Danmark

19. september 2007

Kristne forfoelges i England


Den 17. september 2007 sendte BBC 2 en dokumentar om forfølgelsen af tidligere muslimer, der er konverteret til kristendommen med citater fra Koranen, der underbygger, opfordrer til og retfærdiggør en sådan forfølgelse set med en hel del (andelen er ukendt) muslimers øjne.

Bl.a. Hizb ut-Tahrir opfordrer til denne trafik, oplyste BBC. 

Der var lidt intetsigende eller meget lidt sigende kommentarer fra nogle imamer, men der var dokumentation hele vejen igennem med skadelidte og deres familier, og der var optagelser af opfordringer til mord, vold og forfølgelse af anderledes troende, der var konverteret. Man regner med 6-7.000 er konverteret til kristendommen i England.

Byen Bradford har i dag officielt 67 pct. muslimer, oplystes det, og en muslimsk borgmester. Vi kørte igennem byen for tre år siden i bus, men stod ikke af da vi var kommet igennem 68-kvartererne med de fede forstadsvillaer. Derefter begyndte det hele at gå i opløsning set med europæiske øjne.

Kirken i flotte kalksten var blevet til et supermarked. Alt, der havde været kørt af europæere, var opgivet, revet ned, mest forladt eller tildækket på nær et kæmpe-supermarked med stort set kun fremmede ansatte og handlende. Kvinderne på gaden gik i vidt omfang med de her masker for øjnene, og mændene var iført typisk mellemøstligt antræk med hovedbeklædning m.v. Bradford var som hærget af krig og plyndringer; dette er faktisk indtrykket man som vesterlænding får på stedet.

Situationen er meget slem i dele af England. Der er den forskel fra her, at langt de fleste får arbejde i de store byer, og der er ikke så mange i de små byer endnu. Det er også således, at hovedparten af de indvandrede indtil 1980-ernes begyndelse kom fra Storbritanniens tidligere kolonier, der fortrinsvis var præget af kristendommen eller andet mere harmløst end islam.

Sonia

Vi husker fortsat smådrengene i Gellerup i begyndelsen af halvfemserne: “Bare vent til vi bliver mange nok”.

Englænderne ved godt klokken er slået, men de er lige så opgivende og passiviserede som danskerne inklusiv læserne på denne blog. Og det var netop hvad magthaverne satsede på.

Supplement:

https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/

https://danmark.wordpress.com/2007/07/14/indvandrerne-koster-sverige-opimod-300-mia-om-aaret/

https://danmark.wordpress.com/2007/07/15/immigration-costs-in-sweden-amount-to-almost-297-pc-of-the-public-budget-2001/  

https://danmark.wordpress.com/2006/10/23/europe-does-certainly-not-need-immigrants/

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: