Danmark

7. januar 2009

Bertel Haarder RASER – Humlehaveskolen, Odense, fri for joeder eller fri for perker? – Det maa staa hen, naar efterfoelgende vi laeser TV2-TTV


iodpl2

Uddrag af: http://www.fyens.dk/article/1155659:Odense–Minister-raser-mod-fynsk-skoleleder

“Undervisningsminister Bertel Haarder mener

skolelederen fra Humlehaveskolen er alt for passiv

VOLLSMOSE: Som skoleleder kan man ikke sige “nå” til, at det er farligt for jødiske elever at gå på ens skole. Derfor bliver skoleleder Olav Nielsen fra Humlehaveskolen nødt til at gøre noget ved situationen…”

“Så klart lyder meldingen fra undervisningsminister Bertel Haarder til Stiftstidendes tophistorie mandag – Skoleleder advarer jøder:
Find en anden skole…”
—————————-

Vi er ikke rystede, men beredte – Jødeforfølgelserne er begyndt over alt igen – der er utallige eksempler i udlandet, især fra Frankrig, og flere i Danmark, hvor medierne også begynder at spille en mere og mere skæv rolle

Referatet på TV2-TTV, 7.01.2009 kl. 8:31:

Haarder raser over jødefri skole

[Bemærk, hvorledes indholdet nærmest beretter det modsatte]:

“Skoleleder Olav Rabølle Nielsen fra Humlehaveskolen nødt til at gøre noget ved situationen, hvis det forholder sig sådan, at jødiske børn må frarådes [vort: at] gå på skolen. Det siger undervisningsminister Bertel Haarder til Fynens Stiftstidende.

“Hvis det er rigtigt, at tilstandene på Humlehaveskolen er sådan, at man må fraråde jødiske elever at komme, så er det et kæmpe problem”, siger B. Haarder til avisen. Det går ikke og har aldrig gået jødiske elever på skolen, der er næsten ren tosproget, og hver omkring 30 pct. (vort: gang med to eller to en halv) har palæstinensisk baggrund.”

——————-

Vi husker hvorledes tidligere skoleleder/inspektør måtte forlade Humlehaveskolen efter at være blevet overfaldet. Det skete bare let og gelinde, og her var der ingen, der rørte en finger af de fine herre (m/k) i tyndere luftlag omkring det virkelighedsforskansede Christiansborg.

Danskernes store flertal: Vi er ikke beredte og så det ikke komme: Jødeforfølgelser er begyndt overalt i Europa igen, især i Frankrig, men også utallige steder herhjemme, ikke mindst i medierne.

[Ja, det var en gentagelse, runde tal, for at få det ind på lystavlen visse steder]


Seneste nyt (anno 1996)

Gasværksvejens Skole er 1996 brudt sammen og nedlagt. Der var kun 6 danske børn tilbage.
De tilstande der beskrives i denne folder breder sig i danske folkeskoler.

Læs f.eks. artiklen i JP-København 8-7-2000: ‘Sønnen blev mobbet ud af skolen – fordi han var hvid!’

Danske skolebørn diskrimineres:
Jyllands-Posten 9-2-1996:

Skoleinspektør Olav Nielsen, Humlehaveskolen, Odense:

“En palæstinensisk pige på seks år, der er lynende godt begavet og godt støttet hjemmefra, får jeg tre gange så mange ressourcer til som en dansk elev, der er tidligt skadet på grund af omsorgssvigt. Og jeg får det alene på grund af hendes sorte hår og brune øjne.”

Danske skole-elever!

Desto flere fremmede børn jeres lærere kan få ind i de danske skoler, desto flere penge og stillinger kan jeres lærere få til sig selv!

Socialdemokratiet, SF, Det Radikale Venstre og Enhedslisten er interessepartier for de interessegrupper, der tjener milliarder på indvandringen – nu har det vist sig, at de andre ikke er en pind bedre (fra 2001 -?)

“Mine børn gik i kommuneskole, men jeg kunne jo også sagtens. Jeg boede i Søllerød. Jeg lægger ikke skjul på, at hvis jeg boede på Vesterbro, og mine børn skulle gå på Gasværksvejens Skole, så ville jeg i stedet sende dem i privatskole.”

