Danmark

24. september 2008

Helge Adam er en del af problemet


Nu vil Helge Adam Trold af Æske Møller have piratdomstole. Han vil skrive til FN, der har fortrinsvis muslimske medlemmer, at vi skal have piratdomstole svarende til de internationale krigsforbryderdomstole.

Manden må være gal!

Problemet er, at det pavestolte Absalon, der roder rundt nede ved Afrikas Horn for at fange pirater – guderne må vide hvorfor -, risikerer at fange nogle flere såkaldte asylanter til Danmark og landsforræderindustrien herhjemme, for piraterne kan ikke retsforfølges eller afleveres nogetsteds i følge FN.

Den Absalons (senere biskop) : “…var sammen med Valdemar den Store med til at bekæmpe de vendiske sørøvere, og i 1169 var han med, da vendernes Rügen, dele af Pommern og den vendiske hovedby Arkona blev indtaget” – opgaven var patrulering i bl.a. Østersøen. Han tilintetgjorde pirater og indtrængere på stedet.

Det er det vi skal gøre i vore egne farvande og ikke andre steder.

Sonia

6 kommentarer »

 1. […] Absalon? […]

  Pingback af You next! « Danmark — 24. september 2008 @ 12:23

 2. “Det er det vi skal gøre i vore egne farvande og ikke andre steder.”

  Netop!

  Og efter min mening det samme med Irak og Afghanistan. Lad dem løse deres egne problemer på deres egne måder på de kanter.

  Kommentar af Balder — 24. september 2008 @ 17:54

 3. Min logik siger mig, at du må være stærk tilhænger af et forenet Europa og en kæmpe europahær. Du skal så lige have kommissionen m.v. til at afvikle alle 30 års-planer om et unions-påhæng af 12 arabisk/mellemøstlige/afrikanske stater og Eurokoblingen til oliehandelen samt få EU til at beslutte en diametralt modsat europæisk immigrationspolitik.

  Ellers kan jeg umuligt fatte, hvorledes du har tænkt dig, at vi skulle slippe af med indtrængerne. Du vil måske overtale VKO til opruste vildt i DK eller indføre apartheit.

  Det bliver vist også for sent al min erfaring taget i betragtning. Der er noget med timingen, det ikke er helt uvæsentligt at lægge på fatasifostrene. Jeg ønsker mig mange ting, men desværre, når det kommer til geopolitik er jeg nødt til at være pragmatisk realistisk.

  Men det er spændende, hvem der får ret – hvis det sker i vores levetid. Jeg har valgt at forvente et kalifat eller et mere USA-domineret Europa, der snart går op i spåner uanset, hvoraf jeg foretrækker det sidste. USA-domineret indtil vi får et nyt internationalt pengesystem: https://danmark.wordpress.com/2006/05/19/new-monetary-system/

  Jeg har været 28, men du har vist ikke været 59. Plusforskellen kan godt være positiv, selvom medierne melder det modsatte.

  Kommentar af Sonia — 24. september 2008 @ 18:42

 4. På Ekstrabladets Nationen var der under lille artikel om at pirater havde kapret skib med tanks ombord kommentarer, en k… (husker ikke andet end signaturen begyndte med k) kommentar om at dødsstraf for pirateri galdt ved de danske vestindiske øer tidligere og det kunne man bruge igen. Bortset fra dansk jura vist lige skal ændres så dødsstraf er tilladt.

  Kommentar af Peter Buch — 26. september 2008 @ 22:17

 5. Jeg har ikke sat mig ind i, hvad Det danske Søværn rumsterer med nede mellem Somalia og Yemen.

  Hvis det er et nyt led i det internationale samarbejde om f.eks. at sikre sejlladsen gennem Det Røde Hav, så må man selvsagt i dette samarbejde have aftalt, hvad man gør med dem, man fanger. Ellers er det meningsløst…, og i så fald kan man vel gøre, hvad man vil.

  Jeg er bekendt med, at sørøveri også er udbredt ovre mellem Australien og Indonesien. Mener en maskinchef på et dansk skib oplyste, at de skød dem, når de ikke kunne slippe af med dem på anden måde. Det var de nødt til, for hele situationen var uhyre livstruende for besætningen, hvis de kom ombord.

  Hvad skulle man ellers stille op?

  Mener i øvrigt at dette problem må kunne løses lynhurtigt ved, at der samtidig laves en international lynkonvention, der sætter værtslandet i stand til at sætte de uviste immigranter af i hjemlandet eller så tæt på, som det er muligt. En sådan konvention kan nemt kædes sammen med denne anden problemstilling.

  Og jeg er bekendt med/har fået fortalt, at svenskerne har gjort det uden videre med en flok, der altså bare skulle ud. De lænkede dem simpelthen til flysæderne og fløj dem ud til deres hjemegn uden nogen aftaler. Det sidste kan være en vandrehistorie, som ikke jeg er ansvarlig for, for jeg har selvsagt ingen dokumentation.

  Jeg mener ikke vi skal i gang med noget, der overhovedet indbærer lovgivning med risiko for belastende konsekvenser her i landet. Der er alt, alt for meget i forvejen her. Både strategi og taktik skal hudflettes til yderste, når der skal ryddes op. Og vi skal sikre os et godt omdømme udadtil, naturligvis. Intet er umuligt, hvis vilje er der til.

  Til spørgsmålet om sikring af vore egne kyster, skal vi klart have indført dødsstraf, hvor der er tale om bevæbnede, der tvinger sig ombord. Det er nødvendigt.

  Jeg forlod vist realiteterne, selvom det er mig meget imod:
  “Jeg forudsætter nok i dette indlæg, at alle betydelige ramaskrig er sendt på ulandsarbejde på en enkeltbillet”.

  Vi kommer ikke igennem uden, mens ånden er så svag som nu.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 26. september 2008 @ 22:41

 6. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s