Danmark

14. marts 2008

Villy: Dikkende lammehaleAt falde til patten

Vi forudså det. Villy kan ikke vise mandsmod, for har han intet mandsmod og heller ingen pondus. Villy finder det nu foruroligende, at der lyves om ham i en egyptisk avis p.g.a. af, som han skriver til redaktøren de eksisterende spændinger, noget der udspringer af genoptrykningen af tegningerne.

Ja, sådan skriver Villy til en redaktør i Egypten. Vil Villy mon starte en injuriesag i Egypten med tildækket Baastrup som bisidder? Nej, det vil Villy vist ikke. Det kan blive farligt, og så må Villy ikke være med. Desuden er der ikke ytringsfrihed i Egypten.

Vi mente altså også Villy havde indset, at dette ville være en umulighed, og at han så selvfølgelig kunne forestille sig, at løgnen naturligt ville hærge, efter hans rimeligt robuste udtalelser. Vi overestimerede Villy.

Det var afgjort dødstruslerne, der netop aktualiserede en nødvendig genoptrykning af tegningerne, hvilket Villy lige netop tydeligt havde erkendt og sagt god for over medierne og vælgerne efterfølgende. Nu smider han det hele på gulvet, og så ryger de på ham.

Vi tog ikke fejl, Villy faldt selvfølgelig til patten, da han ikke skrev :

Det er løgn, ret det, så det bliver set!!

Sonia  

PS: Nu mangler vi bare, at Villy begynder at lede efter Pressenævnet i Cairo. Vi mindes i vor latterkrampe, hvorledes Anker Jørgensen stillede sig an som dansk statsminister, men uden rejsepas i lufthavnen i Amman, Jordan.

Nomos kan det der med ord

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:56


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s