Danmark

9. juni 2008

FN advarer om indvandringen til den nye Europastat


Den liberale (læs: ideologisk bestemte) masseindvandring til EU bliver en katastrofe, fordi den rent faktisk sker:

Det er ikke noget ‘vi har lagt skjul på’ gennem de sidste 20 år, i særdeleshed ikke siden midten af 1990erne, hvor EU besluttede at mangedoble indvandringen fra Middelhavsregionen; denne proces er i fuld gang med den danske regerings billigelse uanset forbehold, Barcelona-Processen fra 1995. Hele det strategiske setup bag disse aftaler om en tænkt/idelogiske udvikling, der indebærer finansielle og monetære forhold samt indvandring, erhvervsudvikling og såkaldt tænkt udveksling af kultur, er grundlæggende fejlagtig, uanset hvilket realistisk perspektiv vi ser fra.

Selv fra et synspunkt, der endog bortser fra en nærmest fri indvandring og Petro-Euro, hvilket er ganske urealistisk, udgør EU’s eksport- henholdvis importandel 18 og 15 til regionen, Mellemøsten og Nordafrika, og vi finder selv i denne helt urealistiske situation, at EU skulle tackle sine egne eksistensproblemer i forhold til den internationale konkurrence længe før den påtænker at give noget løft til en region, der udpræget er og nærmest til stadighed har været kendetegnet ved nuludvikling, når det gælder selvhjulpet initiativ, handel og erhverv samt noget egentlig samarbejde i regionen, og initiativerne ikke er udviklet direkte ved private amerikanske og europæiske mellemkomster direkte på stedet.

Flere detaljer og andre vinkler på problemstillingen:  http://euro-med.dk/?p=996 [mindst 30 pct. af statsbudgettet i Danmark og 40 pct. af velfærdsposterne har vi dokumenteret i flere sammenhænge, længe før svenske analytikere og den danske velfærdskommission gjorde sig anstrengelser for at opgive nogle beløb, der har med fremmebelastningen at gøre: https://danmark.wordpress.com/2006/11/17/mere-end-15-pct-af-det-offentlige-budget-til-indvandrerne/ og https://danmark.wordpress.com/2006/06/19/indvandringens-pris/]. 

EU-toppen, EU-administratorerne og politikerne er ikke klogere på verden end folk i almindelighed; dette skal landenes befolkninger indse. De førstnævnte har blot forelsket sig i en urealistisk ide og deres ideologiske tankegang, som de faldt for allerede i ungdommen og lod blive grundlaget for deres eksistens, fortæller dem, at alt tænkeligt er muligt. Længere er den ikke.

Vi uddelte en løbeseddel med Edouardo Farahs tekst i 1989 med titlen : Europas Selvmord

Siden har vi givet en sand beskrivelselse af projektet fra snart sagt fra enhver tænkelig vinkel gennem de sidste 15-20 år.

 

 

The news:

Excerpt from : http://www.ansamed.info/en/top/ME11.YAM18332.html

“By Chiara De Felice) (ANSAmed) – BRUSSELS, MAY 30 – The restrictive policies on immigration will be useless, the flows to Europe will increase because the southern Mediterranean coast will grow poorer and because the European Union still does not understand that it must stop focusing on trade and rather intervene to help the development. The United Nations send a strong and clear signal to Brussels: there is a risk of a mass exodus towards north in 2025…”

Det glædelige består i, at advarer FN os om, at vi skal sætte magthaverne i EU på plads eller fra styret nu.

Sonia

8 kommentarer »

 1. ‘Because the European Union still does not understand that it must stop focusing on trade and rather intervene to help the development.’

  Kunne det ikke også lyde som om ‘United Nations’ er ved at tage forskud på stillingen som øverstbefalende for den kommende EU hær, og forbereder os på vi snart skal i krig?

  Kommentar af Balder — 10. juni 2008 @ 14:58

 2. Lige min tanke.
  Tak for opmærksomheden, så jeg ikke
  er helt alene.

  Hilda

  Kommentar af Hilda Charley — 10. juni 2008 @ 16:27

 3. Lige nu vil Europahæren mod vel USA være som Etiopien mod Italien (1938); men ok.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 10. juni 2008 @ 16:33

 4. 3 –> Nej jeg mener ikke i krig mod USA, snarere sammen med USA eller paralel med USA. I krig for den nye verdensorden.

  Kommentar af Balder — 11. juni 2008 @ 09:09

 5. Sammen med eller parallelt med USA for den nye verdensorden???

  Her er jeg så ikke helt med. For en god ordens skyld skal de, der fører krig, have en eller flere fjender at føre krig imod – virkelige eller uvirkelige – det gælder vist både i frontkrig og i terror-krig. Det er måske en ny krigskategori, som jeg ikke har hørt om eller helt har forstået.

  Er det mon chaufførerne i Spanien, bønderne i Bayern, sygeplejerskerne i Danmark, bloggerne med uhumske oplysninger som disse, der via kommunikationen, måske kan blive til?

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 11. juni 2008 @ 09:46

 6. Ok, jeg prøver igen:

  ‘Because the European Union still does not understand that it must stop focusing on trade and rather intervene to help the development.’

  Det lyder da som en opfordring til at gå i krig; som i Bosnien, Kosovo osv.?

  Man ønsker tilsyneladende mere brug af militærmagt mod nationer der ikke overgiver sig frivilligt til den nye verdensorden..

  Paralelt med USA; USA starter krige for at indføre demokrati og bekæmpe diktatorer (påstår man i hvart fald). Nu vil man også have at Europa skal udfolde sig selvstændigt på den måde..

  Jeg håber det er mere klart nu, eller er det stadigvæk sort snak?

  Kommentar af Balder — 12. juni 2008 @ 12:39

 7. Nej, der blev klart nok.
  Resonnementet bygger altså på teorien om, at der er lige linier mod den meget beskrevne nye verdensorden over hele spektret.
  Jeg tvivler på, at linierne er så lige endda. Aksen EU-Arabien mod USA synes jeg trådte tydeligere frem end den traditionelt beskrevne nye verdensorden. [I sidstnævnte var også lige linier, når vi ser på tankegangen optil 1. og 2. WW]. Magten over eller delingen af magten i Eurasia har været anstødsdelen i næsten alle tidligere, større krig med Europa som en hovedaktør. Det ser ud til, at EU er gået en del ud over sine beføjelser (alt taget i betragtning), er synspunktet jeg anlægger. En hårdtpumpet Europahær ligger ikke lige for, og helt efter opskriften på magtens opbygning og fald øges de udenrigspolitiske ambitioner i takt med, at den indre opløsning sætter ind. Der tales ikke længere med én stemme i EU, og stambefolkningerne vil ikke være med til at samle for toppen i forvildede hjemlande. Måske røg ideologien, som den bløde mellemvare lever på og af, så vi kan komme tilbage til realiteterne, der faktisk er barske nok, som de pr. naturlov skal være.

  Den intervention, som FN-kilden omtaler, opfatter jeg da som et alternativ til den ongoing Barcelona-Process, d.v.s. intervention syd for Middelhavet og i Mellemøsten i stedet for indvandring udvikling og samarbejde, f.eks. som det nu skal ske med flere vestlige styrker i Afghanistan.

  Det er muligt du har ret, men så finder jeg det da meget uklart, det som FN-kilden skriver.

  Finder du nogen inspiration i : https://danmark.wordpress.com/2006/11/28/topical-european-debate-right-now/ ?

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 12. juni 2008 @ 14:08

 8. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s