligt vil forbedre alles sikkerhed er en repatierensplan.

  Kommentar af kenneth — 1. februar 2010 @ 12:44

 6. Hej Kenneth
  Ja, du har fuldstændig ret. Tilmed sidder socialarbejdernes “venner” i informationsorganerne og forsøger at skjule de faktiske antal forbrydelser mod dem, der har forbryderne på nært hold til daglig:

  Læs på cirka midten i denne: https://danmark.wordpress.com/2010/01/31/vi-er-desvaerre-ikke-med-men-det-sker-oftere-og-oftere-i-disse-aar/

  Om førtidspensionen har vi en mængde fakta, som måske kan have din interesse:
  https://danmark.wordpress.com/2009/10/15/det-er-vores-skyld-de-er-saa-fattige-selvom-vi-er-fattigere/

  I Århus stak de dem førtidspensionen…det var måske det sikreste

  M.v.h.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 1. februar 2010 @ 13:18

 7. Man undre sig

  Hvorfor bliver de ansvarlige her i landet ved med at finde undskyldninger for alle de forbrydelser der bunder direkte eller indirekte i Islam? Denne modbydelige religion er åbenlys i strid med den danske grundlov. Er det fordi denne “flygtningeindustri” er levebrødet for overdanmark?
  Hvordan kan sociademokraterne forsvare at have et medlem, der erklærer sig som islamist og fundamentalist, der ønsker at gøre Danmark til et muslimsk styret land? Kender i nogle muslimske lande der er demokratisk? Hvorfor kan vi ikke fratage statborgerskaber fra kriminelle? Hvad der er givet ved lov, kan også fjernes ved lov.
  I sympati med Kurt Westergaard, vil jeg opfordre alle til tage en hvid t-shirts og et par røde bukser på og møde op til grundlovsmøderne, medbringende jeres egen muhammedtegning. Så kan muslimerne true os allesammen på livet og den ene halvdel af befolkningen kan blive ansat i PET til at passe på den anden halvdel. Kan I ikke se hvor åndssvagt det er? Der skal jo en grundliggende løsning til af problemet. Hvornår må vi slå muslimer ihjel? De truer jo os alle med jævne mellemrum, hvornår kommer tiden til selvforsvar? Vores soldater skyder dem jo i Afganistan, hvorfor ikke i Danmark? Er det stedet det kommer an på? Skifter du mening fordi du rejser til et andet land?

  Kommentar af Per Jørgensen — 1. februar 2010 @ 13:56

 8. Hvad der er givet ved lov skal fjernes ved lov.
  De førende kredse mener enten, at DK kan styres som et slags Apartheid-afrika med 10 gange flere fremmede end etnisk danske eller også – hvilket jeg regner for mest sandsynligt: De fremmede skal være kanonføde i krigen, der skal slutte alle krige (som så ofte før), der efter idioternes sigtepunkter ender med at alt er styret direkte fra toppen. Denne styreform kaldes kommunisme.
  Jeg skifter aldrig mening, jeg forsøger at indordne mig i andre lande og holder mig naturligvis fra områder, der er utålelige p.g.a. klimaet eller kulturen.
  De har retten, du har pligten: https://danmark.wordpress.com/2010/02/01/lille-stigning-i-antallet-af-drab-og-forsoeg-paa-manddrab-men-voldsom-stigning-i-antal-røverier-i-2009/

  Kommentar af Sonia — 1. februar 2010 @ 14:17

 9. Hej Sonia

  Ja, hvorfor er der mon ingen præcis troværdig statistik over vold begået mod socialrådgivere/socialarbejdere – Herunder en angivelse af etnisk oprindelse blandt gerningsmændene? Skyldes det mon at sandheden er ilde hørt, for nogle politiker, og interesseorganisationer herhjemme? Vi skal vel kun tilbage til Nyrup-regeringens tid før de ”kloge” politikere og meningsdannere fortalte os, at de fremmede skam ikke var mere kriminelle end danskerne. Hvem husker ikke tidligere indenrigsminister Birte Weiss, Elisabeth Arnold,” CD-banden” med Mimi, Peter Duetoft og Arne Melchior m.fl. Uheldigvis blev deres overkriminalitet så tydelig (blandt andet på antalet i fængslerne, ghettoerne, bander m.m.) at det ikke længere kunne skjules. Fortalte man så sandheden? Nej, man slørede den. Nu anerkendte man godt nok at de lavede flere forbrydelser, men skjulte fortsatte omfanget af deres overrepræsentation. Herudover hører vi fortsat tåbelige argumenter om at deres kriminalitet skyldes diskrimation fra arbejdsgivere som ikke vil ansætte dem, krigstraumaer som ikke bliver behandlet etc. De er ofre – ikke gerningsmænd – og vi skal have medlidenhed med dem.

  Omkring førtidspension. Det overrasker mig lidt at kvinder er så overrepræsenteret blandt pensionisterne. Og dog, de kommer fra en kultur hvor man siger at kvinder kun forlader hjemmet 2 gange i deres liv: Når de skal giftes, og når de skal begraves. Deres mænd skal nok have presset godt på for at få pensionen igennem, og råder i mange tilfælde helt sikkert også over pengene. Tallene er jo også endnu et bevis på at argumenter om at vi har brug for dem pga manglen på arbejdskraft, er fuldstændig latterlig. Hovedpartens kompentencer og arbejdsmoral, gør at de ikke er attraktive at ansætte for en arbejdsgiver. Samfundet bruger hver eneste måned x-antal milliarder på at forsørge dem. En tikkende bombe, for stigningen er eksplosiv, og snart har vi ikke længere råd til det. Spørgsmålet er så hvordan stiller vores gæster sig den dag, de får skåret i deres ydelser. Mere vold og trusler kan nok ikke undgåes.

  Tilbage til det forfærdelige mord på Birthe Christiansen i Holstebro. Her læste jeg i går et læserbrev fra en person som advarer mod at dømme alle somaliere fordi en somalier begår den ultimative forbrydelse. Umiddelbart lyder det jo meget rigtigt, og det er da også noget man hører hver gang en udlænding begår en alvorlig forbrydelsen. Hvad læseren dog ikke beskæftigede sig med, var baggrunden og selve motivet eller i hvert fald det sandsynlige motiv til forbrydelsen. Nemlig en kulturel og religiøs begrundet kvindesyn, som vel deles af 9 ud af 10 somaliske mænd, men som måske max 1 ud af 10 danske mænd har. Når han samtidigt kommer fra et land hvor et menneskeliv ikke er specielt værdsat, så er der lige pludselig ikke så langt til at begå sådan en forbrydelse. Derfor kunne man sagtens forudsige at sandsynligheden for at en udlænding slår en sagsbehandler/socialarbejder/socialrådgiver ihjel er langt større end at en dansker gør det. Den kvalmende politiske korrekthed, for mange aviser/medier til at fremlægge sagen, på sådan en måde, at man indirekte skriver at hans etniske baggrund er tilfældig. I 1991 blev en socialrådgiver knivdræbt på Frederiksberg rådhus. Gerningsmanden var en Iransk flygtning, som var utilfreds med sin boligsituation. Retten mente dog at han psykisk syg og idømte ham en behandlingsdom. Det er nu snart 19 år siden, men hvem tør forudsige at der igen går 19 år inden mord nummer 3 på en socialrådgiver sker? Simpel sandsynlighedsregning gør at man kan forudsige at det sker inden for de næste 4-5 år. (jvf størrelsen af indvandringen og kriminalitetsstatistiker). Om gerningsmanden så også for tredje gang har en anden etnisk baggrund? Sandsynlighedsregningen siger ja det har han sikkert!!!!

  Kommentar af kenneth — 2. februar 2010 @ 11:29

 10. Karl Smart skal have én chance mere for at udtrykke sig høvisk og forsøge at underbygge sine indtil nu uciviliserede domme.

  Du kender forhåbentlig den med med accenten over e-et, é sådan altså.

  Kommentar af Sonia — 2. februar 2010 @ 12:27

 11. Hej Kenneth

  Ingen præcis troværdig statistik:
  Det har jeg skrevet utallige gange på bloggen. Du kunne have prøvet WordPress’ glimrende søgemaskine i kolofonen lige til højre.
  Jeg kunne foreslå ‘utroværdig’ som søgeord. ‘Kamouflage’ kunne også være søgeordet. Også ‘Slendrian’ er en mulighed.
  De ikke-vestlige er mere kriminelle og de har procenvis flere i de mest kriminalitets-dominerede aldersgrupper. Begge dele tæller med og forstærker ulykkerne.

  82 pct. af ungdom kriminaliteten i København i 2004 taler vist sit tydelige sprog. Løgn er noget af fælleskulturen blandt landsforrædere og en ukendt andel af de andre.

  Kvindernes overrepræsentation blandt førtidspensionister:
  Mange immigrantkvinder må ikke arbejde, fordi det strider imod deres kultur. Desuden er de sproglige færdigheder erfaringsmæssigt ringest blandt immigrantkvinderne i de yngre og ældre aldre. Det fremmer ikke sagerne. Flere trusler og mere vold, ingen tvivl, flere ildpåsættelser og flere mord.

  At sortere en kasse æbler, hvoraf et ukendt antal er giftige, kan vi få din søster til det – eventuelt ved prøvesmagning? Det er præcis det samme her. Jeg vil ikke gå ind på deres mulige indstilling til dette og hint, når de er immigranter, der skal sendes hjem. Utilfredsheden er udbredt blandt de fremmede, og derfor gør vi dem en tjeneste ved at sende dem hjem.

  Om 19 år er vi så godt som overtaget, og hvilke grupper der kan forventes at dominere har vi behørig fremregnet via eneste mulige og alligevel meget gangbare og troværdige annuitets-prognosemetode:
  https://danmark.wordpress.com/2009/05/31/politikerne-1998-2008-disse-indvandrere-og-deres-boern-skal-arve-landet/
  Nu er nogle hændelser ikke til at forudsige – såsom en blindtarmsbetændelse. Andre hændelser er det nemmere med, hvis vi kender mønstret fra tidligere og kan sætte troværdige tal på.

  VI HOLDER OS TIL DET VI KAN BEVISE ELLER METODISK SANDSYNLIGGØRE.

  VI BYGGER ALDRIG PÅ TRO VEDR. DENNE VERDEN.

  Sandhed er i hvert fald det modsatte af løgn

  M.v.h.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 2. februar 2010 @ 13:13

 12. […] Hvornår får de nok? – Aldrig! – Hvornår får du nok? Skriv en kommentar […]

  Pingback af UDEN EN SAND AFBILDING AF VOLDEN OG GERNINGSMÆNDENE LANDET OVER KAN DER IKKE SÆTTES IND FOR AT FORHINDRE VOLDEN ENDSIGE FOREBYGGES « Danmark — 4. februar 2010 @ 20:09

 13. Selv Gert Wilders skelner mellem muslimer og islam. Det bør vi nok lade være med. Det er muslimer, som bringer det hertil. Før vi slipper af med muslimer, slipper vi heller ikke af med de utallige problemer, de er direkte årsag til.

  Kommentar af Per — 5. februar 2010 @ 03:53

 14. Per
  Du har utvivlsomt ret

  Kommentar af Sonia — 5. februar 2010 @ 09:07

 15. Hvornår får de nok? Godt spørgsmål..

  Hvornår får jeg nok? Har jeg for længst fået…

  Hvad kan jeg gøre for at stoppe udviklingen? Stemme på DF, på valgdagen, men de er efterhånden også fedtet så godt ind i den stuerene politik, at de ikke er meget bevendt. Skrive herinde og andre steder. Ja, det vil jeg da gerne, men gør det den store forskel? Prøve at påvirke andre jeg kender? Har jeg gjort i lang tid uden den store success.

  Sonia? Kunne egentlig godt tænke mig at vide, om du ser hjemmeværnet som en organisation, der med tiden kan tage kampen op mod de fremmede? Eller hvad vil du ellers foreslå?

  Kommentar af kenneth — 5. februar 2010 @ 16:41

 16. Jeg håber du får en rigtig god email fra Sonia, for hun svarer vist ikke herinde. Hun er så vred i disse dage.

  Jeg kan se vi er cirka samme sted.

  Jeg tror mere på USA’ indgriben, når Europa kommer rigtig på r….

  Der er en anden realisme i hovedet på kanerne.

  Kommentar af Jeanne — 5. februar 2010 @ 17:24

 17. […] det evigtvarende, ideologisk bestemte projekter til gavn for alle eller nogen. De andre spørger: Hvornår mon de får nok. Svaret er: Når dette spørgsmål ikke kan stilles […]

  Pingback af VILDE 14 DAGE MED DIVERSE AARSOPGØRELSER – MEN DET ER IKKE UMAGEN VÆRD – DET GAAR SAA GODT MED DEN SMERTEFRIE FORDUMMELSE – OG DESUDEN ER DER NOK ANDRE TIL AT RAABE OP TIL HOBEN, DER IKKE ER TIL NOGET « Danmark — 14. februar 2010 @ 11:16

 18. […] men de skal så omhandle de førstnævnte for at nå gennem nåleøjet. De andre spørger: Hvornår mon de får nok. Svaret er: Når dette spørgsmål ikke kan stilles […]

  Pingback af VILDE 14 DAGE MED DIVERSE AARSOPGØRELSER – MEN DET ER IKKE UMAGEN VÆRD – DET GAAR SAA GODT MED DEN SMERTEFRIE FORDUMMELSE – OG DESUDEN ER DER NOK ANDRE TIL AT RAABE OP TIL HOBEN, DER IKKE ER TIL NOGET « Danmark — 14. februar 2010 @ 11:23

 19. […] men de skal så omhandle de førstnævnte for at nå gennem nåleøjet. De andre spørger: Hvornår mon de får nok. Svaret er: Når dette spørgsmål ikke kan stilles […]

  Pingback af VILDE 14 DAGE MED DIVERSE AARSOPGØRELSER – MEN DET ER IKKE UMAGEN VÆRD – DET GAAR SAA GODT MED DEN SMERTEFRIE FORDUMMELSE – OG DESUDEN ER DER NOK ANDRE TIL AT RAABE OP TIL HOBEN, DER ALLIGEVEL IKKE ER TIL NOGET « Danmark — 14. februar 2010 @ 11:24

 20. […] men de skal så omhandle de førstnævnte for at nå gennem nåleøjet. Vi andre spørger: Hvornår mon de får nok. Svaret er: Når dette spørgsmål ikke kan stilles […]

  Pingback af VILDE 14 DAGE MED DIVERSE AARSOPGØRELSER – MEN DET ER IKKE UMAGEN VÆRD – DET GAAR SAA GODT MED DEN SMERTEFRIE FORDUMMELSE – OG DESUDEN ER DER NOK ANDRE TIL AT RAABE OP TIL HOBEN, DER ALLIGEVEL IKKE ER TIL NOGET « Danmark — 14. februar 2010 @ 17:16

 21. […] HistorieSomalia, tildeling af statsborgerskaber, fødte børn her i landetIrland og Fri Indvandring HVORNAAR FAAR DE NOK? – VIL DU HAVE SANDHEDEN? : ALDRIG!Den korte: Fire byer af Svendborgs størrelseDe nyttige idioterNostradamus forudsiger krig fra […]

  Pingback af Kriminalitet af udenlandsk herkomst i Kbh. « Danmark — 18. februar 2010 @ 08:26

 22. DET ER DE FREMMEDES SKYLD ALT SAMMEN.
  En stribe indlæg som stråler af uvidenhed.
  Undertegnede har arbjdet globalt i næsten halvdelen af mit arbejdsliv, og skammer mig over den kristne befolknings overgreb.
  Blot nogle eksempler
  Kristne europæerte drog til amerika og udslettered det meste af befolkningen. Resten blev spærret inde i resrevater.
  Derefter drog de til Australien hvor de fortsatte slageterrierne.

  De Oh så kristne Europæere myrdede ca. halvdelen af Kongos beboere da det var belgisk koloni.

  De oh så kristne amerikanere myrdede ca. 4 mill.
  Budistiske vietnamesere.

  De oh så kristne serbere myrdede et par hundrede tusende muslimer under sidste BALKANKRIG.

  bOE jØRGENSEN

  Kommentar af Boe Jørgensen — 21. september 2010 @ 10:34

 23. Nej, men en hel del. Nej, ikke uvidenhed. VIDEN! Du ved ikke hvad det er. Hvad du skammmer dig over er underordnet. Jeg har ingen del i flugten til Amerika.
  Nu er det ikke sådan, at de menige amerikanere eller kristne bestemmer noget særligt, det er nogle få i toppen. Jeg har ingen del i den opremsning du kører med.
  At tro på kollektiv skyld, kan som vi har set føre til det værste. Blot en advarsel.

  Kommentar af Therese — 5. oktober 2010 @ 13:12

 24. @Boe jørgensen

  Der er selvfølgelig ingen europærere, afrikanere, sorte, hvide, kristne eller muslimer osv. som kan gøres ansvarlig for deres forfædres forbrydelser.

  Vi er nød til at forholde os til den verden vi lever I i dag. Her er der masse af problemer som skyldes indvandring.

  Hvad er i øvrig din logik? At fordi belgiske kolonister for måske 100 år slog en masse Kongolesere ihjel, så har alle deres efterkommere ret til at rejse til Belgien og her blive forsørget resten af deres liv???

  Eller skal alle sorte amerikanere forlange erstatning fordi deres forfædre engang blev kidnappet som slaver i afrika?

  Kommentar af kenneth — 5. oktober 2010 @ 16:32

 25. […] HVORNAAR FAAR DE NOK? – VIL DU HAVE SANDHEDEN? : ALDRIG! […]

  Pingback af Mest kommenterede indlæg på det seneste på Danmarksbloggen « Danmark — 20. september 2011 @ 10:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s