Danmark

31. marts 2009

10-års dag for NATO som angrebsalliance


 

10-årsdagen for Nato-angrebet på

Kosovo

 

 

Uddrag af Nyhedsbrev fra Den Danske forening, 24. Marts 2009:

”10-års dag for NATO som angrebsalliance

 I dag for 10 år siden gik NATO til angreb på en suveræn europæisk stat – i strid med folkeretten og uden FNs accept.

 Den officielle begrundelse var ønsket om at stoppe et folkedrab, – som efterfølgende viste sig aldrig havde fundet sted.

 Den uofficielle begrundelse blev udtalt af daværende senator – nuværende vicepræsident – Joseph Biden under en senatshøring:

 ”Pristina er en af de få muslimske byer i verden, hvor USA ikke blot er respekteret, men direkte afholdt. Hvis vi sørger for den rette løsning, vil muslimer i hele verden blive mindet om, at USA kom Kosovos muslimer til hjælp og hjalp dem med at opbygge et stærkt, uafhængigt multietnisk demokrati…”

 ——————————————————————————

 Excerpt from : http://www.russiatoday.com/Politics/2009-03-30/Is_there_a_haven_for_Islamists_in_Europe_s_backyard.html

 

“Is there a haven for Islamists in

Europe’s backyard?

 

30 March, 2009, 10:23

There are fears that after becoming independent, Bosnia-Herzegovina is becoming a breeding ground for Islamic fundamentalism. Many of the biggest terrorist attacks of recent years have links to the country.

At least two of the 9/11 hijackers trained and fought in Bosnia. And all of those involved in the Madrid bombings five years ago passed through Sarajevo. The explosives used were also produced in Bosnia…”

———————————————————————————

Netop for få dage siden hilste den nyvalgte amerikanske præsident en NATO-udvidelse østover velkommen. Det russiske angreb på Georgien kom så også midt i præsidentens valgkamp, det skal siges.

 

Sonia


2 kommentarer »

  1. Man har lige vedtaget den 5. september som ny officiel flagdag for vores soldater i fjerne egne hvor de intet har at søge andet end at tjene som alibi for et land der siden sin oprettelse har været konstant i krig eller sted i verden.

    Ville det ikke være mere anbragt at flage på halv den 5. september; først for de faldne danske soldater derefter for den skændsel det er at Danmark involverer sig i Kosovo, Afghanistan og Irak..

    Kommentar af Balder — 31. marts 2009 @ 16:41

  2. Jo afgjort, bortset fra vi virkelig er 100 pct. på den uden USA. Det kan også være vi er med, måske 65-70 pct. på den. Jeg forestiller mig intet privatorganiseret felttog mod dem, der har taget imod vores land eller mod dem, der har givet det væk, for det ville være naivt og kun et bidrag fra forestillingsverdenen. Bibellæsning eller flaghejsning vil ikke hjælpe det mindste. Koldbrand kureres heller ikke med lavendelolie.

    Kommentar af Sonia — 31. marts 2009 @ 17:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s