Danmark

29. marts 2008

NU LYSER DE LYSE HOVEDER – og naesen med – i aften fra kl. 20-21


Vi har overvejet at foreslå mainstream medierne at gå i en kampagne for at få folk til at stå på hænder et kvarter hver morgen fra kl. 7-7:15, fordi unavngivne men sædvanligvis troværdige eksperter siger, at vi kan få klodens polvending – grundet den megen indvandring; det er det med ligevægten – til at ske senere, hvis vi er friske og tager de rigtige initiativer. Enkelte brokhoveder blandt videnskabskvinderne har været inde på, at Isaac Newtons mekanik ikke tilstrækkeligt er indbygget i vores forslag, og de hævder at polvendingen hidtil er sket uden væsentlig indvandring hvert ca. 29.000. år. 

Nu skal vi jo heller ikke…for balladen med indvandringen kan faktisk skyldes klimaet og dermed i realiteten alt det her klodevipperi, der følger med indvandringen. Der er også mange multikorrelationanalyser, der kan bringes til at vise dette.

——————————

Koblingen mellem menneskeskabt CO2 som uafhængig variabel og temperaturen som den afhængige variabel på kloden er påvist at være et rent falsum

Og så til den hyle morsomme:

WWF risikerer mere CO2-udledning

med opfordring til at tænde levende

lys

I aften mellem kl. 20 og 21 opfordrer Verdensnaturfonden alle til at slukke det elektriske lys for at demonstrere, at de tror på menneskeskabt CO2 som årsag til klodens temperaturstigning. Det viser sig imidlertid, at når fyrfadslysene så tændes i stedet, så øges CO2-udladningen i forhold til, hvis det elektriske lys havde været tændt i stedet. Det kan du også læse i Ingeniøren den 25. marts 2008.

Forslaget er selvsagt mere nyreligiøst motiveret, kunne vi høre på TV2-nyheder, ganske vist med et andet ordvalg.

Sonia

10 kommentarer »

 1. Nu al den håndstand, den må da give noget ekstra CO2-udslip (= udåndningsluft), skulle jeg mene. Det er selvfølgelig kun i en overgangsperiode. Men hjælper det?

  Cordelia

  Kommentar af Cordelia — 30. marts 2008 @ 10:12

 2. Hvis det hele skyldes klimaet, så må det være fordi det er blevet varmere i Afrika. Det er da mærkeligt, at det ikke er blevet indbygget i udlændingeloven.

  bh
  Xantippe

  Kommentar af Xantippe — 30. marts 2008 @ 10:15

 3. Det er da fordi det er blevet varmere her, at de tiltrækkes.
  De vil simpelthen finde noget, der minder om det de har dernede.
  Det er da derfor de rejser.

  Niels

  Kommentar af Niels — 30. marts 2008 @ 10:18

 4. Det har vist sig at muslimske kvinders påklædning ikke kan bruges her, uden de bliver syge af vitaminmangel p.g.a. solens manglende styrke her. De får ikke nok vitaminer fra sollyset.

  Så det kan da ikke være, fordi det blevet varmere her, at de vil herop.

  Desuden bliver der meget mere CO2-udslip her, når de er her, selvom de også er ganske godt med i hvert fald i Afrika med alle de dyr og planter, der CO2-ere.

  Men der hvor jeg ville hen er, at Koranens forskrifter om både hellig krig og tildækning i sort klæde virker da noget modstridende, når de bliver syge af at føre en sådan krig her, eller hvad de nu er her for.

  Cordelia

  Kommentar af Cordelia — 30. marts 2008 @ 11:53

 5. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:55

 6. […] Vi har jo fået bevist at stearinlysene, som folk ikke vil undvære i stedet for det elektriske lys, CO2-er endnu mere – hvilket i øvrigt er himmelråbende ligegyldigt: Nu lyser de lyse hoveder igen, og næsen med, bare “Spørg Århus”. […]

  Pingback af Saa er lyseslukkerne igang igen - Ask Aarhus « Danmark — 26. marts 2009 @ 18:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: