Danmark

28. juli 2008

Omnial segmenterer markedets for opfattelser – men hvilke konkrete opfattelser, maaske dine egne?


Omnial

har begået en for såvidt glimrende segmentering af kunderne til landets overlevelse. Nu er der bare den indvending, at tankeindholdet, der befordrer de af Omnial meget selvvalgte procentandele, må udgå fra at socialdemokraterne, SF og enhedslisten tilsyneladende styrer den nuværende regering. Ellers er det svært at finde mening i galskaben. Regeringen med støtteparti har imidlertid fortsat flertal.

Omnials segmentering ser således ud: 

“Benægtelsestilstand: Personer, der befinder sig i denne tilstand, har det som de tre aber: ikke se, ikke høre, ikke tale. For dem er troen på det multikulturelle samfund urokkelig og al den information, der strider imod denne overbevisning, bliver ganske enkelt ignoreret. Denne gruppe, der bl.a. udgøres af tilhængere af Enhedslisten, tæller højst 10% af befokningen.

Modningstilstand: Selv de fleste kulturradikale, SF’ere og venstreorienterede socialdemokrater har forlængst bevæget sig til en tilstand, hvori de over for sig selv i større eller mindre grad har erkendt, at det velfungerende multikulturelle samfund er et fatamorgana, men de er stadig meget langt fra at ville indrømme deres fejltagelse, eller drage konsekvenserne af den. For størstedelens vedkommende vil det formentlig aldrig ske. Denne gruppe er på ca. 35%

Erkendelsestilstand: Man har både over for sig selv og sine nærmeste erkendt problemets omfang, men holder lav profil og lader andre tage slagsmålene i offentligheden. 40% af danskerne tilhører denne gruppe.

Aktivtilstand: Personerne i denne gruppe giver åbent udtryk for deres modvilje mod udviklingen – med alle de omkostninger, det måtte have – enten ved at forsvare deres holdninger i offentligheden, herunder ikke kun i medierne, eller ved at gå ind i politik. Denne ofte ildesete gruppe består af ca. 15% af den danske befolkning.”

En korrekt gennemført markedsanalyse ville desværre vise en ganske anden fordeling af procentandelene. Desuden skulle spørgsmålene, der er relevante at få besvaret til beskrivelse af holdningen være helt konkrete og samtidig skal vi have afstemningen ved sidste folketingsvalg besvaret.

Resultatet ville givet vise, at også De konservative, Venstre og endog Dansk Folkeparti har meget store andele i begge de to første grupper. Hvis man med aktiv mener de har stemt på DF, så skal jeg understrege, at det sker der ikke noget ved. Der sker ikke noget ved det.

Min gode mand, vi er i en situation, hvor selv Birte Rønn Hornbech af de toneangivende findes yderst rabiat. Og tilmed i en situation, hvor de nye indvandringsantal af de mest fremmede har sat nye rekorder de sidste tre år i træk og kriminaliteten stiger eksplosiv med daglige skyderier, knivstikkerier og hjemmerøverier.

Mit gæt på procentfordelingen indtil de afsløres ved en egentlig markedsanalyse byggende på entydig, funktionel og adækvat afgrænsning af segmenterne og ditto for spørgsmålene er: 70%, 10%, 19,9%, 0,1%

Medierne vil altid sætte sig på 70%; det gør de også i Østrig og Italien. Ellers kunne der jo ske noget uventet, og så har propagandaen og forfølgelsen af allerledes rettænkende ikke været stærk nok.

Det er ærgerligt, at du tror, der sker noget under regeringen, som du formentlig havde kastet dine forventninger til og så lige netop på tidspunktet, hvor den frie indvandring fra muslimske lande accelereres med helt fornyet styrke via EU: 

https://danmark.wordpress.com/2008/07/27/fri-muslimsk-indvandring-under-liberalen-og-internationalen-der-er-tvillinger/

Danskerne i mindretal om 40 år (ren matematik)

Ellers er dine tanker rigtig interessante, for vi skal vide noget mere for at komme videre. Jeg mener det!

 

Sonia

8 kommentarer »

 1. Nu påstår jeg ikke, at min artikel er videnskab på et højere plan – slet ikke. Hovedpointen er, at så godt som alle danskere – og dermed også politiske partier – er klar over, at det multikulturelle samfund er et håbløst projekt, men af forskellige grunde kan eller vil de ikke indrømme det og tage konsekvenserne af det.
  Tallene for de enkelte tilstande kan selvfølgelig diskuteres, men jeg mener ikke, dit estimat er rigtigt. Bevidstheden om situationen er større i Danmark end de fleste andre lande, selvom det også her går den forkerte vej.
  M.h.t. DF kan man indvende, at partiet ikke har gjort nok for at begrænse indvandringen, men én ting er idealisme, noget andet er realpolitik. Nu har DF i næsten 7 år haft stor indflydelse på udlændingepolitikken, og indtil for nylig har indvandringsmønstret i det mindste været ændret i den henseende, at de nytilkomne – i hvert fald i første omgang – i langt højere grad end tidligere kom for at uddanne sig og arbejde. Det er jo heller ikke uden grund, at de offentlige finanser har haft det meget godt længe.
  At det så går den gale vej i øjeblikket, kan vi ikke blive uenige om. Det bliver spændende at se, hvor langt DF og ikke mindst regeringen med den magtsyge EU-tilhænger Anders Fogh er villige til at gå. Det bliver den ultimative lakmusprøve for begge parter.

  Kommentar af JanChris — 28. juli 2008 @ 09:33

 2. Hvorfor gør du modstanden mod islam (og det segment af muslimer, som følger Koranens ord og ikke bare laller i forhold til religionen) til et spørgsmål om et multikulturelt samfund? Jeg glædes over det multikulturelle samfund i det omfang det har givet os hinduer, lalle-muslimer, jøder, iranere på flugt fra Islam m.m.

  Det er da et specifikt segment vi har problemer med. Man kan sagtens have et multikulturelt samfund uden at blive reduceret til et lalleglad, alt-favnende omnikulturelt samfund. Man kan sagtens have et multikulturelt samfund, og identificere Islam som en unik, vederstyggelig religion og bekæmpe den som sådan. Man kan sagtens have et multikulturelt samfund, der lukker Islam ude.

  Kommentar af William Jansen — 28. juli 2008 @ 10:10

 3. Jan,
  Ok, vi estimerer vidt forskelligt. Kender du nogen, der kan afklare spørgsmålet ved korrekt gennemført analyse, eller betale for det. Jeg beklager, men hvis dine bemærkninger om de offentlige finanser skal gælde udgifterne vedrørende de fremmede, så er der intet der tyder på, at gildet er blevet billigere, tværtimod

  Jeg beskæftiger mig med indvandringen fra områder uden for Vesteuropa (uden EU-udvidelsen med nationer i den gamle østblok), Nordamerika, Israel, Japan, Australien og New Zealand. Nettoindvandringen plus tildelte statsborgerskaber til de pågældende grupper.

  Tallet til arbejde og uddannelse specifikt er noget ganske andet og meget større.

  Ja, det bliver for spændende. Det undrer mig at regeringen har flertal sammen med støttepartiet. Når vi bortser fra klichéerne, så kunne de gennemføre alt i morgen.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 28. juli 2008 @ 14:31

 4. William, har jeg skrevet om muslimer eller om islam? Og hvor har jeg gjort dette til spørgsmål om multikultur?

  Kan du redegøre for os, hvorledes du sondrer mellem lalle-etellerandet og så militante islamister eller terrorister in spe. Det er rigtig mange meget interesseret i at høre nærmere om. Hvis du har opskriften oversætter jeg den gerne til engelsk.

  Hvad man sagtens kan er ikke et spørgsmål om fantasi og ønsketænkning, men om viden, desværre.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 28. juli 2008 @ 14:52

 5. Læser du din egen blog? Du spørger ‘hvor har jeg gjort dette til spørgsmål om multikultur?’

  2 af grupperne defineres ved deres forhold til det multikulturelle samfund:

  1. For dem er troen på det multikulturelle samfund urokkelig

  2. …en tilstand, hvori de over for sig selv i større eller mindre grad har erkendt, at det velfungerende multikulturelle samfund er et fatamorgana

  Og nej, du har ikke skrevet om Islam i dette indlæg, og det har jeg heller ikke påstået. Det er derfor at jeg tager emnet op, fordi jeg (tilsyneladende i modsætning til dig) mener at de er et spørgsmål om Islam og ikke om multikultur… Prøv at opremse dine problemer i forhold til det multikulturelle samfund, hvor mange af dem vil ikke være islam-relaterede? Jeg spørger dig, fordi at jeg tror at du selv vil finde svaret interessant. Og det vender tilbage til mit spørgsmål fra forrige kommentar:

  Hvorfor gør du modstanden mod islam til et spørgsmål om et multikulturelt samfund?

  Kommentar af williamjansen — 28. juli 2008 @ 16:30

 6. Ja, William, jeg læser min blog, og du har behov for at holde dig til emnet i indlægget. Mine holdninger kunne nemt være nogle andre end dine.

  Jeg giver dig ret, islam er det primære, men antallet af indvandrere fra helt andre kulturer kan i antal gøre alt umuligt for os her – hvis de ligger sig i selen og er mange nok. 40 mio. polakker er ét eksempel, hvoraf halvdelen er arbejdsløse. DK har 5,4 mill

  Jeg mener også, at multikultur har vi forvejen i udpræget grad. Du lever sikkert ikke som Yrsa & Jørgen i Kæret, og jeg lever ikke som BZ-Katrine.

  Multi er ok med den begrænsning jeg har anført, men samme lov og lige ret samt det danske sprog er forudsætningen. Jeg tror ikke alle forstår det samme ved multikultur. Den herskende etik og loven er ikke multi, men hvordan folk lever må de selvom. En del vil helt sikkert medtage etik og lov under kultur, for loven udspringer af etikken, og kulturen er så udpræget historisk bestemt. Samtidig er det sådan, at hvis ens kultur er meget forskellig, så opstår nemt et tiltagende modsætningsforhold. Det finder jeg ikke ønskeligt.

  Jeg gør absolut ikke modstanden mod islam til et spørgsmål om multikultur – jeg skrev af fra omnial, fordi han havde et eksempel på noget, der måtte have en vis interesse, inkl. min: Hvordan vækker vi danskerne af døsen/angsten/frygten, inden de mister deres ret til at leve demokratisk. Der er stærke kræfter, der vil noget andet end demokrati.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 28. juli 2008 @ 18:29

 7. Det var de her lalle-etellerandet:

  12 år gammel advarsel fra en herboende perser:

  https://danmark.wordpress.com/2008/04/08/12-aar-gammel-advarsel-fra-perser/

  Jeanne

  Kommentar af Jeanne — 28. juli 2008 @ 21:11

 8. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s