Danmark

31. januar 2009

JUSTITSMINISTEREN: PET skal i dialog-forum med militante


Vi må undre os såre over hvilken dialog og hvilket dialog forum som Justitsministeren måtte have i tankerne, når vi læser på teksttv, at PET skal pleje omgang med endog militante islamister her i landet. Vi kan så sige, at det nu endelig erkendes at disse grupper faktisk findes i landet, men vi kan ikke fatte, hvorledes ordensmagten skal kunne føre en dialog med ekstremistiske eller militante islamiske kredse.

”Danmark huser ikke krigsforbrydere eller terrorister”, udtalte den tidligere danske statsminister Poul Nyrup Rasmussen umiddelbart efter terrorangrebet og katastrofen den 11. september 2001.

Sidst på aftenen efter årets Åbningstale i Folketinget 2001 måtte han advare sin justitsminister, der havde hævdet, at han ikke var orienteret om forholdene med det ene og det andet.

Men allerede den 1. maj 1994 kunne man læse i Jyllandsposten:

”Op mod 40 af verdens mest frygtede terrororganisationer har baser eller agenter i Danmark, mener PET. Organisationernes sympatisører skaffer pengene, falske pas og fristeder til bevægelsernes aktive terrorister. Officielt vil PET ikke fortælle om sit kendskab til de mange terrororganisationer i Danmark, men ledende medarbejdere i efterretningstjenesten siger, at næsten 80 pct. af de 50 bedst kendte bevægelser har direkte kontakt til folk i Danmark. Det kan være medlemmer, som har politisk asyl, indvandrere eller danskere, der sympatiserer med deres kamp….”

Umiddelbart forestillede vi os på denne baggrund, der givet har udviklet så noget siden i de forgangne snart 15 år, at de igangværende jødeforfølgelser skulle der gøres noget ved i andet end skrift og tale.

 

Vi forestillede os ingenlunde, at der skulle være tale om nogen dialog med ekstemistiske islamister. Er der tale om freds- eller kapitulationsforhandlinger?

 

——————

OM JUSTITSMINISTERENS UDTALELSER SKULLE HAVE FORBINDELSE HERTIL ER VANSKELIGT AT SIGE, NÅR VI INTET INDHOLD FÅR:

[Det er den sædvanlige borte-kik-information, der leveres]

 

Tilbage i 2006 kunne læse i Information:

” ‘Muslimer er ikke Europas jøder’

Opfattelsen af, at danskernes racisme er hovedårsagen til muslimske indvandreres problemer, trives alt for godt på universiteterne, mener to sociologer. En akademisk konference forsøgte at gøre op med den muslimske offerrolle, men der var modstand blandt tilhørerne

Der findes to fremherskende fortællinger om muslimske indvandrere i Danmark. Den ene ser indvandrerne som årsagen til alverdens onder. Den anden mener, indvandrernes problemer skyldes danskernes racisme.

Den sidste fortælling er ganske udbredt på universiteterne, mener professor ved Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Henning Bech, og hans kollega fra Odense, lektor Mehmet Necef…”

—————————————

At gøre muslimerne i masseindvandringen til ofre for noget som helst her i landet er den sorteste løgn man kan opfinde.

Det vi ser er, at muslimerne forfølger jøderne her til lands ved at udvide deres lokale konflikt i Mellemøsten til vore himmelstrøg. Det kan kun ske, fordi muslimerne gennem de sidste 25 år har fået lov til at vælte ind i landet og sætte deres præg på alt her i landet og på det sætte dagsordenen på alt.

 

Vi har på de seneste fulgt de mange angreb på jøder i Danmark og samtidig konstateret den udpræget manglende backup til jøderne fra de ansvarlige:

 

Bl.a.:

https://danmark.wordpress.com/2009/01/07/bertel-haarder-raser-humlehaveskole-odense-fri-for-joeder-eller-fri-for-perker-det-maa-staa-hen-naar-efterfoelgende-laeser-tv2-ttv/

https://danmark.wordpress.com/2009/01/02/de-kan-ikke-forstaa-angrebet-pa-israelerne-i-odense-siger-de-det-er-da-utroligt-hvor-dhimmi-kan-man-blive/

Pressecensur synes at dukke op:

http://danskpressecensur.blogspot.com

Nu må Justitsministeren ud med sproget!

Det kan der sagtens redegøres generelt for i den bedste sendetid på TV. Der er ingen tid at spilde.

Man kunne frygte det er en slags kapitulationserklæring

Sonia

 

 

4 kommentarer »

 1. SIAD bør blive en politisk faktor i Danmark.
  Pia er blevet for nem at “flytte” for Anders Fup.

  falkeøje

  Kommentar af falkeøje — 31. januar 2009 @ 16:37

 2. […] da fortryllende’. Nogen vil kalde det sågar ‘en berigelse’. Andre mener, f.eks. Justitsministeren, at vi skal lade PET gå i dialog med disse grupper, hvis de overhovedet kan opspore […]

  Pingback af 15 Al Qaeda-terrorister fanget i Spanien og 7 ditto retsforfulgt i Australien plus flittig terror-opdrager i Irak « Danmark — 4. februar 2009 @ 10:52

 3. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:39

 4. […] omfang afhænger af bombens/bombernes størrelse. I Danmark ser det tilsyneladende sortere ud: https://danmark.wordpress.com/2009/01/31/justitsministeren-pet-skal-i-dialog-forum-med-militante/ Skriv en kommentar LikeBe the first to like this post.Skriv en kommentar […]

  Pingback af Germany says Islamic terrorism still a threat « Danmark — 4. juli 2011 @ 16:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s