Danmark

6. april 2008

Tropesygdomme har i lang tid truet Danmark


Nyhedsbureauet Newspaq oplyser 5. april 19:04:

At nye tropesygdomme som Denquefeber og Westnile-feber kan komme til Danmark fra. bl.a Holland, hvor der er fundet tilfælde. Dette har Newspaq læst i Ingeniøren skyldes den globale opvarmning, der så giver myg, fluer, flåter og rotter får bedre levevilkår. Den megen rejsen mellem verdensdelene kan også være med til at øge faren for indvandring af nye sygdomme i Danmark. Holland er blevet ramt.

Balladen i forbindelse med indvandringen skyldes også klimaet i følge FN: https://danmark.wordpress.com/2007/06/17/balladen-i-forbindelse-med-indvandringen-skyldes-klimaet-haevder-fn/

Vi er så heldige, at vi har supplerende oplysninger fra Discovery i 1999 om Westnile-virussen, hvor det oplyses, at smitten i New York området spredtes af almindelige myg. En anden tilbageholdt oplysning af hensyn de lidende af globale sindssyge er, at f.eks. malariamygs udbredelse aldrig har været begrænset til de tropiske områder. Malaria-myggene lever i bedste velgående også i f.eks. Siberien. Nu er indvandringen til Siberien selvsagt ikke voldsom stor. Det er virussets tilstedeværelse, der er afgørende for udbredelsen, og særlige myg behøver således heller ikke tage turen over Atlanterhavet.

Tuberkulosen øges med indvandringen: https://danmark.wordpress.com/2006/06/16/indvandrerne-bringer-livstruende-sygdomme-hertil/ : “Tuberkulosen var næsten udryddet i Danmark, indtil den begyndte at brede sig igen med indvandringen af fremmede. “Der anmeldes stadig flere tilfælde af tuberkulose blandt personer født i udlandet og deres børn”, hedder det. Forekomsten af nye tilfælde blandt danskerne er fortsat lav: 3,7 pr. 100.000. Men de mange tilfælde blandt de fremmede bringer den samlede forekomst op på 9,1 pr. 100.000. Samtidig er der en iøjnefaldende forskel mellem de to befolkningsgrupper. Danskere der rammes tilhører den ældre generation med en medio-alder på 47 år for mænd og 53 år for kvinder. Den tilsvarende alder hos de fremmede er kun 28 år…”

Fri folkevandring gør verden syg: https://danmark.wordpress.com/2007/12/06/fri-folkevandring-skaber-en-syg-verden/ : “…Amerikanske sundhedsmyndigheder, fortæller Garrett, har også fastslået, at der siden 1973 er opdukket 29 hidtil ukendte sygdomme, ligesom en snes velkendte fortidige plager er genopdukket – men nu i en mere dødbringende form, der ikke lader sig slå ned af kendt medicin…”

En smule supplement og dokumentation:
http://www.lilliput-information.com/sexsyg.html

http://www.lilliput-information.com/syga.html

http://www.lilliput-information.com/vir.html

http://www.lilliput-information.com/infsw.html

Væggelus er efterhånden alm. skadedyr i danske hjem, hoteller og andre steder, hvor der overnattes

Sonia

2 kommentarer »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:55

  2. […] sagens kerne. CO2-problemerne i den vestlige verden skyldes simpelthen indvandringen, og tilmed tropesygdomme spredes ligeledes med indvandringen. Ved at vende indvandringen til repatriering, altså i Syd-Nord-gående […]

    Pingback af Vi lovede en vindvender i sidste uge « Danmark — 1. april 2009 @ 09:59


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s