Danmark

4. januar 2009

Der kastes cirka en milliard i Gellerup-Ghettoen


Nu skal der kastes cirka en milliard i Gellerup-Ghettoen.

TV gør et stort nummer ud af berette om overvågning af kvarteret, der skal etableres, som en lille del af arbejderne på stedet.

8. april 1992 kunne man i den danske provinsavis Aarhus Stiftstidende læse, at ledigheden blandt murersvende i Århus var 36% – altså mere end hver tredie – og at malerne var i næsten samme situation.

Det førte til, at deres håndværksmestre bad kommunen om at igangsætte håndværksarbejder. Der var f.eks. stort behov for at få istandsat skolerne i kommunen. Malernes fagforening havde måneden forinden sendt følgende budskab til pressen: “Stop forældrenes sorte arbejde, når vi er så mange arbejdsløse.” Danske forældre havde på nogle af kommunens skoler frivilligt hjulpet med at istandsætte, fordi der manglede penge på budgettet, som havde været meget belastet af indvandrerundervisning.

 I 1991 havde man derimod istandsat bl.a. Gellerup Parken, beton-kollektivistisk boligkompleks (Ghettoen) vest for Århus i Brabrand for omkring 164 mio. kr. – med næsten udelukkende kommunale penge/garantier. Medio august 1992 godkendte Århus Byråd endog ekstra ombygningsarbejder indendørs i lejlighederne til ca. 300.000 kr. pr. lejlighed; de fleste af midlerne hentet fra Boligselskabernes Landsbyggefond.

Der er mig bekendt kun danske skatteborgerne til at betale i sidste ende. Hovedparten derude betaler ikke deres husleje selv.

Godt på vej mod kaos

Tæsk med golfkøller er dagligkost i Bazar Vest

Morgenstund har guld i mund, og guld betyder.. : NO-GO-område

Det nemt at begribe: Århus-myndighederne har 

naturligvis valgt danskerne fra 

3 kommentarer »

 1. Det samme er sket i Vollsmose her i Odense, det er blevet istandsat for mange hundrede millioner, jeg kan ikke huske det nøjagtige beløb, men det var dyrt.

  Og meget af det er allerede smadret igen…

  Kommentar af Niels — 24. januar 2009 @ 02:23

 2. Vi må forstå det sådan, at bebyggelser uden danskere er det, der satses på. Det bliver til et land uden danskere, hvis ikke danskerne selv standser det ligesom danskerne begyndte på den 29. august 1943.

  Kommentar af Sonia — 24. januar 2009 @ 11:04

 3. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:43


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s