Danmark

21. september 2008

Britain Adopts Shari’a


From: http://www.chroniclesmagazine.org/?p=731
Britain Adopts Shari’a
by Srdja Trifkovic

“British papers are reporting that shari’a law has been officially adopted in Britain, with shari’a courts given powers to rule on Muslim civil cases, notably including wife beating…”

Sonia

5 kommentarer »

 1. Nu venter vi så på EU-harmoniseringen. Borgerne skal jo have samme rettigheder i hele EU. Så lige om lidt skal danske muslimer have shariadomstole. Ligesom de har i England. Jojo. Eurabia som planlagt.

  Kommentar af Universalgeni — 21. september 2008 @ 19:54

 2. EU-tilslutningen må efterhånden dale betydeligt.
  Det bliver spændende med den/de bebudede folkeafstemning/er, efter Lissabon-traktaten har fået nej i Irland, og udlændingepolitikken også i de andre lande, og her tilsyneladende skal afleveres uanset forbeholdene.
  Det bliver ikke nemt at forcere ret meget mere igennem, der afgjort ikke kan have stambefolkningernes interesse.
  Planer kan altid kulsejle, især når de er meget præget af ideologi.

  Kommentar af Sonia — 21. september 2008 @ 20:13

 3. Hvis de vil redde Europa skal de ændre EUs udlændingepolitik, ophæve Euromediteranien-projektet og andre aftaler med araberne. Desuden skal der ske en kraftig decentralisering.

  Men det er det mærkelige af det: Europas interesser står i komplet modstrid til EUs. Det er sket en helt surrealistisk magtfordrejning.

  Kommentar af Universalgeni — 21. september 2008 @ 20:44

 4. ‘Hvis…’ er her for mig at se uden nogen relevans i andet end et nyt tankeeksperiment.

  EF blev solgt på frihandel og samarbejde, og selvom vi dengang gik til de mere vitale dele af dokumenterne bag EF, de af dem, som vi kunne få fat i, var der ikke tale om nogen statsdannelse.

  Indtil den fælles obligatoriske mønt blev vedtaget stemte jeg ‘ja’. Herefter vidste jeg, hvad det gik ud på. Næsten samtidig fik vi fra en yderst pålidelig kilde i EF kopi af ‘Den Europæisk-Arabiske Dialog’, som ingen officielt blandt politikere eller mediefolk ville kende til eksistensen af.

  En fælles frivillig mønt som ECU-en (engelsk ide) til at begynde med var faktisk ikke noget, der foruroligede mig, tværtimod, fordi den ville sætte vore ustyrlige finansministre på plads pr. automatik. Men med den fælles OBLIGATORISKE mønt ville det være enden for nationalstaterne – i hvert fald indtil systemet ville bryde sammen, fordi den ikke kan bruges i den internationale konkurrence, faktisk det ringest tænkelige instrument: https://danmark.wordpress.com/2006/06/01/euro-ultralight-og-euro-light/ ….., men ærlig talt, hvad kunne fru Pedersen gøre andet end bruge sine fornemmelser.

  Så kom en herre (1995), der med nød næppe overlevede: Bernard Connolly, en senior embedsmand, på orlov fra sit job som leder af Europa Kommissionens afdeling for monetære anliggender for at skrive en kontroversiel bog. Den var et produkt af hans arbejdsfrihed. ‘Europas Rådne Hjerte’ (‘The Rotten Heart Of Europe’) var titlen på bogen, et enkelt citat:

  “Helt fra starten argumenterede Jean Monnet kraftfuldt og præcist i forberedelsesperioden før 1956-traktaten for at overføre magt direkte til en gradvis enhedsopbygning og samling af den funktionelle bureaukratiske elite på tværs af Europa, så der skabtes et kraftfelt, hvori en union i fuld skala ikke kunne stoppes. Overførelsen af magt skulle begynde med relativt ikke-kontroversielle økonomiske funktioner og stålfremstillingen, for at minimere bekymringerne for, at den nationale suverænitet blev brudt ned. Man skulle sikre sig, at den funktionelle overførelse af magt blev irreversible (ikke kunne tilbageføres), et forhold garanteret af traktat-doktrinen acquis communautaire, der sikrer at al magt overført til (de europæiske) samfundsinstitutioner bliver gjort til permanent europæisk lov og så samtidig, at de tages ud af de nationale lovsæt i medlemslandene.”

  Siden hen (2003) fik vi koblingen af Euro til store dele af OPEC’s oliehandel, hvor parallel-koblingen til den massive indvandring nu stod klart, jf. ‘Dialogen’, der i den version vi kunne læse talte mindre klart herom. Euro ville holde sig næsten uanset realøkonomiens tilstand i EU. Og til sidst kom grundloven.

  Tænke sig, den tyske genforening forudsattes fra fransk side kun at kunne sker ved at Tyskland gik fra D-marken til Euro.

  Uden EU:
  Vi skal så have kronen koblet til dollaren eller allerbedst til den norske krone, når vi siger farvel, for vi har nogle problemer vi ikke kan klare selv, når EU måtte skrue bissen på sammen med de ny venner.

  I øvrigt vil EU bryde sammen omkring 2020, fordi fremskrivninger af de strukturer omkring erhvervsliv, beskæftigelse og uddannelse i den voldsomt skærpede konkurrence ikke tillader, at toppen leger mere med det ideologiske eksperiment. Desuden er der fortsat statsgælden blandt medlemsstaterne, der tvinger den i knæ. Politisk ustalibilitet har alle europæiske politikere m.v. respekt for.

  Kommentar af Sonia — 21. september 2008 @ 22:28

 5. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

The Silver is the New Black Theme. Blog på WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.