Danmark

21. februar 2009

JAMEN, JAMEN, LOVE SKAL STYRE ELLER ERSTATTE NATURLOVE – HVORDAN SLIPPER VI AF MED DE ANDRE ?


Det er ikke mere end rimeligt at hver ko skal koste kr. 600 i grøn afgift pr. år. Det siger tidligere skatteminister Carsten Koch i skattekommissionen. Det er selvfølgelig fordi koen prutter og laver CO2- og SH3-gasser, det siger vel sig selv. Og så går klimaet selvfølgelig amok.

Nok en ko, men kan et svin finde ud af spare på gassen, når landmanden selv har fået banket afgiftsprisen pr. udladning ind på lystavlen og betaler pligtskyldigst? Nej, men så kommer der også flere penge i kassen, skattekassen. Hvordan var det med klimaet dengang vi havde oldensvin før 1700-tallets jordreformer, og sandelig også længe før den store indvandring fra syd og øst begyndte at tage fart i 1983. Det var selvfølgelig også før EU afskaffede hovedparten af de pruttende malkekvægsbesætninger i Danmark – en reduktion fra 87.000 til 13.000 fra 1972-1992.

Nej, så går det ikke hurtigt nok, ‘for nu glemmer vi industrien på de tider’ – der i 1700-tallet. Kejserpingvinen er simpelthen begyndt at lægge sine æg på havisen, så den udrugede unge straks falder i vandet og drukner, når isen smelter p.g.a. køerne og svinene og ikke mindst indvandrerne i Danmark og Baden Würtenberg, selvfølgelig – det er et landbrugsområde. Det kræver altså mere rumopvarmning og dermed mere CO2 med alle de folkeflytninger fra varmere til kolde områder. Tænke sig, ‘at kejserpingviner kan blive så dumme, bare fordi der er så mange miljøsvin oppe mod nord’, at de lægger ægget ude på isen. Det er altså ny forskning, ikke osse, hjerneforskning, vistnok ham Madsen med broderen, han ka’ det der.

Alt er blevet nord dernede, siger min

sagsbehandler, sådan kan det komme

til at gå her også.

Men først skal vi have gravet åerne dybere for at få vandet til at løbe hurtigere væk, det siger Eyvind Vesselboe fra liberalen og et EU-direktiv. Ideen stammer fra Skjern Å projektet og formentlig fra den tidligere Århus Amtskommune. Men så var der altså for nylig en biologisk professor i prime time, der uforvarende fik lov til at sige noget ‘hasarderet sludder om tyngdekraften og vand’. Og det er selvfølgelig det her med, at åen skal være dybere og dybere for at vandet løber, så åen ender under havets overflade. Men det er noget sludder. Og det er jo fordi vandet ikke selv kan finde ud af det med naturlovene. Så kan det sagtens ende rigtig bæredygtigt, især hurtigere med en lov som Ritt også gerne ville have det, lang tid før hun begyndte at bo i eller bygge billigere lejligheder og love fjernelse af eller fjerne grimme terminaler endsige rå-regulere nattens trafik- og skydekultur af hensyn til bykulturen på bekostning af kulturbyen. Der skal altså osse lissom være et modspil til kulturmiljøet og miljøkulturen i landdistrikterne. Det sidste er der vedtaget love om. Og det er vi altså rigtig mange, der godt kan forstå:

Hvordan slipper vi af med de andre?

Sonias søster,
lettere redigeret med søsterlig let hånd af min søster

PS: Nu skal vi have snoller, for hun er alligevel ikke så noller

7 kommentarer »

 1. At de bestemmende klasser ikke har et muk forstand på naturlove, eller bare nogen som helst sund fornuft, har vi længe vidst. Det er en af de primære grunde til vestens sammenbrud. Vi kan også kalde det hanbavianernes udryddelse og de feminiserede klikers søsterlige tyranni.

  Kommentar af Kimpo — 21. februar 2009 @ 12:21

 2. Sådan noget reaktionært gylle, der skulle afgiftsbelægges på stedet. Du har vist ikke været på HK-kursus og set ‘Pingvinungens Skrig’, altså hørt, ligesom den med ‘flaget der smælder’…men for øjnene, der ser det smælde.

  Min søster er ikke tyran, hun hjælper mig bare lidt med renskriften og sådan. Hun er faktisk bare min sekretær, det har hun selv erkendt.

  Sonias søster
  med red. v/min søsterlige søster

  Kommentar af Sonia — 21. februar 2009 @ 17:26

 3. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:38

 4. […] View […]

  Pingback af All Posts On http://Danmark.wordpress.com « Xanthippe — 19. marts 2009 @ 17:35

 5. […] skal afregnes kr. 600 i grøn afgift pr. ko, fordi køerne […]

  Pingback af Mette Olaf Nielsen og kobøvser bringer nyheder for millioner og meget mere | Danmark — 21. august 2017 @ 09:19


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s