Danmark

21. september 2009

Borgerkrigen er igang i Frankrig


Borgerkrig i Europa: Medierne tavse

Radikale muslimer i Frankrig´s bolig komplekser fører en uerklæret “intifada” mod politiet, med voldelige sammenstød sårende et gennemsnit på 14 betjente om dagen. Mens Indenrigsministeriet siger, at omkring 2.500 betjente er blevet såret i år, erklærer politiets fagforening, at dens medlemmer er “i en borgerkrigslignende krig” med muslimer i de kummerligste forstadsområder, der er hårdt ramt af arbejdsløs ungdom af afrikansk oprindelse…”

Fra:  http://blog.tv2.dk/literally/entry336142.html

Hvordan kan det ske, hvilke kræfter kan forhindre folk i at reagere på det de ser, hvis de ser det?

Socialism and dhimmicracy, Video: Former KGB Yuri Bezmenov: How To Brainwash A Nation – Full Version (klik på play-knappen for at starte video):

3 kommentarer »

 1. Nu hvor fodbold vm er i gang, er det sjovt at høre de politisk korrekte journalister kommentarer om det franske landshold.

  Hvis ikke man interesserer sig for fodbold kan jeg fortælle at holdet består af både “hvide” franskmænd, og adskellige spillere med indvandrerbaggrund ofte fra nord-afrika, og fra andre fjerne himmelstrøg. Både kristne og muslimer.

  I 2006 nåede holdet finalen. Jublende journalister, betegnede det som en sejr for multikulturalismen, for et bevis på en vellykket integration og lign.

  I år har holdet klaret sig katastrofalt dårligt. Selv om spillerne hører til blandt de bedste i verden, har holdet præsteret pinlig dårligt. Holdet har strejket og der har været mange interne kontroverser. Ikke meget er sluppet ud om hvad der præcis er sket, men det er en kendt sag, at der på holdet har været en “klikke” dannelse, som har relation til spillernes oprindelige etniske baggrund, og religion.

  Det interessante er at nu bliver det ikke betegnet som noget nederlag for multikulturalismen, i stedet for træneren skylden!

  Ja, en moderne fodboldtræner skal ikke kun vide noget om fodbold, han skal også få spillere med et meget forskellig baggrund og værdier til at vise sammenhold. På et klubhold er det måske forståeligt, men på et landshold burde det selvsagt ikke være noget problem, men det er det!!!!

  Kommentar af Kenneth — 25. juni 2010 @ 08:59

 2. Formålet helliger midlet!

  Kommentar af Therese — 25. juni 2010 @ 23:45

 3. […] Det beretter dansk TV ikke: https://danmark.wordpress.com/2009/09/21/borgerkrigen-er-igang-i-frankrig/ […]

  Pingback af Borgerkrigen er begyndt | Danmark — 27. juli 2015 @ 11:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: