Danmark

26. december 2009

Ikke-vestlige foeder danskerePolitiken bragte nogle yderst tvivlsomme oplysninger om fertiliteten blandt ikke-vestlige og oprindelige danskere den 7. december 2009: Da sådan misinformation efterhånden hører til ugens orden, blæser vi på aktualiteten; vi er også de eneste, der bringer den nødvendige kritik af de politisk korrekte fertilitetstal. Misinformationen skal dog ikke forblive ukommenteret:

Den seneste løgn om fertiliteten den 7/12 jf. Politiken: http://politiken.dk/debat/analyse/article853442.ece

At ikke-vestlige kvinder i DK fødte 3,41 barn i gennemsnit i 1993, men 2,11 barn i gennemsnit i 2008.

Resten af fødslerne er naturligvis de naturaliseredes og deres børns. “En tilsvarende tilpasning til det nationale fertilitetsniveau, ser vi ikke i andre vesteuropæiske lande”. Det helt afgørende er imidlertid at rådata-dokumentationen (i form af antal børnefødsler og antal kvinder i de fødende aldre fordelt på national oprindelse) for denne påstand ikke offentliggøres af Danmarks Statistik. I øvrigt behandles begrebet fertilitet officielt fortsat ganske lemfældigt; der er her helt klart tale om fejlopgjort fødselshyppighed.

”Husk aldrig at nævne deres etniske oprindelse. Ethvert sådant udsagn er racisme”. Dette gælder ikke mindst, når talen falder på fødslerne og befolkningstilvæksten i Danmark.

2 kommentarer »


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s