Danmark

29. september 2007

Hvad skal der til for at vende skuden


Nu er det vistnok ved at gå op for de fleste, at politikerne på Christiansborg (Christians Hoppeborg) ikke kan eller vil en disse andet end hæve hyren, de cirka kr. 48.000 pr. måned. Det samme billede tegner sig i alle såkaldt demokratiske lande, der bliver præget af muhammedansk indvandring. 

Louise Frevert er det sidste tragikomiske skud på stammen af “professionelle” marionetter i Danmark. Slangetæmmeren og mavedanskeren er nu skiftet som løsgænger fra DF til CD. Det er så langt ude i hampen, at selvom Ole Sohn (tidl. kommunist, nu såkaldt SF-er) skiftede til De Konservative, ville det nok overraske mindre.

Vi kan ikke bruge de virkelighedsforskansede Christiansborgerne til noget, og skulle der være en enkelt, der ville noget andet, skal gruppepresset og ubehagelighederne nok få vedkommende til at makke ret. Partierne er syltet ind i internationalisme og alt andet godt fra tidens medløberi. Partidisciplinen forhindrer desuden effektivt ethvert forsøg på at gøre noget rigtigt. Truslen om ikke at blive opstillet ved næste valg til forsamlingen er alt rigeligt, men i de fleste tilfælde kan mindre gøre det.

Der er kun én ting som politikerne og magthaverne i øvrigt frygter: Folkeligt pres fra store grupper, der går lodret imod og siger højt og tydeligt fra, så det kan ses og høres. Nogle mener så vi fortsat skal oplyse og samle mere viden, for mange vil gerne underholdes, medens landet går under, og andre der fortsat har for lidt kendsgerninger at stå imod med. De helt unge vil have aktiviteter og tiltag i dagligdagen, der høres og ses overalt.

Stemningen går afgjort i den rigtige retning med løgnene og bedragerierne om snart sagt alt væsentligt via medierne. Resten er skvat og idioti for halvhjerner, det nye menneske, som der satses helt centralt på.

Perkerne er 2-4 gange mere kriminelle regnet i forhold til deres andel af befolkningen, når vi tager de forbrydelser, der giver den højeste straf.

SÅDAN ER DET!

Man kan vel ikke sige at dette er at vise respekt for landet de er rejst ind i.

De koster det danske samfund omkring 150 mia. kr. om året.

Når vi hører om landets økonomi, så tag den endelig med mange gran salt. Olieprisstigninger og Euro-opkoblingen med kronen som vedhæng på den internationale oliehandel er hovedbegrundelsen – det går skidt næsten alle steder i Europa. For Olie-Euroen betaler vi ved at modtage flere og flere fremmede. Med en nedtonet industribeskæftigelse er langt flere sat udenfor, end det oplyses, og dermed kører vi med en økonomi reduceret kunstigt ned, ja, og så hænger regnskabet sammen lige nu. Men d.v.s. på et lavere blus kan der godt køres med overskud, uden gælden dog reduceres noget særligt. Det lader nemlig sig ikke gøre, hvis alle skal på arbejdsmarkedet og have arbejde på et højere blus i økonomien, uden at lønninger og skatter nedsættes ganske betydeligt.

Sådan er det! 

Der er kun mangel på arbejdskraft til en lavere løn end den fagforeningerne kræver og skattelovene giver anledning til eller til nogle, hvis færdigheder ikke erhverves i det danske uddannelsessystem, der mestendels er ødelagt af ideologi og andet bavl. Derfor satses der nu helt centralt på et sekundært arbejdsmarked – nøjagtig som i det gamle Sovjet og i Romerriget – med en art slaver og politisk ukorrekte til at udføre arbejdet for understøttelsen, medens “Flagmedarbejderne” eller “Patricierne” slapper af og hæver hyren.

Kvalifikationerne, der muligvis efterspørges i produktionen, kan ikke findes i Mellemøsten, Sydasien og Afrika bedre end i Danmark, så langt fra. Herfra forsynes blot de offentlige og såkaldt private fremmedtjenere med menneskemateriale, som de kan øve deres ideologiske kunster på med alle deres verdensfrelser-påhit, og dermed kan de officielt begrunde deres såkaldte arbejdsindsats og den fede hyre. 

Men det drejer sig ikke bare om kriminalitet og økonomi, når det kommer til fremmedbelastningen. Det drejer sig om, at de ledende i virkeligheden giver landet væk til de indrejste. Matematikken taler sit tydelige sprog: Senest i år 2040 er de etniske danskere i mindretal i Danmark, når indvandringen og antallet af fødsler pr. kvinde fortsætter som nu.

Sådan er det!

Danskerne skal op at stolene, hvis de ikke vil dø der og lade deres børn i stikken.

Vi kunne foreslå at de danske hilsner GODDAG og FARVEL efterfølges af UDH.

Andre forslag er velkomne.

  

Herfra er strategien ændret nu.

Sonia

PS:
En af de små fra livet på landet, berettet af en central aktør i kampen og herfra også forslaget om tillægget til GODDAG OG FARVEL: UDH

Ja, lad os endelig tænke over, hvad der gør sig, men ikke for længe for vi har ikke tid nok. Jeg var lige væk nogle dage i den midterste del af riget mod syd. En oplevelse fra den lokale grill: Ca. 19:30 kommer en 2 m høj københavner ind med ring i øret, bestiller noget drikkeligt og begynder at tale med den eneste tvivler i lokalet – han var flyttet fra københavnstrup p.g.a perkerne. Og vi er ellers ikke meget for indvandrere dernede, end ikke fra Sjælland. Jyder kan gå; men det er heller ikke helt godt, før efter nogle år måske. Københavnerens 12. ord var perker. Nu spillede jeg ham en pus, for at se, hvor robust han var: “Hørte jeg ikke lige et af de forkerte ord?”, spurgte jeg. Derefter begyndte han at undskylde sig og sige, at han mente noget lidt andet.

“Nå, sagde jeg, GU’ GJORDE DU EJ, du vil bare ikke stå fast på ordet PERKER (der er fuldt anerkendt samlebetegnelse), for det kunne være ubehageligt at blive sagt imod, jamen, når nu de er nogle PERKERE, der skal sendes hjem hurtigst muligt, så må du ikke lade dig skræmme af et lille spørgsmål. Du var bare så uheldig, at du straks gik i gang med den eneste tvivler i lokalet, i øvrigt en vendelbo, der ikke har en skid at sige her, og den spørgende selv var nordsjællænder for at være mere præcis. Vi andre (alle lokalister; jeg kom i 1904 og min fader giftede sig til det fynske, han var selv jyde af æt, men fynsk af fødsel) vil…..? : …..HA’ DEM UD, UDH, UDH, UDH, råbte vi så, da jeg angav takten. De råbte det allesammen….på nær den tvivlende vendelbo, der dog smilte lidt forlegent.

De unge mennesker, som jeg hjælper lidt p.t. vil have aktiviteter nu, ikke mere viden; de har nok af viden, mener de, og de vil have handlinger, der virker og :

UDH, UDH, UDH. De skal lære at ranke ryggen og sige bramfrit og utvetydigt fra uden nogen slinger i valsen til enhver, der vil noget andet.
 
LAD OS føje følgende til GODDAG og FARVEL overalt i landet, også i det dejlige dieseldrevne Vendsyssel og i det friske og opvakte København – strup: UDH

  

3 kommentarer »

 1. Jeg aner ikke hvordan det kan være at vi Danskere er så træge i opfattelsen – og i hvert fald med hensyn til at reagerer.

  Ikke mange Danskere er f.eks. klare over at der foreligger aftaler mellem EU og de arabisk/islamiske lande omkring Middelhavet.

  Og derfor spekulerer disse heller ikke på hvilke konsekvenser særligt Søjle 4 af EUs 4 Fundamentale Frihedssøjler, som disse lande får fuld adgang til år 2010 som Partnerlande, eventuel kan få for Europas lande.

  Jeg tænker med gru på den voldsomme reproduktion som f.eks. disse islamiske lande præsterer.

  Hvad ville være mere nærliggende end, at en god del af disse mennesker vælger at vende næsen mod Europa – og det vil primært være de unge, testoteron fyldte unge fyre der vil tilvandre.

  Samtidig ser vi rundt omkring i Vesten, at kapitalstærke muslimer opkøber aktier i diverse foretagender så som TV-stationer, skrevne medier og store firmaere.

  Jeg er ikke helt klar over hvad det f.eks. kommer til at betyde, at Fondsbørsen har fået muslimske medejere.

  Det jeg har bemærket er, at islam OGSÅ via rige muslimer møvler sig ind overalt i foretagender og virksomheder Vesten.

  For mig ser det som om Det Muslimske Broderskabs manual for en nutidig Jihad mod Europa, og det øvrige Vesten, virker ganske glimrende.

  Chefidologen Sayed Qutb opfattede ganske glimrende, gennem hans årlange ophold i USA, den Vestlige
  verdens kapitalistiske system, vil jeg mene : at denne sætter indtjening før alt andet og i grunden er skide ligeglad med hvem der kommer med den nødvendige og tilstrækkelige kapital- bare den er kommer.

  Måske tager jeg fejl – hvilket i forbindelse med økonomi sagtens kan lade sig gøre, da jeg ikke er inde i dette område, idet mit fagområde er psyk. og pæd. – men jeg finder de arabisk/islamiske opkøb i f.eks. Sverige, England osv. ganske uhyggelige.

  Hvorfor er der ikke diskussioner om dette ?

  Og hvorfor diskutere vores politikere ikke EUROMED- samarbejdet og de aftaleforhold der foreligger i forbindelse med disse, samt de evt. konsekvenser disse kan få for bl.a. et lille land som Danmark ?

  Jeg VED jeg er sent ude – men jeg har anvendt de sidste 5-6 år på at forsøge at sætte mig ind i Koranen, Hadith og Sunnah, samt Det Muslimske Broderskabs historie.

  Og jer er faktisk temmelig foruroliget!

  Kommentar af viviandersen — 30. september 2007 @ 11:11

 2. Danskerne aner ikke hvad de skal stille op. Så er det så typisk dansk at tage tankerne fra problemet i en form for afmagt.

  Aftalerne over Middelhavet kender vel 1 ud af 10.000 noget til.

  Danskerne ved godt de føder os kaput.

  De ved godt politikerne lyver uafbrudt og intet gør ved problemerne.

  De ved godt at når vi ikke taler åbent, udsættes den folkelige protest og også at det sker på kold beregning fra magthavernes side.

  At få ordenlig kontant information i overblik over opkøbet er uhyre vanskeligt/nærmest umuligt, fordi der formentlig er rigtig mange stråmænd med danske navne indblandet.

  Medierne sætter dagsordenen, og de diskuterer ikke sådanne emner, fordi det strider imod den herskende ideologi.

  Politikere diskuterer heller ikke noget, der skal holdes hemmeligt.

  Behandlingen du får, hvis du møder op og vil sætte dig ind i hvad der aftales

  Kommentar af Sonia — 30. september 2007 @ 16:55

 3. […] View […]

  Pingback af Samtlige entries på Danmark kan hentes her « Danmark — 12. oktober 2007 @ 13:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: