Danmark

26. februar 2009

Offentligt nytrykte tilskud til alt, hvis du er MISERABEL husejer, hvis I er MISERABLE husejere – og stemmer forkert ligesom nogle haandværkere paa byfornyelsessprøjten – bare kom til fadet, vi trykker pengemidlerne


Les Miserables

Ved et valg i Tyrkiet for nogle år siden tilbød statsministeren in spe vælgerne et gaskomfur til husstanden, hvis de stemte rigtigt. Denne KULTURBERIGELSE synes sandelig/endelig at have slået an her.

Huspriserne fordobledes på 5 år og i alt førte forbrugsøkonomien i 90-erne og indtil 2007 til at huse og ejendomme steg i pris med knap 1.000.000.000.000 kr. 1 billion danske kroner. Da denne danske boligbobbel af falsk køberkraft endelig brast og mange ikke-eksisterende kroner selvfølgelig var blevet brugt ganske vist reelt, fordi de var klonede midler bragt tilveje af Bent Betjent, den gavtyv og den tidligere nationalbankdirektør, så kom finanskrisen og den reelle nedgang for håndværkere. Byggeriet gik simpelthen i stå.

Det skete nøjagtigt med de ekstra bivirkninger, som vi havde sagt det ville ske.

Skulle de nu ud og have røvvaskerjobbene eller på højskole med 2. og 3.-g’erne, spurgte mainstream-medier???? 

NEJ!!

Så kom heldigvis Varmlufts-Connie hjem og råbte uimodsagt: Mindst 1 milliard mere til de miserable boligejere, hvis de energiinvesterer i et eller andet med omtalt klima-aflad.

Det ville Brunhilde ikke finde sig i, for det kunne betyde de konserverede fik købt sig ind på de stakkels boligejere og de ledigblevne håndværkere før Dansk Frelserparti:

Så statstilskud til alt, lød parolen nu fra DF, hvis du bor i hus: Køkkener, Saunaer, og hvad du vil, og jeg skal komme efter dig – bemærk, især til de lavere mellemlag, som har lidt efternøler-tendenser. Det er p.t. segmentet for Frelserpartiet sammen med håndværkerne, der har holdt kæft – om indvandringen – alt for længe under den såkaldte BYFORNYELSE, der også holdt dem igang ‘med kustigt åndedræt’.

BARE RING OG VI ER DER MED DEN FALSKE KØBEKRAFT, ELLERS RYGER MANIKEN. 

Den kære BYFORNYELSE med offentlige tilskud til alle ombygninger på udlejnings- og andre ejendomme er ovre. Det startede i begyndelsen af 1990, hvor murere, tømrere, malere havde 35-40 procent arbejdsløshed.

Nu er byggeriet BESYNDERLIGT NOK gået fuldstændig i stå igen, fordi de rare falske penge forsvandt til forbrug én gang til. Så må vi have nogle flere falske penge at købe mandater for. Så vi kan få en endnu større krise, for den er nemlig intet at regne mod mandater og dagligt brød og ben til levebrødspolitikere.

Skidt-pyt: 7.700 flere ledige i februar, 5.000 flere i januar

Ved et valg i Tyrkiet for nogle år siden tilbød statsministeren in spe vælgerne et gaskomfur til husstanden, hvis de stemte rigtigt. Denne KULTURBERIGELSE synes sandelig/endelig at have slået an her.

Ihukommende den betjents ord:

VI VE’ HA’ LYS OVER DE’ HER LAND

Sonia

2 kommentarer »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:37

  2. […] View […]

    Pingback af All Posts On http://Danmark.wordpress.com « Xanthippe — 19. marts 2009 @ 17:34


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s