Danmark

1. december 2008

Problemerne med boern og unge taarner sig op – for mange af dem er anbringelse uden for landet vejen frem


i

Incestramte børn, børn af misbrugere, børn af psykisk syge, voldsramte børn og kriminelle børn skulle koste 12 mia. kr. i år i følge Politiken i dag: http://politiken.dk/indland/article605430.ece

Men det er ikke nok, melder 3/4 af kommunerne, som avisen har talt med. De vil bruge 1/2 mia. kr. ekstra til forebyggende indgreb i familier og anbringelser uden for familierne.

 

27. marts 2008:

Når 90 pct. af f.eks. de tvangsfjernede børn og unge (eller anbringelser uden for familierne) i København har indvandrerbaggrund, i følge Formanden for Børne – og Ungdomsudvalget i København Jette Bergenholz Bautrup:  https://danmark.wordpress.com/2008/03/27/90-pct-af-de-tvangsfjernede-er-fremmede-i-københavn/,

så er løsningen anbringelse uden for landet.

 

Integration er uden mening

Vold og trusler mod lærere – reformpædagogikken ligger i ruiner

Selv såkaldte fagfolk undsiger ‘integration’

 

DE KAN IKKE HOLDE UD AT VÆRE HER. DERFOR SKAL DE SENDES HJEM. MAN KAN SIGE DE SKABER FOR MEGEN FOBRUGSBESKÆFTIGELSE.


Enten er der mange flere, end vi har fået oplyst, eller også er de ganske godt med her (90%!!), ligesom andre steder under velfærden, hvor de konsumerer det dobbelte af, hvad de bidrager med som gruppe. Det betyder at de koster det offentlige 3,3 gange mere end danskerne.

 

Sonia

3 kommentarer »

 1. Tak Sonja
  Hele systemet er vanvittigt, men det er måske svært at se for dem, der lever af det. Man har indbildt menneskeheden, at alt bare var et pengespørgsmål.
  Flere penge og endnu flere penge kunne løse alle problemer. Den amerikanske mentalhygiejniske bevægelse, der stammer fra 1909, nåede Danmark efter krigen og bed sig fast. Den virker specielt gennem psykologi og psykiatri og der er ikke de problemer man ikke kan løse. Troede man! Sagde man! Men resultaterne udeblev.

  Socialdemokratiet lod sig besnære af Mentalhygiejnen, og direktøren for Landsforeningen for Mentalhygiejne, psykolog Eggert Petersen, udarbejdede et ”trivselsprogram” til partiet i 1969 som skulle skabe almen ”trivsel” i samfundet fra vugge til grav. Læs det, både på linjerne og mellem linjerne, og kors jer!

  Børn og unge er fremtidens Danmark. Der vil altid være nogle såkaldte ”tabere”, men der skal helst ikke være for mange. Man kan ikke bygge et samfund eller drive et samfund med en rodløs og forvirret generation.

  Kommentar af gertrud Johnsen — 1. december 2008 @ 16:35

 2. Ja, Gertrud, det er da rigtigt.

  Men islamiske børn og unge vil heller ikke som voksne komme til at passe ind i noget Vestligt land – uanset hvad man foretager sig i pædagogisk og psykologisk retning for at hjælpe dem til at kunne integrere sig i Vestlige samfund.

  Kernen i problemet er Islam.

  Islamisk politik, islamisk samfunds konstruktion og islamisk religion som ungerne får ind med modermælken og som jeg forøvrigt mener er en så fast bestanddel af muslimens habitus at man ikke kan ” opdrage” den væk eller tro den forsvinder fordi muslimer kan opvise x-antal generationer der har levet i Vestlige samfund.

  Muslimer ER anderledes end andre af denne klodes befolkninger.

  Integration og assimillation af muslimer i ikke-islamiske samfund vil aldrig lykkes – ikke før de opgiver deres islam.

  Kommentar af Vivi Andersen — 1. december 2008 @ 17:17

 3. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s