Danmark

30. juni 2007

Lempelse af Østaftale og Femern-bro for dansk regning


Med 38,5 mill. polakker, hvoraf 14 mil. er pensionister og mere end 52 pct. af arbejdsstyrken ledige burde det skræmme Danmark og for den sags skyld EU.

Hvem skal betale de polske pensioner?

For Danmark er det en rigtig trussel. De havde dem på Bornholm fra begyndelsen af 80-erne (med deres særrettigheder for fiskeriet i Østersøen skabt af bl.a. Uffe Ellemann-Jensen), og der er endeløse historier, der beretter om erfaringerne med dem. Med en hel generation eller to, der ikke har kunnet slå sig igennem uden kommunistisk medlemskab subsidiært forbrydelser fra morgen til aften skal man ikke tro, at denne moral pludselig forsvinder som dug for solen.

Vi har overalt i vore antalsberegninger medtaget masseindvandringen fra østlandene, også fordi tilskyndelserne til at rejse til Vesten er så enorme.

Mange har sagt vi kun skal se på muhamedanerne – de andre er dog fortrinsvis med kristen kulturbaggrund. Det er desværre teori og ikke realisme.

Siden den endelige ødelæggelse af vort befolkningsregnskab i 1991 med brugen af de “nye” begreber indvandrere og efterkommere, har vi herfra medregnet alt, der kommer østfra, også fordi vi vidste, at EU ville østpå og østbefolkninger vestpå.

Kan lederne i Danmark lære af Englands og Irlands erfaringer(?) – det skal vi bestemt ikke påregne. Alt tyder på, at vi skal have det værst muligt, indtil der sker noget ganske uventet/ventet.

En Femern-bro til 41 mia. kr. plus det løse (skal vi gange med 2?) Hvis ikke den skal bruges som rent skatteobjekt ved prisfastsættelsen og finansieringen, så er det kun svenskerne og tyskerne, der får nogen gavn af broen. Som udgangspunkt er de helt undtaget fra at forpligte sig på forbindelsen.

Hvem ved med Femern-broen bliver der måske mulighed for at polakker kan bo i Polen og arbejde i Danmark. Til 40 kr. i timen bliver det lidt svært at betale huslejerne i Danmark. Så skal bezinafgifterne nok ned.

160.000 polakker allerede i Irland – erfaringerne der skal vi ikke lære af

Fri indvandring på EU-topmødet den 15. december 2006

Fri indvandring bestemt af EU

Verdensbanken vil have fri indvandring hertil fra Polen

Det helt afgørende for løsningen på DK’s velfærdsfinansiering er gået toppen helt forbi

Sonia

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s