Danmark

12. oktober 2008

Forvirringen om indvandringsantallene skabes tilsyneladende helt bevidst og paa kold beregning


Alle oplysninger om indvandrernes antal skabes der forvirring om. Det fører til, at de officielt anførte antal skal ganges (i netop disse år) med mere end to, når vi holder os til sandheden. Det er lige frem tragikomisk at se nogle af konsekvenserne heraf, f.eks. på kriminaliteten, som Justitsministeriets Forskningsenhed sidst opdelte på landsplan mellem danske og indvandrere for året 2004 , eller hvordan man officielt fordelte kriminaliteten sammenholdt med de berørte befolkningsgruppers størrelsesforhold lige efter, der var blevet indført en ny optællingsform.

Bedraget er såre enkelt

Overalt i Vesteuropa forholdes stambefolkningerne reelle oplysninger om antallet af immigranter i deres land.

Mange af de vesteuropæiske storbyer er ved at have fremmedflertal – Amsterdam, Köln, Lyon, Berlin, Paris, London, selvom du hører og læser noget andet. 

Og dette er netop hvad du kan få uddybet i det korte og det lange sigt på ovenstående link eller her.

Når vi ser på fremtidsperspektivet har vi videnskabeligt uddannede folk her i landet, der for ussel mamon hævder, at når indvandringen netop nu speedes op fra de officielt optalte 347.250 (6%) ikke-vestlige pr. 1. juli 2008 – reelt mindst 766.000 (14%) – vil her være ca. 420.000 ikke-vestlige i år 2020.

Alene børnefødslerne blandt disse 347.250 ikke-vestlige fører til mere end 10.000 børn om året, og ganges 12 med 10.000, får vi det til 120.000, der kan lægges til 347.250 minus lidt døde. Og så er der ikke forudsat nogen indvandring….jo, den speedes op?? Dream-instituttet under bl.a. Finansministeriet hævdede i december 2006 her vil være 16 pct. indvandrere i 2080. 5. august samme år havde samme kilde hævdet: 8 pct. i år 2080. 

Vi forudså metoden med forvandling ville blive brugt til at kamuflere fremmedtilstrømningen. Dertil kom fra 1991 nye tællebegreber, der fjerner en generation mere i optællingen for hver generation, der kommer til:

I Danskeren nr. 5, december 1989, side 8 var der en artikel herfra med titlen ”Nye rekord-tal for tilstrømningen” på side 8 i 3. spalte. Her står:

 

Vor forsigtige matematiske fremskrivning af de nugældende forhold i landet fører til de fremmede udgør 50 pct. af det samlede antal indbyggere i Danmark på henved i alt 7 mill. mellem 2035 og 2047. Denne fremskrivning forudsætter at indvandringen fortsætter som nu med netto godt 13.000 fremmede ekstra ind hvert år. Når vi angiver indvandringen ‘netto’ betyder det i øvrigt antallet af indrejste minus antallet af udrejste.

Hvordan ser det ud til den tid? – lidt ved vi

Selvom indvandringen standsedes i morgen, ville danskerne alligevel komme i mindretal inden 2060. Vi har forsøgt at tage højde for det antal danskere, der netto forlader landet hvert år. Dette antal forbliver naturligvis ikke det samme fremover. Derover er der problemer med datamaterialet, der entydigt kunne afsløre nettostrømmen væk af danskere. Det er selvsagt også forplumret af de ansvarlige.

Sonia

5 kommentarer »

 1. […] Forvirringen skabes tilsyneladende bevist (det korte og længere sigt afdækks) […]

  Pingback af Fremskrivning af antallet af ikke-vestlige i Danmark i aar 2020 og mod enden « Danmark — 12. oktober 2008 @ 22:44

 2. Jeg er helt klar over at det sker – det jeg simpelthen IKKE forstår er HVORFOR lader de det ske???

  Kommentar af Anna Lyttiger — 13. oktober 2008 @ 06:42

 3. Ingen kan vide det med sikkerhed – men ideologi er virkelig en sygdom

  Fordi de kan – den egentlige top lader dem rende linen ud:

  De er besatte af denne verden og helmer ikke, før de har forbrugt den op, og det skal være i deres levetid. Samtidig tror de på GODHEDEN og tror videre uanset ALT, at de kan skabe en bedre verden, og at de kan sætte ALT i scene på kloden.

  Deres dumhed er ikke grænseløs, men det ligner grænseløshed. Når nogen anslår deres dumhed til at være 10 gange større end egentlige begavelsers, så skal man i stedet gange med 10.000 eller 100.000.

  Der er kun én chance, som sagerne står:
  Vi i Europa vil være hærget af aldringen, hvis krigen først kommer sent, f.eks. omkring 2030, hvor Europa-staten også forventes at være endelig utømt nogle år forinden:

  Denne eneste chance er USA, som det også var sidste og forrige gang.
  Lidt inspiration fra fortiden og kik på fremtiden: http://www.lilliput-information.com/6/index.htm

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 13. oktober 2008 @ 15:38

 4. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:46

 5. […] af de to organer – på et keynesiansk grundlag, ganske vist – , melder det private organ, der forudså løgnen ville blive anvendt og i øvrigt afslørede […]

  Pingback af Den nyere historie – 5. del – den seneste finansministers moralske anfægtelser og egne resultater – en lydoptagelse « Danmark — 10. oktober 2009 @ 09:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s