Danmark

25. april 2008

Lissabon-Traktaten lukker hullet


Politikerne og pressen ønsker udaf til at give det indtryk af, altså give undersåtterne indirekte besked på, at det er christiansborgerne, som bestemmer.

Løbet har længe været kørt for christiansborgerne. Allerede i begyndelsen af 1990-erne blev mere end 75 pct. af lovene i tinget til via direktiver og såkaldte roadmaps – et nyt selvsagt udemokratisk og grundlovstridigt styringsinstrument, der fastholder politikerne på hjemmebanen, når de har sagt god for noget i EU.

Lissabon-traktaten blev smidt på banen i direkte forlængelse af den kulsejlede EU-grundlov, der fik NEJ i Frankrig og Holland, efter Sverige og Danmark havde sagt nej til Euro. Der faldt kun et par ord om den nye traktat fra politiker-eliten, der normalt også er særdeles dårligt inde i EU-stoffet.

Irland fik alene gennemtrumfet Folkeafstemning til sommer: I can’t find any reason not to love the Irish (12 June 2008)

“End Of Nations” (varighed: 1:22:28). Se filmen forud for Folkeafstemningen i Irland om Lissabon-aftalen, der gør EU til EURABIA: http://video.google.com.au/videoplay?docid=-4291770489472554607&hl=en

Nu er alle traktater fra Maastricht over Amsterdam-traktat og EU-grundlov samt Middelhavsprocessen (godkendt af Poul N. R.) til Lissabon-Traktaten (sminket EU-grundlov) flettet ind i hinanden, så intet kan læses og intet forstås uafhængigt i slutdokumentet eller andet. Derfor har de danske politikere heller ikke sat sig ind i Lissabon-Traktaten, for det er de ikke i stand til.

“Dette har været bevist flere gange efter helt anden metode netop ved uafhængigt rundspørge til folketingsmedlemmerne om deres viden og kundskaber. Derfor er de indvalgt og derfor vedtog de samme politikere netop Lissabon-Traktaten den 24. april i Folketinget”

Den sidste skæve udvikling startede, da Tyskland overtog det såkaldte EU-formandsskab, der går på skift i unionen, og forbundskanzler Angela Merkel i Tyskland forlangte, at nu skulle der ikke være mere slinger i valsen. Det var efter Frankrig og Holland via folkeafstemninger havde afvist EU-Traktaten, EU-Charteret, EU-Grundloven, helt og delvis det samme. Kært barn har mange navne, og en enkelt nedgørende (selvfølgelig indholdsløs) bemærkning skal altid kunne hentes frem, hvis du skulle gribe forkert i posen og vælge det forkerte navn under en debat. Tiden er kendetegnet ved form uden indhold.

Det er ikke fordi det betyder noget reelt. Det er som alt i tiden: Form uden indhold.

Det, der betyder noget reelt er, at med Euroen eller en Euro-fastkoblet dkk-krone er du bundet til Fastlandseuropas ny-merkantilistiske afvikling i fast tilslutning til de olierige, arabiske lande. Nationernes indflydelse er fjernet for stedse, og EURABIEN er skabt af guderne på toppen.

Euroen kan end ikke bruges til at sikre sig mod de værste virkninger af endsige muliggøre nogen tilpasning til globaliseringen. Alle tiltag hermed gør afviklingen for EU-områdets 27 lande/nationer værre, hvis ikke oliebillioner til stadighed vælter ind til toppen, der så deler ud med mild hånd. Og det sker kun på betingelse af, at masseindvandringen til EU ikke alene fortsætter men speedes op….og et multietnisk DDR dermed delvis genskabes over hele Euro-zonen..

Europas fremtid afgjordes endeligt primo 2008

Sonia

2 kommentarer »

  1. […] Lissabon-traktaten lukker hullet […]

    Pingback af Fri Muslimsk Indvandring under Liberalen og Internationalen, der er tvillinger « Danmark — 27. juli 2008 @ 07:30

  2. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s