Danmark

25. august 2008

Europas storbyer er overtaget om 15 aar


Islamiseringen i Storbritannien

Maskerede muslimer (på billedet) med plakaten “Islam vil dominere verden” i Finsbury Park-moskeen 11. september 2002. (Foto: PA/Mark Lees.).

Den fremmedkulturelle indvandring til Storbritannien har vist sig at være en tikkende bombe. Hele bydele i London er islamiseret. Da et britisk statsråd forleden besøgte bydelen blev han spurgt, hvad han havde at gøre i et muslimsk område. Se tankevækkende reportager her: http://uk.youtube.com/results?search_query=Muslims%2BLondon&search_type=&aq=f.

 

Muslims in London threatening death to Denmark and UK

…”Denmark watch your back…”
Se video
http://uk.youtube.com/watch?v=8E4rMJVHyeg

http://www.gyldendal.dk/webapp/wcs/stores/servlet/product+10001+10002+23677+1000

 

Al Qaeda i Europa

Om bogen
Ifølge Lorenzo Vidino er Europa det primære udklækningssted for terrororganisationen al-Qaedas medlemmer. Derfor er optrævlingen af de forskellige europæiske reder også eneste mulighed for at bekæmpe den terrorisme, der truer den vestlige verden…”

Europe’s Angry Muslims: http://www.foreignaffairs.org/20050701faessay84409/robert-s-leiken/europe-s-angry-muslims.html

 

 

Hvis du vil vide, hvornår muslimerne opnår flertal i de europæiske storbyer, kan du gå til :
http://www.eumap.org/topics/minority/reports/eumuslims/methodology/cities

DU SKAL VEL AT MÆRKE HUSKE AT FORDOBLE DE ANFØRTE PROCENTANDELE FOR AT FÅ ET REALISTISK BILLEDE AF SITUATIONEN NU. DETTE SKYLDES AT LIGE GODT HALVDELEN HAR OPNÅET INDREJSELANDETS TILDELTE STATSBORGERSKAB (i disse år – andelen vil formentlig vokse) OG IKKE LÆNGERE FIGURERE I OPTÆLLINGERNE SOM IMMIGRANTER.
DET ER ENDVIDERE SÅLEDES AT STATSBORGERSKAB INTET ÆNDRER VED DET RELIGIØSE TILHØRSFORHOLD – SHARIAEN KRÆVER DØDSSTRAF VED KONVERTERING VÆK FRA ISLAM.

Selv da er angivelser yderst usikre. Du kan med sikkerhed regne med, at euromap.org ingenlunde har haft til hensigt at angive for store officielle andele – der altså mindst skal fordobles.

Et Sverige med godt 22 pct. fremmede, inkl. naturaliserede og deres børn nu, der med sikkerhed bringer svenskerne i mindretal inden år 2050, kan betragtes som et land, der har overgivet sig. Frankrig, Holland og Sverige er måske de første, der føjer sig efter indvandrernes krav ubetinget, og ikke mindst deres rige fætres i Mellemøsten. Alt sker selvfølgelig gradvist, så de ansvarlige kan påregne at det nemmere glider ned hos stambefolkningerne. Amsterdam har fremmedflertal nu, Köln, Berlin, Brussel, Antwerben og London har om senest 10 år, når vi regner efter etnisk oprindelse:  https://danmark.wordpress.com/2007/01/03/sverige-ny-rekord-for-andet-aar-i-traek/

Sonia

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s