Danmark

20. oktober 2009

Klimaguderne til Hovedstaden under klokkeringning


http://www.berlingske.dk/danmark/kirkeklokker-klimaet-skaber-uro

“Formanden for Folketingets Kirkeudvalg kalder det forrykt, at biskopper opfordrer til at kirkeklokkerne skal ringe for klimaet.

Verdens politiske ledere vil blive mødt af klokkeklang, når de kommer til København for at forsøge at forhandle en klimaaftale på plads under COP15, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten tirsdag…”

http://jp.dk/indland/article1856467.ece

“Grøn Kirke og en klimagruppe under Danske Kirkers Råd opfordrer landets kirker til søndag den 13. december kl. 15 at lade klokkerne ringe 350 gange til »alarm, håb og handling«.

Ringningen anbefales af bl.a. Haderslevs biskop og biskoppen i Roskilde, Peter Fischer-Møller, der understreger, at ringningen skal ske i forbindelse med gudstjenester eller andagter og efter godkendelse af den lokale biskop…”

————————-

Bissekoppen Kjeld Holm, Århus støtter ligeledes klokkeringningen for klimaet

Fælles klokkeringning har her i landet været brugt ved brand og ved fjendens angreb på landet. Det mener jeg klart man skal have i tankerne den 13. december, når Solflytterkulten tager over og erobrer København. Man begynder altså trods alt at erkende, at bevægelsen om de menneskeskabte klimaforandringer er religiøs, i Danmark er emnet endog lagt ind under bissekoppelige selvbestaltede anliggender, ligesom kirkebesættelser for af- og udviste. Det er fortsat et spørgsmål, om der er ludere nok til mødet i hovedstaden, efter prostitution er blevet forbudt i både Norge og Sverige. Når vi nævner dette, er det fordi problemet netop omtaltes grundigt under et andet FN-topmøde om ‘Verdens Sult’, der blev afholdt i København, og det var forud for forbudene i Norge og Sverige, hvorfra der dengang netop hentedes forstærkninger til guderne.

Vi kan håbe på en isvinter netop i år; det kunne sætte deres magtsamlings-betræbelser lidt tilbage, i hvert fald for en tid.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s