Danmark

24. februar 2009

Indvandrerne sendtes paa foertidspension, præcis som vi hævdede


i

Integrationsudgifter: antallet af indvandrere på førtidspension i Århus er steget med 99,7 % på fem år

Uddrag af: http://jp.dk/indland/aar/politik/article1609891.ece

“På fem år er antallet af indvandrere på førtidspension fordoblet i Århus. Hver tredje indvandrerkvinde mellem 40 og 64 år er i dag på livsvarig offentlig forsørgelse…”

[…]

“Mens antallet af indvandrere på førtidspension er fordoblet i Århus på fem år, har væksten i København kun været på 18 pct. Med den nuværende vækst vil der allerede ved udgangen af 2010 være flere indvandrere på førtidspension i Århus end i København, hvor der bor to en halv gange så mange borgere fra ikke-vestlige lande…”

[…]

“Overrasket rådmand

Den ansvarlige for området, social- og beskæftigelsesrådmand Gert Bjerregaard (V) er overrasket.

»Vi har ikke set på tallene sådan før. Jeg vil straks iværksætte en uvildig undersøgelse af vores måde at håndtere tildeling af førtidspension på – både når det gælder danskere og indvandrere. Det er vigtigt at finde ud af, om vi er for hurtige på aftrækkeren. At parkere et menneske på førtidspension er det sidste, der bør ske,« mener rådmanden…”

———————–

Vi har behandlet spørgsmålet i 2005 –

vi kan ikke blive ved at skrive det samme

Man medregner selvfølgelig ikke de naturaliserede og deres børn, hvilket giver henved dobbelt så mange i alt – skidt pyt.
Ikke-vestlige kvinder og arbejdsmarkedet anno 2005

Bemærk, det var før Hjort Frederiksen satte ind med altomfattende aktivering og tvangsarbejdsmarked finansieret over Bent Betjents forbrugsøkonomi til at få huspriserne til at stige vildt “som sidegevinst”.

Dokumentation af 18. oktober 2005:

”Indvandreres sønner får ikke arbejde”

Af MARTIN H. DAMSGAARD og CHRISTIAN FRIIS HANSEN

http://epaper.jp.dk/18-10-2005/demo/JP_04-01.html(sådanne link deaktiveres altid behørigt betids)

“..Sønner af indvandrere står i stadig lavere grad til rådighed for det århusianske arbejdsmarked. Ifølge formanden for regeringens integrationstænketank, Erik Bonnerup, bør Århus handle hurtigst muligt. Det er et betydeligt problem, der kan belaste byens økonomi.

Ser vi på erhvervsfrekvensens udvikling for indvandrere og efterkommere (andelen der er udbyder deres arbejdskraft) siden 1990 er der klart sket et fald fra mere end 60%, der stod til rådighed i 1990. D.v.s. arbejdsmarkedstilknytningen er blevet ringere gennem de sidste 15 år trods skiftende regeringers bestræbelser på det modsatte og immigranternes længere ophold i landet. Indvandrer hæver 40 pct. af kontanthjælpen, hævdede socialministeren 1. maj 2005 citeres på www.filtrat.dk, Århus: – ”58 % af indvandrere på bistandshjælp m.m. er uegnede til arbejde – politikere er rystede”.

Så rådmand Gert Bjerregaard blev advaret allerede for mere end 3 år siden

På landsplan:

I 2003 oplyste Jens Kaysen, leder af Røde Kors flygtningecentrene i Midtjylland: ”Over 60 pct. af flygtningene havde ikke noget arbejde, da de forlod hjemlandet. Og 30 pct. af dem havde aldrig haft et job, inden de kom til Danmark.”

I 2005 kan vi læse Velfærdkommissionen forslag til, hvorledes velfærdens finansieringsproblemer ville kunne løses (i ren teori) med ekstra indvandring.

Læser vi Gunnar Viby Mogensen og P. C. Matthiessen i Nyt fra Rockwoolfonden, november  2002:http://www.rff.dk/fileadmin/dokumenter/Danske_nyhedsbreve/nov2002.pdf , side 7:

”I 2001 var 44 pct. af de voksne ikke-vestlige indvandrere i job, mod 33 pct. i 1994. Indvandrernes beskæftigelsesfrekvens i 2001 er dog kun godt halvdelen af danskernes på 76 pct., og deres beskæftigelsesfrekvens er også væsentligt dårligere end for et par tiår siden. Indpasningen på arbejdsmarkedet i 1980erne og 1990erne er sket langsommere end i 1970-erne.”

Det viste sig at det citerede ikke stemte: Efterkommernes erhvervsfrekvens er lavere end forældrernes: http://www.lilliput-information.com/economics/seks.html

Ørkenhyrder fra Somalia, bjergbønder fra Anatolien og deres familier har åbenbart den største bevågenhed, hvor det drejer sig om hastende kompetence-øgning for lille Danmark, hvis det overhovedet skal bestå.

Vor konklusion:

Så var 56 pct. af voksne (100-44=56) ikke-vestlige indvandrere ikke i job i 2001 ifølge regeringens tænketank, Rockwoolfonden. Når beskæftigelsesfrekvensen udregnes den ene gang i forhold til hele gruppen ikke-vestlige og den anden gang i forhold til arbejdsstyrken, der er den del af hele gruppen, der står til rådighed for arbejdsmarkedet, så skabes der bevidst forvirring – og de brugbare begreber ødelægges helt bevidst.

Vi kommer til 56 pct. af voksne ikke-vestlige indvandrere var uden arbejde i 2001. Så kunne vi se lidt nærmere på beskæftigelsen/ledigheden i gruppen under 25 år, der i alt i alt udgør cirka 36% af hele gruppen. Når 9 pct. i 2006 ikke går længere i skole- og uddannelsessystemet end 9-10. klasse i følge formændene for Dansk Arbejdsgiverforening og Velfærdskommissionen på TV2’s Nyheder den 12. november 2006, hvad laver de så?

Det er således let at komme meget højere op end 56 pct. af de voksne eller henved 75 pct. af alle (inklusive de unge ledige under 25 år), hvis vi ser kritisk på beskæftigelsens karakter: Bl.a. de kortvarige, kommunale beskæftigelseseksperimenter, der ikke er reel beskæftigelse for andre end den fastansatte stab hos det offentlige, der styrer denne eksperimenteren med undersåtterne.

Velfærdskommissionen fastholdt i marts 2005, jf. første afsnit:

Ledigheden blandt indvandrerne fra mindre udviklede lande blev reduceret til 12 pct. i 2002. Og dette er naturligvis udpræget, bevidst misvisende. Om det er for at prise indsatsen fra regeringens side efter år 2001, kan vi ikke vide. Det er i hvert fald ikke sandt.

SÅ KOM DOKUMENTATIONEN ENDELIG

Sonia

12 kommentarer »

 1. Hvorfor sætter man dem på førtidspension?
  Fordi de er uduelige til alt andet end føde børn.

  Det kunne de ligeså godt fortsætte med i landet, de kommer fra.
  Vore politikere er fallerede og komplet uduelige.

  falkeøje

  Kommentar af falkeøje — 24. februar 2009 @ 18:52

 2. Jeg kan ikke komme det nærmere end:
  At de fremmede giver beskæftigelse til nogle danskere, der skal varte dem op.

  DET SKULLE VI SÅ BLIVE SÅ RIGE AF – ?????

  Kommentar af Sonia — 24. februar 2009 @ 18:59

 3. Med all denne förtidspensionering som pågår hver dag må man sörge sig om man udför oppföljningar, som politiker i Sverige möder jeg nesten dagli, danske förtidspensionister i Sverige, og de har i höj udsträckning sort arbejde.

  Hvad gör man ved dette scenario

  Kommentar af allan jönsson — 16. marts 2009 @ 11:12

 4. Socialt bedrageri i forhold til lignende trafik i Norge blev mig bekendt fanget via (skatte)selvangivelsen her for blot nogle ganske få år siden – 4 -5 år siden.

  Kommentar af Sonia — 16. marts 2009 @ 12:09

 5. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:38

 6. […] View […]

  Pingback af All Posts On http://Danmark.wordpress.com « Xanthippe — 19. marts 2009 @ 17:35

 7. […] Supplement: Integrationsudgifter: antallet af indvandrere på førtidspension i Århus er steget med 99,7 % på fem år […]

  Pingback af Flere og tidligere paa pension – ikke-vestlige slaar ikke ganske uventet rekorden « Danmark — 10. juni 2009 @ 08:19

 8. […] Supplement: Integrationsudgifter: antallet af indvandrere på førtidspension i Århus er steget med 99,7 % på fem år […]

  Pingback af Flere og tidligere paa pension – ikke-vestlige holder rekorden « Xanthippe — 18. juni 2009 @ 07:48

 9. […] Vi hævdede i februar de røg på førtidspension – men vi savnede doumentationen […]

  Pingback af Intet, absolut intet markant andet moenster m.h.t. de indrejsendes egnethed – plejer jeg at lyve? « Danmark — 26. juni 2009 @ 08:39

 10. […] Supplement: Integrationsudgifter: antallet af indvandrere på førtidspension i Århus er steget med 99,7 % på fem år […]

  Pingback af DET ER VORES SKYLD DE ER SAA FATTIGE – selvom vi er fattigere « Danmark — 15. oktober 2009 @ 09:16

 11. […] Antallet af indvandrere på førtidspension i Århus er steget med 99,7 % på fem år […]

  Pingback af DE ER SAA FATTIGE – MON KR. 100.000 ÉN GANG ER NOK, NAAR SEIDENFADEN F.EKS. TILBYDER IRAKERE KR. 32.000 PR. MAANED « Danmark — 14. november 2009 @ 10:18

 12. […] Antallet af indvandrere på førtidspension i Århus er steget med 99,7 % på fem år […]

  Pingback af KR. 100.000 ER ALT FOR LIDT – gang med tre for det kun tre maaneders konsulentindtjening paa Politiken « Xanthippe — 14. november 2009 @ 12:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: