Danmark

20. december 2007

Lys, patter og CO2, det ku’ Brunhilde saa’en set godt slaa et slag for, navnli’ sammen med Jean D’arc, altsaa


Det er ligot sjov med TV2-konkurrencen om al det lys, pyntelys al’så på husene, så vi ka’ se de er blevet mere værd siden 1994 – mens ejerne sov fik de så’en en klækkelig lønforhøjelsen – skat’frit, alså,…tys, tys. Nu vil de til kasserne igen. Det er vel cirka der Løkkes tanker kredser netop nu; nå nej, han gav sig p.g.a Brunhilde, så det ramler.

For små kr. 25.000 alså i december, siger TV2, kommer vi på TV2/CO2-score-listen og bliver måske vindere i stedet for tabere. Det er simpelthen eller navli’ så sjov – selvom det ser farli’ ud med al det lys -, at vi så skal slukke, når vi ikke mangler lys til foråret…og i en hel time, Gu’ bedre det. Vi har meget bedre forslag.

Men den rigtige model har lys hel året på huset – pyntelys si’r sig sæl – og de gi’er heller ikke rydde fortovet for blade og sne og is; det er u’præget nemt at se, hvor de bor. Nej, vi må have no’en fler’ hænder herop, vi har gi’et vores bidrag til Afrika …med en ge’ i tillæg sammen med Poulsen, Mimmi, Weiss og alle de der uden hænder og roterende malariamyg i fidusbeholderen. De render og tigger penge til de rige hele tiden i vores opgang. Vi må have skiltet op igen: Ingen betleri her! De vil s’gu ikke en gang give afrikanerne ordentlig el-produktion, så der kan komme noget i gang, der vil noget. Men klage ka’ de over deres gyldne fingeraftryk i tynd doublé, efter de er blevet afskediget. Det gør sig rigtig sådden politisk, hvis I forstår hvad je’ mener.

Hva’ mæ be’ folk om at stå på ho’et ved gadedøren hver fredag kl. 7-7:15 for at få nogle flere af de der med hænder ind sydfra, før gloden tipper med al den uligevægt på overfladen. Det ka’ osse redde ozonlaget og dæmpe syreregnen, når vi ellers kommer i kondi og ikke CO2-er for meget ved hovedstanden – kondi er ellers en farlig CO2-ting, men det kommer vi til senere. Hvis vi al’så kan få dem til det. TV skal med et par såkaldte realister i ekspertforklædning bakke op 7-8 gange i primetime over et par uger, så kører det med garanti, hvis ikke der er nogen falske undertoner. Det er det her mæ polvendingen, den globale alså hvert 29.000. år, og det ka’ snart bli’ tiden igen, hvis vi ikke får vendt om på ‘op’ og ‘ned’. Den mentale polvending kører derimod over en generation, når de har brugt rup og stub på sig sæl. Det skal så være uden krig denne gang, for de’ er for farlig, og så må vi ikke være med med andet end bløde bomber…a la bissekoppens udtryk om NATO-bombningerne af Kosovo. 

Men så er der den der med patterne, som vi ikke må have med ved sex, så’en symbolsk al’så. Hvordan gør vi det, nå’ nu de er vilde med dem; det er de med mine i hvert fald. Nul sex er vejen frem, og så må vi skide på moden og al det der, for det er jo bare derfor den er der.

Fødemaskiner og malkemaskiner det er lidt i samme bolgade; det passer ikke til 100% solenergi i Afrika, men det fremmer på den anden side den naturlie’ udvikling heroppe. Det er også spild af tid, me’ al den nordbo-sex, det sinker overtagelsen og skader karrieren med al den chikane oveni på arbejdspladserne – vi ve godt at no’en ve’ sige, nej, det fremmer s’gu’ karrieren, men det er jo det vi lissom skal væk fra lissom det med ideologien et eller andet sted. Chineseren burde i hvert fald slå et slag for det, hvis det sku’ bli’ aktuelt med Poulsens job. På skærmen med hende! Vi giver gerne en entry her på Danmark.Wordpress.com i hvert fald. Navli’ sammen med Jeanne D’arc, hvis det ka’ bli’ naturli’ og uden skringre undertoner af noget med sex, u’præget altså.

Med Bendtsens ord i bagagen:

Vi ve’ ha’ lys over de’ her land

Sonia 

2 kommentarer »

  1. […] PS: Mere til portefølgen […]

    Pingback af Du er rent til grin - DU ER RENT TIL GRIN « Danmark — 4. januar 2008 @ 00:01

  2. rigtig godt sagt !

    Kommentar af patter — 10. april 2008 @ 13:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s