Danmark

2. januar 2010

Lars den lykkelige hilser flere indvandrere velkomne


“Om blot en generation vil omkring en halv million danskere have en ikke-vestlig baggrund”, melder Lars den lykkelige. Vi må beklage, men der er allerede mere end halv million i Danmark med ikke-vestlig baggrund, medmindre vi forudsætter at et brev fra Folketingets Indfødsretsudvalg fører til en forvandling af brevmodtagerens og hans families baggrund. Hvis du mener der kræves autoriteter til at understøtte dette, klikker du her.

“Vi har brug for hver eneste af jer”, melder Lars den lykkelige dagen før Kurt Westergaard måtte gå i sit nyindrettede sikringsrum, for at undgå at blive Al-Qaeda-dræbt af 28 årig somalier med økse og kniv. Hjemmerøveriernes antal voksede således 16-23-56-92 fra begyndelsen af 2006 til oktober 2009. I 2009 når antallet op på mere end 100 i alt. Dette må “den lykkelige” også hilse velkomment, for det er resultatet, der med matematisk sikkerhed følger med Schengens åbne grænser, som den lykkelige er så lykkelig for.

Stigningen i antallet af hjemmerøverier fra oktober 2008 til oktober 2009 er på 64,3 procent. Stigningen i tilstrømningshastigheden for ikke-vestlige til Danmark året før blev 62,8 procent.

Først omkring den 12. februar kender vi tilstrømningshastigheden for året 2009. Derefter kan vi også sige noget mere om, hvor mange flere, der kan forventes hjemmerøvet i 2010 til sammenligning med antallet, der måtte lide eller endog dø under angrebene direkte i deres boliger i 2009.

Ikke-vestlige i Danmark har tillige ekstrem høj arbejdsløshed, og andelen, der dropper ud af uddannelserne, er enorm.

2005:
“…Gruppen indvandrere fra ikke-vestlige lande modtager som helhed dobbelt så meget i kontantudbetalinger og service regnet i penge, som samme gruppe som helhed indbetaler i skatter og afgifter i vort skattefinansierede velfærdssystem. Vi kan også sige, at i gennemsnit belaster ikke-vestlige indvandrere den offentlige sektor, der må hente sin købekraft fra virksomhederne og hos de øvrige skatteydere, dobbelt så meget i sammenligning med, hvad de bidrager til samme i gennemsnit. Eller udtrykt på en tredje måde: Indvandrerne fra ikke-vestlige lande er i gennemsnit 3,47 gange så dyre i forhold til den offentlige sektor i sammenligning med danskerne i følge Velfærdskommissionens rapport fra marts 2005. Den fjerde måde at udtrykke det på: Ikke-vestlige konsumerer 40 pct. af velfærden i form af udbetalinger og service, selvom de officielt kun udgør ca. 8 pct. af befolkningen Vi har kontrolleret rapporten. Det er sandt…”
At deres andel så reelt er henved 15-17 pct., men stadig 40 pct. af velfærdsforbruget til denne gruppe, taler alligevel sit tydelige sprog…og det var for godt fire år siden.

Det har vist sig, at de kommende generationer af fremmede, der fødes her i landet, endog er mere belastende 1), mere kriminelle og føder flere børn end deres forældre:

En smule mere her fra bloggen:

Et besøg i Gellerupparken i Århus, hvor Asger Aamund erfarede, at 8.000 ud af 10.000 indbyggere er på overførselsindkomster

Det var så 80%, og af resten er de fleste børn og unge, som ikke medtælles her, men de trækker sandelig også voldsomt på velfærdsbudgettet.

I Århus modtog knap 1/3 af alle ikke-vestlige 40-64 årige kvinder førtidspension i 2008 – svarende til 32,1 procent

Regeringen havde endelig fået absolut flertal sammen med støttepartiet i 2001; men intet er sket siden udover, at yngre nygifte lige skal en tur over Sverige for at trænge sig ind via Schengen-aftalen, der har åbnet grænserne, og der kommer intet til at ske. EU har overtaget kriterierne, hvorefter der indsluses og bestemmer nu uanset de formelt gældende danske forbehold siden Maastricht-traktaten. I stedet for ‘asyl’ skal de tilstrømmende til EU blot sige ‘uddannelse eller arbejde’, så lukker ‘Sesam’ sig op uanset de etniske stambefolkningers massive modvillighed mod hele projektet.

Supplement i andre medier:

http://politiken.dk/indland/article871711.ece

http://jp.dk/indland/krimi/article1934696.ece

http://www.berlingske.dk/danmark/politi-ransager-flere-adresser

Uddybning på denne blog:

Det hele sker udelukkende, fordi danskerne er nogle skvat

Det er ikke blot en skandale – det er en katastrofe

Rotterne forlader skuden

7 kommentarer »

 1. Lars Løkke er en lige så stor katastrofe, som Fogh Rasmussen var en forfriskende fornyelse.

  Jeg hader Fogh for ikke at blive som statsminister, men i stedet forfølge sine egne egoistiske karrieremål.

  Men sådan er politikere – ikke til at stole på!

  Kommentar af Anna Lyttiger — 2. januar 2010 @ 15:52

 2. “uanset stambefolkningernes massive modvillighed mod hele projektet” ???
  Modvilligheden afspejler sig ikke hos vælgerne. Derfor kan statsministeren frit postulere: “Vi har brug for hver eneste af jer”
  Grunden kan måske være, at stambefolkningen allerede er svundet ind til en lille minoritet.

  Kommentar af Menig 442 — 2. januar 2010 @ 20:05

 3. Vi har fået det styre og det samfund, som de politikere, ca. 85 % af den stemmeberettigede befolkning har stemt på siden omkring 1980, har udvirket!! Resultaterne er med al tydelighed gengivet på denne blog.
  Om statsministeren er lykkelig eller han foregiver at løsne løkken om hele Danmarks hals er et godt spørgsmål.
  Måske er Klima-Lykke den virkelige lykkelige! For nu er aftalerne i Euro-Mediterranien i al stilhed trådt i kraft pr. 1. januar 2010! Såvel som Lissabonforfatningen er gældende for 27 af Europas gamle stater.
  Derfor blev statholder Lars Løkkes nytårstale en godnathistorie for de små.
  Og vores stakkels dronning må nærmest optræde som statist i hele farcen eller tragedien.
  En kommentar til Anna Lyttiger: Mine arme kom desværre hurtigt ned efter Fogh Rasmussens tiltræden som statsminister. Fogh Rasmussen er Bilderberger!! Dette har styret hans politik og hans fortsatte ”karriere” – belønnet Bilderberger kan man måske sige, i hvert fald fik han Randstaterne med i EU, det var noget, der blev sat pris på!!!

  Kommentar af Kirsten — 3. januar 2010 @ 01:44

 4. Ja, min korte version skal lyde:
  De ca. 85% af den stemmeberettigede befolkning har desværre været uoplyst om det, der betyder noget siden 1980, når vi holder os til dine 85%. Tak for et meget rammende indlæg.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 3. januar 2010 @ 06:42

 5. UOPLYSTE DUMMARK!

  Den politiske dagsorden – i hvert fald – i omtalte periode har været og er intet mindre end Højforræderi – målet helliger midlet!

  Kirsten

  Kommentar af Kirsten — 3. januar 2010 @ 14:47

 6. Til Menig 442:
  Det er stambefolkningen ikke. Vælgerne lader sig bedrage hver gang. Og de lod sig bedrage i 2001: Den flertalssikrede regering kunne have bestemt hvad som helst…den valgte at gøre som de andre.

  Kommentar af Sonia — 3. januar 2010 @ 17:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: