Danmark

13. juni 2009

Den ideologiske elite accepterer ikke forskellighed, slet ikke kulturforskellighed – man mener sig i stand til at fjerne virkeligheden….endnu


Bergdk

DO WHAT I SAY – BUT DON’T DO WHAT

I DO

– det virker ikke

http://avisen.dk/unge-efterkommere-langt-kriminelle-180108.aspx

“Hver femte unge mandlige efterkommer af indvandrere fik mindst én dom i 2005. Det er over dobbelt så mange som blandt etnisk danske unge…”

[…]

“22 procent – endda flere end hver femte – af de mandlige efterkommere i alderen 20-29 år blev dømt for en eller flere forbrydelser i 2005. Det tilsvarende tal for etniske danskere i samme aldersgruppe var under halvdelen, 9,8 procent, mens 12,5 procent af de unge indvandrere blev dømt…”

Og så er der procentvis mange flere 20-29 årige blandt efterkommerne og også blandt indvandrere. Det er hvad der især giver den voldsomme overkriminalitet.
———————

Juni 2006

 

Århus kan:

https://danmark.wordpress.com/2006/06/06/specialinstitutioner-skyder-op/

Institutionen Grenen i Grenaa udbygges:

Efter det nuværende og det oplyste om budgetter og planer drejer det det sig om 20 unge og mindst 103 ansatte – om vikarerne er medregnet i det oplyste om planerne for Dalstrup Centret kan formentlig ikke afgøres, før det er besluttet om centret eventuelt bliver selvstændigt. Vi har vores begrundede tvivl, når vi sammenligner med normeringer på de øvrige etablerede og budgetlagte institutioner.

Hvis gennemstrømningen af bevillingskroner ikke kommer til at ligge inden for logistikchefens ansvarsområde, skulle man vel mene, at i det mindste de ansatte må inddrages. Ellers vil vi hævde, at det må dreje sig udpræget om de små tals statistik….20 (?). Vi skal som nævnt ikke kunne afvise, at forventninger til en blomstrende fremtid kan omfatte håbet om en logistikchef:

Forventningerne til fremtidige udbygninger af Grenen med forgreninger, centre og metastaser – forskning? Det kan være baggrunden, men det er for tidligt at melde sikkert om.

Vi forventede ikke vi kunne nå videre ad denne vej, rent bemandingsmæssigt:

——————–

Fyn kan:

 http://jp.dk/arkiv/?id=246516&eceExpr=Teglgaardsparken


Men Jyllandsposten den 20. juni 2005 giver artiklen: ”Voldelig dreng får egen institution”

Et uddrag JP-artiklen: ”…I forbindelse med amtsinstitutionen Teglgaardsparken i Middelfart oprettes et særligt botilbud til drengen i en tidligere overlægebolig til efteråret.

I den forbindelse søges der nyt personale til den voldelige dreng: 15 pædagogiske medarbejdere med en række konkrete og forskelligartede kvalifikationer.

Et forsigtigt skøn i forhold til udgiften for institutionen, der også får egen mini-bus, lyder på omkring fem millioner kroner om året…”

———————————

København kan også:

http://www.kk.dk/eDoc/lukket-Familie-%20og%20Arbejdsmarkedsudvalget/15-09-2004%2015.30/Dagsorden/15-09-2004%2013.04.25/F7A06587ADB1964AC1256F10003CD4AD.htm

“…I København anslår Familie- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, at der løbende er mellem 25 og 30 børn og unge i alderen 12 – 14 år, der tilhører målgruppen, og som kan profitere af dette tilbud.

 Institutionen forventes at åbne ved årsskiftet 2005-2006.

Tabel 3: Ansøgning til Socialministeriet i alt

etabkh

 

 

Tabel 4: Finansiering af drift af 8 nye døgnpladser til stærkt kriminelle under 15 år

drifkh


Uddrag slut.

Efter ophold på de lukkede specialinstitutioner er der 80 pct. tilbagefald til kriminalitet fik vi fornylig oplyst på TVA.

En fængselsplads i Zimbabwe eller Somalia koster højest et par tusinde om året.

————————————————————————

Det forholder sig præcis, som vi forlængst har bekrevet det, senest for et par år siden:

Jo længere de er her, desto værre bliver de, de føder flere og flere børn, der taler dårligere dansk, de er mere kriminelle og mere arbejdsløse i anden og tredje generation end deres forældre.

Et typisk ideologisk svar på bemandingen og resultaterne i specialinstitutionerne. Der skal flere end 15 til pr. indsat, og der skal nye ideer i overensstemmelse med ideologien til og opbygges og godkendes nye specialer på grundlag af disse ideer.

Forfejlet kriminalitetsbekæmpelse

De ledende og forskellighed år 2010: https://danmark.wordpress.com/2010/08/04/nogle-kendsgerninger-om-forskellighed/
Hvordan informationskilder camouflere de mest uacceptable forskelligheder år 2013: https://danmark.wordpress.com/2013/09/23/tilgaengelig-officiel-statistik-indskraenkes-mere-og-mere/

Sonia

4 kommentarer »

 1. Artiklen i JP er ikke forsvundet. Arkivet er blevet lagt om pga. hackere – som sandsynligvis angriber JP som hævn for muhammedtegningerne. Derfor har artiklen fået ny url: http://jp.dk/arkiv/?id=246516&eceExpr=Teglgaardsparken” />&eceArchive=o

  Kommentar af Universalgeni — 13. juni 2009 @ 19:29

 2. Nå, linket er i udu. Vi prøver lige igen: http://jp.dk/indland/article246516.ece

  Kommentar af Universalgeni — 13. juni 2009 @ 19:34

 3. Takker for linket, men jeg bevæger mig ikke ud på hypotesernes overdrev – det er lissom så brugt af alle andre, der også jævnligt ved at fortælle noget de tror de har hørt og som muligvis er en fjer eller en høne.

  vh
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 13. juni 2009 @ 22:41

 4. […] Den ideologiske elite accepterer ikke forskellighed, slet ikke kulturforskellighed […]

  Pingback af Flere dyre, utilpassede unge « Danmark — 28. september 2009 @ 08:30


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: