Danmark

29. januar 2010

Holstebro-mordet er afgjort ikke en enlig svale


Her gik det også galt

13. april 2009: En 41-årig mandlig klient er til møde med sin sagsbehandler, en 49-årig kvinde, på et jobcenter i Århus. Pludselig stikker han sagsbehandleren i armhulen. Det lykkes centrets vagter at overmande knivmanden. Sagsbehandleren overlever, mens gerningsmanden sigtes for forsøg på manddrab.

I retten kommer det frem, den 41-årige – der stammer fra Zimbabwe – i februar 2008 mødte op foran Århus Rådhus, hvor han bombarderede indgangen med brosten.

29. december 2008: En indkøbstur ender med at koste 45-årige Hanne Dahl livet. Hun er på parkeringspladsen foran Fakta i Thisted, da 58-årige Fikret Mujkanovic pludselig kaster sig over hende og stikker hende fire-fem gange i halsen med en kniv. Hanne Dahl arbejdede som sekretær på et værested for psykisk syge. Det viser sig, at den 58-årige psykisk syge gerningsmand flere gange tidligere har opsøgt hende på gaden, fordi han mente, hun ville hans familie til livs.

23. november 2007: En 46-årig mand møder op hos Skat på Tagensvej i København. Da han truer en kvindelig sagsbehandler med en pistol, forsøger 57-årige Benny Franck Nielsen, der er ansat som vagt, at lægge sig imellem. Det koster ham livet. Gerningsmanden – en gammel kending af både Skat og politi – bliver efterfølgende idømt 14 års fængsel.

27. november 2006: En domsmandsret i Korsør idømmer 43-årige Ismat Ghrayeb tre år og 11 måneders fængsel for to brandattentater mod henholdsvis en socialrådgiver og en byrådspolitiker samt for talrige tilfælde af dødstrusler mod lokale byrådspolitikere og embedsmænd – alt begået i løbet af året.

6. september 2005: Under et møde på Hundested Rådhus forsøger en 20-årig mand at stikke sin sagsbehandler med en skruetrækker. Sagsbehandleren når at undvige.

Borgmester Hans Schwennesen alarmeres af rådhusets interne alarmeringssystem, og den tidligere politimand får pacificeret den 20-årige. Samme aften sender den 20-årige en e-mail til sagsbehandleren, hvor han truer med at smadre borgmesteren. Den 20-årige idømmes 15 måneders fængsel.

3. juli 2004: Retten i Svendborg varetægtsfængsler en 26-årig mand, der har forsøgt at kvæle en socialrådgiver.

Manden går amok, da to små børn – som manden ikke er far til – skal tvangsfjernes fra et hjem i Svendborg. Da socialrådgiveren er ved at sætte det ene barn ind i en taxa, åbner den 26-årige døren og tager halsgreb på hende, så hun mister bevidstheden. Da hun kommer til sig selv, forsøger han endnu en gang at kvæle hende.

18. august 2003: En 38-årig somalier , Abdifatah Ahmed Yusuf, der er elev på Århus Erhvervstræningsskole, går umotiveret amok med en køkkenkniv. Den ender i ryggen på en lærer, og lærerens lunge punkteres. Knivmanden idømmes et år og tre måneders fængsel med efterfølgende udvisning.

1 kommentar »

  1. Når en dag vi får taget os sammen til at hjemsende muslimer, at fratage muslimske danske statsborgere deres statsborgerskab og sende dem til deres henholdsvis deres forældres oprindelsland samt landsforvise eventuelle konverterede danskere har vi påbegyndt det nødvendige, som gerne skal give os vort land tilbage.

    Kommentar af Per — 5. februar 2010 @ 11:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s