Danmark

6. marts 2009

DR2-TV: Optrapper medierne bandekrigen?


tarski

Sådan spurgte DR2-TV sig selv i går aftes og vel et par inviterede af den sædvanlige slags med de politiske korrekte svar (mit gæt: medierne er skyldfri). Det er så ubærligt, at jeg naturligvis ikke gad se og høre noget så latterligt, undermåleragtigt TV.

Har medierne focuseret for meget på indvandrerbanderne? Eller har medierne focuseret for meget på rockerbanderne? På indvandrer-rockerbanderne måske?? Skulle medier ikke hellere have holdt med den tabende af parterne? Nå, så kunne det måske opildne den ekstra. Det ville vel netop være en optrapning. Åh, det er så følsomt stof, man skal virkelig se sig for. Arranger netafstemning, og så er det med at være klar ved tastaturet. Det er sjovt.

Så mener DR2-TV sikkert også det er meget uheldigt og tilmed måske kanalens eller enkelte avisers skyld, hvis der ikke er skudt, såret og dræbt præcis lige mange af hver slags og det af præcis lige mange gerningsmænd i hver gruppe. De civile ofre skal i hvert fald ikke tælle med, for så bliver der højest sandsynligt uorden i lighedsregnskabet.

Nej, det er måske for langt ude, men medierne skulle vel berette, om det der sker. Og dog! Måske skulle de føje sig og netop gå på kompromis med ytrings- og pressefriheden, men det kan de ikke lide at indrømme over for seerne, der ved bedre?

I forhold til medie-sandheden, der altid svæver frit i luften, er der det at ‘pæredansk’ er forekommet oftere end ‘pære-indvandrer’ i reportagerne, men det hænger sammen med, at vi ikke må få rigtigt at vide, hvem der skyder hvem, hvis det ikke er noget med ….pære…., der skyder.

Det bliver også svært med signalementerne, og det er måske netop derfor politiet ikke helt kan følge med, hvis de skal nøjes med de samme beskrivelser, som dem seerne får.

Da balladen om ungdomshuset stod på, var reportagerne i medierne afgjort mere konsekvent ensretningsorienterede, kan man sige. Bortset fra en enkelt smutter af 4-5 sekunders varighed i eftermiddagstimerne den ene dag. Fornemmer jeg manglende fo’slaw og antritt kanalerne og aviserne imellem denne gang?

Sandheden kan også være, at medierne skal flytte focus til én af siderne for at undgå for meget mere ballade, altså undgå optrapning af bandekrigen, altså lyve eller tie om mindst én af gruppernes kriminelle handlinger. Måske fortie nogle flere af handlingerne i den ene af grupperne.

Enden bliver – uanset DR2-TV’s navlebeskuen – ikke noget kønt skue:

På et tidspunkt skal militæret sættes ind, hvis det vel at mærke er hjemme i en brugbar styrke. Så vil jeg foreslå medierne at holde sig væk, for ellers opdager vi med garanti, hvem de holder med. Det plejer vi, når der er krig andre steder, og de vel at mærke er tilstede der.

Sonia

5 kommentarer »

 1. hvaaaaøøøøøhhh….. Er du en smule ond i sulet over samfundet og den verden vi lever i? Eller er det bare mig?

  Kommentar af kent — 6. marts 2009 @ 09:56

 2. keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent med appetitvæææææææææækkende tilbøjelighederne, det er jo baaaaaaaaaaaaaaaaaare dig, der er bange for at blive halshuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugget af din egen skygge, og derfor er det hele bare liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiige meget.

  Kommentar af Sonia — 6. marts 2009 @ 17:36

 3. En bajads er nærmest én klovn, en mandsling, en sær skabning, som man ikke rigtig kan sige, hvad er. Hverken det ene eller det andet, i såvel det ydre som det indre. Den holdtes til tider i en lænke, når den blev taget med rundt på markedspladser, hvor den blev vist frem for penge. Ofte tatoveret og med indsatte ringe alle steder på kroppen og en værdiløs metalring på hver eneste finger. Måske en fortid som en art markedshandler/gøgler.

  Jeanne

  Kommentar af Jeanne — 6. marts 2009 @ 18:39

 4. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:37

 5. […] View […]

  Pingback af All Posts On http://Danmark.wordpress.com « Xanthippe — 19. marts 2009 @ 17:34


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s