Jytte Iuel (SF)
JP-Hovedstaden 19-10-1995
SKOLEBORGMESTEREN i København, Per Bregengaard (Enh.listen), sender sine to børn i den meget eksklusive privatskole Bording Friskole.
Kilde: JP-København 8-1-1998

Hver tredje lokalpolitiker i København sender [herfra: dengang sendte] sine børn i privatskole:
Bjarne Petersen (SF),

Hanne Dahlerup (Soc.dem.),
Inger Marie Bruun-Vierø (Rad. V.),
etc. etc. etc. etc. etc. … … …
Kilde: JP-Hovedstaden 19-10-1995

TUBERKULOSE
LUNGE-TUBERKULOSE breder sig i Danmark. Ifølge Lungemedicinsk Afd., Bispebjerg Hospital, er smittekilden især unge udlændinge. I Københavnsområdet er TB-forekomsten 300 % af landsgennemsnittet. TB-forekomsten blandt udlændinge i Danmark er 15-20 gange over danskernes. Siden 1988 er TB-forekomsten blandt udlændinge i Danmark tredoblet.
Kilder: TV-Avisen marts 1994;
TV2/Lorry marts 1994;
Søndagsavisen/Weekend 27-3-1994

TB-forekomsten i Danmark er på ét år steget med 25 %.
Kilde: Lungemedicinsk Afdeling,
Bispebjerg Hospital / TV2/Lorry 7-2-1995

Stadig flere TB-tilfælde er af den uhelbredelige multi-resistente type.
Kilde: WHO /Jyllands-Posten 11-3-1996

Indvandringen er en tidsindstillet bombe under Vesteuropas folk.
ILO-information april 1990

1996:
Multi-etnisk kaos:
Danske skoler
ødelægges

Opsigtsvækkende rapport fra Gasværksvejens Skole på Vesterbro i København

• Islam over dansk lov…

• En umulig integration…

• Opløsning…

• Uddannelsesslum…

• Vold…

Det gik som advarede imod for 12 år siden, og ingen ansvarlig foretod sig det mindste, uden at flygte med sine egne børn.

Det er kønt – Der er et yndigt land

Sonia

Det var helt galt allerede for 15 år – nu er det muligvis for sent

Integration er grundlovsstridig

6 kommentarer »

 1. Super! så er Humlehaveskolen “judenrein”, har godnok ikke hørt ret mange reaktioner fra vores venstresnoede humanister, flere af mine jødiske venner tør faktisk ikke færdes mere i Odense, har forventet lidt mere ryggrad fra regeringen, men det er åbenbart vigtigere at give Israelerne tørt på bare, fordi de svarer igen på den islamisk terror.

  Kommentar af Jean-Claude French — 10. januar 2009 @ 21:38

 2. Konklusionen er :
  Orienteringen er ligegyldig – den er opfundet for at narre os, så de bedre kan ramme os hver for sig – det drejer sig om at holde sammen med dem, der vil jer det godt. Judaiakristendom og Jødedom, der udspringer af de samme værdisæt, skal stå sammen for at vi kan vinde. Uanset hvor du befinder dig, så glem alt om internationalister (de tidl. marxister) og såkaldte liberalister (der er én ‘isme’ i verden: “samle dem der enige og passer til opskriften, og de andre skal væk”), der vil præcis det samme som muhammedanerne – en ideologisk konstruktion af en falsk verden beskrevet pr. opskrift i en stor bog. Men verden er netop real/absolut. Kun i refererencerne er der tale og såkaldt relativitet.

  Vis mandsmod og hjælp os at hjælpe os alle!
  Vi bliver også forfulgt – jeg har været på flugt i seks dage for få år siden.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 10. januar 2009 @ 22:26

 3. Sonia,forfulgt af hvem?

  Kommentar af Jean-Claude French — 11. januar 2009 @ 19:38

 4. Præcis de samme kræfter, som forfølger jøder. Det er danske landsforrrædere og eller muslimske immigranter, som vi fortæller sandheden om.

  Sandheden er det farligste våben; derfor skal vi uskadeliggøres og gennem en 22 års periode er der sket noget; der kan ikke være forbigået manges opmærsomhed.

  Det starter med blacklistning, fortsætter med overfald i mødesammenhæng, sidenhen overfald generelt i det åbne, når vi bevæger os, da vi blev kendte ansigter, der skulle hades, da vi også gik landets ledere imod, når de løj om de mest skæbnesvangre ting, der nu har ført til jødeforfølgelser i DK.

  “De seks dage” beretter jeg kun til folk om, som jeg sidder over for, og som jeg stoler på. Det eneste jeg vil berette her er, at det var mens al politi i Jylland var beordret til hovedstaden til EU-topmøde, der i øvrigt blev aflyst, og det var få måneder før Irakkrigens begyndelse.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 11. januar 2009 @ 21:05

 5. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:43


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s