Danmark

10. juni 2008

Ung franskmands syn paa sagen, aar 2006


’Det større billede’

5. Marts år 2006

Af Michiel Mans, Frankrig

De fleste mennesker indser ikke den lurende fare. Alt for mange af de, der har magt og indflydelse har absolut intet kendskab til historien og den menneskelige natur. De fleste tror på, at multikulturalisme og fredelig sameksistens er mulig mellem vesterlændinge og muslimer i det størrelsesforhold vi har set indtil nu. Indstrømningen af muslimer fortsætter med øget hastighed [tilføjelse herfra:sidste år med en hastighedsforøgelse på 19,3 pct til Danmark]. Det er tåbelighedens march.

Flerpartipolitikere, bureaukrater og autokrater i Bruxelles vil være i spidsen for større og større magtstrukturer og øve indflydelse på flere folk på flere måder. Dette er en temmelig normal adfærd for ambitiøse folk, politikere i særdeleshed. De fleste almindelige mennesker har ikke været spurgt om noget. De fleste har ikke sådanne omfattende og omsiggribende ambitioner, de ønsker blot at leve et behageligt liv i et troværdigt og kendt samfund. Dette er hvad folk alle steder på kloden ønsker. Enkeltstaternes og EU politikker har forstyrret det troværdige og kendte samfund fuldstændigt, kun den finansielle behagelighed er tilbage, lidt endnu. Den anden opløsning og splittelse fortsætter med rivende hast.

Du behøver ikke være stjerne-videnskabsmand for at se fremtiden. Se på et hvilket som helst tilfældigt land, hvor der bor store antal muslimer. I meget få, hvis nogen, er der eller har der været nogen sand harmoni mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er ikke, bestemt ikke, bare fjendtligheder mellem kristne og muslimer, eller mellem muslimer og vesterlændinge.

Se på Indien, se på Thailand, se på Afghanistan – Hindu-Kush provinsen, hvor ingen hinduer findes mere. Det er heller ikke fordi muslimer på nogen måde er genetisk tilbøjelige til at være ballademagere. De er ikke en skæbnebestemt menneskeart. Det er deres religion, der er den grundlæggende årsag til problemet. Krigeriske oprørere som Bin Laden eller de mange skøre mullaher hjælper ikke til problemets løsning. Det eneste de gør er at accelerere processen.

Desværre, er dette synspunkt og disse analyser stadig noget der ikke kan diskuteres frit. Når man åbner munden herom er man racist, fascist o.lign. Vanviddet der fulgte efter nogle få karrikatur-tegninger af den selv-proklamerede hellige profet var nok til at sætte verden i brand, men stadig ikke nok til at få folk til at vågne. De få vågne er alt for få til at vende bølgen. Når kæmpedemonstrationer i Holland og f.eks. Spanien oplevede en medie-blackout var det tegn på uvidenhed, frygt eller Dhimmi. [tilføjelse herfra: Sidenhen blev en demonstration forbudt i Bruxelles]. Demonstrationerne drejede sig om bevarelsen af friheden til at ytre sig, mod religiøs fanatisme og solidaritet med dem, der lider under den. Folk er tilsyneladende endnu ikke klar til at se realiteterne i øjnene. Om der næste gang møder nok op til, at demonstrationerne ikke kan forhindres, eller om det vil være for sent til at undgå en katastrofe er svært at sige. Det er i sandhed en katastrofe vi står overfor.

 

Viderebragt af

Sonia

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s