Danmark

23. december 2009

Politikens blog-mester gaar amok


Politikens blog-mester går amok

Lars Hedegaard og Pia Kjærsgaard rabiate?

Det rene vrøvl. Men hvor ofte har vi ikke hørt det gentaget, så vi med gentagelsen falder for propagandaen, der er blevet brugt på en måde, der meget ligner den tilsvarende  i Det tredje Rige. “Nu strammer strammerne den stramme udlændingepolitik, og der er sandelig 200.000 muslimer i Danmark”. Jeg tænker specielt på Engelbrechts propaganda.

Men der er altså ikke sket nogen væsentlige stramninger i udlændingepolitikken siden 2001, hvor det første borgerlige ministerium tiltrådte.

Tværtimod er der sket en fortsat voldsom stigning i tilstrømningsaccelerationen af fremmede, sidste år med en stigning med 62,8 procent i tilstrømningen: Tilstrømningsaccelerationen øgedes fra 19,3 til 62,8 pct., og i alt strømmede 27.689 ny indvandrere til Danmark i 2008, hvoraf 21.536 var fremmede. Fremmede forudsætter vi stammer fra lande uden for Vesteuropa, Nordamerika, Israel, Japan, Australien og New Zealand. Statsborgerskabsantallet for de fremmede steg fra 3.648 til 5.457 tildelte på ét år. Det bliver det samme eller værre i 2009. Det ved vi først sikkert omkring den 12. februar 2010. Man hævder også i propagandaen for Danmarks ødelæggelse, at indvandringen skulle være lagt om.

Bevisligt det rene vrøvl, simpelthen:
ADVARSEL: Hvilke indvandrergrupper dominerer: De der bidrager med boern eller de, der bidrager til finansiering af velfaerden – DETTE ER SELVSAGT BESTEMMENDE FOR LANDETS OG EUROPAS FREMTID
Fri indvandring til EU fra 10 nytilknyttede lande i Nordafrika og Mellemøsten

Lad os tage det meste med:

Tager vi f.eks. antallet af tildelte danske statsborgerskaber til fremmede, så har de borgerlige regeringer siden 2001 stået for følgende famøse andel (kilde er Danmarks Statistiks statistikbank):

Af samtlige 192.871 naturalisationer har den siddende regering siden

2001 tildelt i alt mere 35 pct. af samtlige i hele perioden 1979-2006.

Det er godt klaret på 7 år. Dette bedrag var alene sat op for at vi skulle få den opfattelse, at tilstrømningen var vendt til hjemrejse ved at de naturaliserede ikke medtælles som det de er, men netop som danskere. Dette er naturligvis ikke sket, selvom vi kunne læse det i Morgenavisen Jyllands-Posten den 9. august 2005 : http://www.lilliput-information.com/vild.html. Jyllands-Postens vrøvl var behørigt bakket op af Jesper Langballe.

Antallet af muslimer i Danmark kender ingen, fordi religiøst tilhørsforhold ikke kan registreres efter loven i noget vestligt land, men vi ved at antallet af fremmede fra muslimsk dominerede lande mindst udgør 500.000, når naturaliserede og deres børn medregnes. Det er altså 2,5 gange flere end historiker og journalist Lars Hedegaard fandt frem til og  fik ubetinget lejlighed til at berette for offenligheden i 2004. Han blev videreekkoet rundt i alle medier i flere år. Vi er den opfattelse at brev fra Folketinget ikke ændrer på kultur eller religion. Derfor skal vi have dem alle med.

Det er muligt at alt ved siden af Enhedslisten eller SF er at betegne som rabiat efter Rune Engelbrechts skøn, men så er næsten alle rabiate, og dermed er ordet rabiat brugt direkte bevidst misvisende eller af en bruger med begrebsforvirring.

Hvorledes det forholder sig med islams kvindesyn, og hvorledes dette kvindesyn omsættes i handling er ingen i Danmark i tvivl. Om Hedegaard har overtrådt den utrolige § s266B i Straffeloven, så kan det skyldes hans hans egen ubetænksomhed og iver. Jeg kender ikke andet end pressens referater af hans udtalelser, og dem tør jeg bestemt ikke stole på.

Lars Hedegaards 200.000 kan ikke siges at være rabiat i forhold til sandheden heller, når her er mindst 2,5 gange flere.

Nødvendigt supplement, hvis du vil videre:

Man kurerer ikke koldbrand med lavendelolie

Der lyves helt centralt om projektet

Fronterne rulles op

Strategisk veltilrettelagt program for danskernes accept – der er fo’slaw

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: