Danmark

9. juli 2007

Plejemoder viser vejenHøjere løn og flere ansatte i

plejesektoren m.v.

DF’s dobbeltmoralske påstand om at regeringen ikke indfrier sine valgløfter lyder fælt, når det kommer netop derfra. Samme regering med flertal inklusive de moralske har ladet indvandringen af velfærdshungrende indvandrere fra Mellemøsten, Afrika og Sydasien stige til nye højder i hastighed de seneste to år.

Når det drejer sig om fremover at kunne finansiere velfærden for landets svageste, så er opgaven ikke at importere flere velfærdshungrende, der indtil nu konsumerer 40 pct. af den samlede velfærd, som danskerne i ideologisk bestemt livstids-bytte-købmand-model har skullet finansiere fra generation til generation over skatterne. Dette kan ikke lade sig gøre, når tilgangen til arbejdsmarkedet p.g.a. manglende fødsler blandt danskerne standser denne model i at virke. De lave fødselstal skyldes et overdimensioneret velfærdssamfund, hvor den enkelte forhindres i at sætte tæring efter næring.

Nu mener DF at dette problem løses ved at øge lønningerne betydeligt, med f.eks. kr. 5.000 pr. måned og ansætte noget mere plejepersonale, nogle flere sygeplejersker og give skolelærere og pædagoger, der følger med sammen FTF-området, hvis det skal køre efter overenskomstsystemet, et lignende løft.

I alt 345.000 af f.eks. 3.000-5.000 kr. pr. måned giver 1.035-1.725 mia. pr. måned eller 12,4- 20,7 mia. kr pr. år.

I forvejen er den offentlige sektors vækst blevet knap det dobbelte af det regeringen planlagde siden 2001, hvor den skulle være planlagt reduceret betydeligt i stedet.

Det  hele er meget svært at forstå: Man har malket koens fire patter; der er kun inflationen tilbage, og det bliver den politikerne vælger; det gør de altid som sidste udvej. At det efterfølgende bliver meget værre og selvfølgelig ender i kollaps med et land, hvor den offentlige sektor er en god del større end den sektor, der skal finansiere det hele, samtidig med at den internationale konkurrence netop i disse år kræver reduktioner overalt undtaget hos de svageste, burde et barn kunne forstå.

Forholdet mellem den private og finansierende sektor (blåt) og den offentlige og forbrugende sektor (grønt) kan ikke ændres frit længere. Figuren her er endda fortegnet lidt, fordi den offentlige sektor nu er større end den private sektor. Den røde pil anviser den umulige vej.

Hvis du vil vide noget:

pupri1.gif
https://danmark.wordpress.com/2007/05/07/den-danske-model/ 

https://danmark.wordpress.com/2006/11/17/mere-end-15-pct-af-det-offentlige-budget-til-indvandrerne/

Hvis du ikke vil vide noget, men nøjes med fortsat at tro:

https://danmark.wordpress.com/2007/02/05/forbund-vil-kick-starte-den-offentlige-sektor/

Sonia 

  

1 kommentar »

  1. […] Nu kunne det være interessant at få oplyst i hvilken udstrækning denne succes, som han selv beskriver den, har ført til mange almindeligt lønnede jobs i produktionssektoren eller eller måske nærmere har ført til mange tilskudsjobs i sidstnævnte eller snarere til slavejobs i forbrugssektoren (den offentlige), der fortsat vokser vildt. […]

    Pingback af Aktivistisk beskæftigelsespolitik - det lyder maaske mystisk, men det er det ikke « Danmark — 9. juli 2007 @ 23:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s